به گزارش گروه اجتماعی مشرق، تحقیقات جدید نشان داد که خوردن بیش از 10 برش گوجه فرنگی در هر هفته، خطر سرطان پروستات را کاهش میدهد.
دانشمندان انگلیسی دریافتند مردانی که انواع محصولات گوجه فرنگی تازه، آب گوجه فرنگی و لوبیا پخته را مصرف کردند به میزان 18 درصد از خطر ابتلا به سرطان پروستات ایمن ماندند.
تیم تحقیقاتی، رژیم غذایی و شیوه زندگی حدود 20 هزار مرد انگلیسی را بین سنین 50 و 69 مورد بررسی قرار دادند.
یافتههای محققان نشان داد که گوجه فرنگی میتواند در پیشگیری از سرطان پروستات حائز اهمیت باشد.
گوجه فرنگی به دلیل داشتن لیکوپن که یک آنتی اکسیدان است میتواند در برابر دیانای و آسیب سلولی محافظت کند.
این تحقیقات همچنین نشان داد افرادی که در روز 5 وعده میوه و سبزیجات مصرف میکنند، خطر ابتلا به سرطان در آنها در مقایسه با افرادی که دو وعده یا نیم یا کمتر مصرف کرده بودند 24 درصد با کاهش روبهرو بوده است.
دانشمندان همچنین دریافتند دو مؤلفه مربوط به رژیم غذایی با خطر ابتلا به سرطان پروستات مرتبط است از جمله سلنیوم است که در غذاهایی محتوی آرد مانند نان و ماکارونی و کلسیم موجود در محصولات لبنی مانند شیر و پنیر یافت میشد.
محققان میگویند که رژیم غذایی و پیشگیری از سرطان، یک مسئله پیچیده با چند پاسخ سیاه و سفید است و توصیه میشود که همه افراد در یک رژیم غذایی متعادل از میوه و سبزیجات، استفاده کنند.
مخاطبان محترم گروه اجتماعی مشرق می توانند اخبار، مقالات و تصاویر اجتماعی خود را به آدرس shoma@mashreghnews.ir ارسال کنند تا در سریع ترین زمان ممکن به نام خودشان و به عنوان یکی از مطالب ویژه مشرق منتشر شود. در ضمن گروه اجتماعی مشرق در صدد است با پیگیری مشکلات ارسالی شما از طریق کارشناسان و مشاوران مجرب پاسخی برای ابهامات مخاطبان عزیز بیابد.
دانشمندان انگلیسی دریافتند مردانی که انواع محصولات گوجه فرنگی تازه، آب گوجه فرنگی و لوبیا پخته را مصرف کردند به میزان 18 درصد از خطر ابتلا به سرطان پروستات ایمن ماندند.
تیم تحقیقاتی، رژیم غذایی و شیوه زندگی حدود 20 هزار مرد انگلیسی را بین سنین 50 و 69 مورد بررسی قرار دادند.
یافتههای محققان نشان داد که گوجه فرنگی میتواند در پیشگیری از سرطان پروستات حائز اهمیت باشد.
گوجه فرنگی به دلیل داشتن لیکوپن که یک آنتی اکسیدان است میتواند در برابر دیانای و آسیب سلولی محافظت کند.
این تحقیقات همچنین نشان داد افرادی که در روز 5 وعده میوه و سبزیجات مصرف میکنند، خطر ابتلا به سرطان در آنها در مقایسه با افرادی که دو وعده یا نیم یا کمتر مصرف کرده بودند 24 درصد با کاهش روبهرو بوده است.
دانشمندان همچنین دریافتند دو مؤلفه مربوط به رژیم غذایی با خطر ابتلا به سرطان پروستات مرتبط است از جمله سلنیوم است که در غذاهایی محتوی آرد مانند نان و ماکارونی و کلسیم موجود در محصولات لبنی مانند شیر و پنیر یافت میشد.
محققان میگویند که رژیم غذایی و پیشگیری از سرطان، یک مسئله پیچیده با چند پاسخ سیاه و سفید است و توصیه میشود که همه افراد در یک رژیم غذایی متعادل از میوه و سبزیجات، استفاده کنند.
مخاطبان محترم گروه اجتماعی مشرق می توانند اخبار، مقالات و تصاویر اجتماعی خود را به آدرس shoma@mashreghnews.ir ارسال کنند تا در سریع ترین زمان ممکن به نام خودشان و به عنوان یکی از مطالب ویژه مشرق منتشر شود. در ضمن گروه اجتماعی مشرق در صدد است با پیگیری مشکلات ارسالی شما از طریق کارشناسان و مشاوران مجرب پاسخی برای ابهامات مخاطبان عزیز بیابد.