کد خبر 33871
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۲:۰۴

"سي ان اس نيوز" در مطلبي عنوان کرد که کانون وکلاي آمريکا کارگروهي براي مقابله با قوانين ضد شريعت که در تعدادي از ايالت هاي آمريکا درحال اجرا است، تشکيل داده است.

به گزارش خبرنگار مشرق؛"سي ان اس نيوز" در مطلبي عنوان کرد که شوراي اجرايي کانون وکلاي آمريکا (ABA)، تلاش مي‏کنند تا بطور عملي و فعالانه با ايالاتي که قوانين و آيين شريعت اسلام را ممنوع مي‌کنند، مقابله کند.
"دن جوزف" (Dan Joseph) در CNSNews.com مي‏نويسد: در نوشته‌اي از اين کانون تحت عنوان "سياستهاي بين‌المللي در سال 2010" بخشي وجود دارد که يک گروه کاري را براي بازنگري قوانين ضد شريعت که در چهارده ايالت (آلاسکا، آريزونا، آرکانزاس، جورجيا، اينديانا، لوييزيانا، مي‌سي‌سي‌پي، نبراسکا، کاليفرنياي جنوبي، داکوتاي‏جنوبي، تنسي، تگزاس، اوتا و ويومينگ) وضع شده، سازمان مي‌دهد.
در اين گزارش آمده‌است:
"هدف اين گروه کاري، ارائه گزارش و پيشنهاد بر ضد چنين قوانين و همچنين انجام يک سري مذاکرات غيررسمي با مقامات محلي براي يافتن دلايل و نگراني‏هايي که باعث وضع چنين قوانيني شده است، مي‌باشد."
اين در شرايطي است که به نظر مي رسد در کانون وکلا تنها يک کارگروه به صرافت افتاده اند تا با قوانين ضد شريعت مقابله کنند و اراده کل کانون وکلاي آمريکا بر اين امر نيست.
در چنين شرايطي "مارتا هيل" (Martha J. Heil) مدير خبري ABA مي‌گويد: "کانون وکلاي آمريکا هيچ عملي در حمايت و يا در مخالفت با قضاتي که چنين احکامي را صادر مي‌کنند، انجام نداده است."
وي ادامه مي‏دهد: "اين افراد مشغول بررسي اين مساله هستند که آيا تغييرات پيشنهادي براي اين قوانين، پرسش‏هاي اساسي را پاسخ مي‌دهد يا نه. عملکرد تعداد کمي از اعضاي علاقمند در چارچوب يک گروه، نمي‌تواند به عنوان عملکرد کل کانون وکلاي آمريکا تفسير شود."
"پاملا گلر" (Pamela Gelle) وبلاگ‌نويس و فعال ضد‏شريعت در مصاحبه‌اي با سايت "CNSNews.com" گفته است که به عقيده وي، بيانيه "ABA"، محدود به همان شوراي اجرايي شده و به جايي نمي‌رسد.
وي همچنين اظهار داشت: " در کانون وکلا تنها دو وکيل نيستند که اين امر را پيگيري مي کنند، بلکه گروهي از وکلا هستند که مشغول اين مقابله مي‌باشند."
نويسنده ادامه مي‏دهد: در حال حاضر گروه ديگري در کانون وکلا که در مورد اين موضوع خاص فعاليت کند، وجود ندارد و اين به نظر من موضوع مهمي است که از قلم افتاده است.
اقدامات شوراي اجرايي کانون وکلاي آمريکا زماني آغاز شد که راي‏دهندگان، قانوني را تصويب کردند که مانع در نظر گرفتن قوانين شريعت توسط قضات در پرونده‌هاي حقوقي ايالت اوکلاهاما در نوامبر سال گذشته شد.
"ABA" يک کانون داوطلبانه از وکلاست که حدودا داراي چهارصدهزار عضو در سراسر کشور است.