کد خبر 340793
تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۳۹۳ - ۲۲:۴۰

مدیر عامل موسسه سرچشمه، ادبیات میان دینی و تعامل بین ادیان و مذاهب را زمینه ساز جریان های همسوی فکری برای مسایل سیاسی دانست و اظهار کرد: امروز از مکتب اسلام و تشیع تصویر ناصحیحی ساخته می شود؛ برای تصحیح این تصویر باید ادبیات میان دینی خود را تقویت کنیم.

به گزارش مشرق،حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا زائری مدیر عامل موسسه سرچشمه در رونمایی از کتاب «زینب، فریاد  فرمند» ادبیات میان دینی و تعامل بین ادیان و مذاهب را حایز اهمیت خواند و گفت: انتخاب و گسترش ادبیاتی درست در میان ادیان، زمینه ساز جریان های اجتماعی، فرهنگی و فکری برای مسایل سیاسی است.

او با بیان اینکه چه بخواهیم و چه نخواهیم برای ارایه تقریر امروزی اسلام در جهان برنامه ریزی شده است، اظهار کرد: ادبیات و هنر می تواند به تصحیح تصویر ساخته شده از اسلام بسیار کمک ‌کند. تعبیر رهبر انقلاب که اگر اندیشه ای با هنر آمیخته نشود، ماندگار نخواهد بود، شاید اشاره به این است که اگر می خواهیم در این حوزه تغییری ایجاد شود، باید ادبیات میان دینی را تقویت کنیم.

زائری ادامه داد: تعبیر بیداری اسلامی از آثار امیر ریحانی از صد سال گذشته شروع شده و امروز "آنتوان بارا"  آن را ادامه می‌دهد.

او ادامه داد: «مع‌الحیدر» استاد دانشگاه بین‌المللی فا یو اس درباره‌ «آنتوان بارا» می گوید: ما برای این متفکران مسیحی چه کرده‌ایم؟ یک متفکر مسیحی که در آن سر دنیا کار می‌کند و از خیلی چیزها محروم می‌شود، نوعی موضع گیری سیاسی دارد. ما نویسندگانی چون آنتوان بارا زیاد داریم اما آنگونه که باید از آنان یاد و تقدیر نمی کنیم. در صورتی که باید توجه داشته باشیم اینکه یک مسیحی، کلیمی و زرتشتی راجع به ارزش ها و عظمت های مکتب اسلام و تشیع اثری عرضه می کند، بسیار ارزشمند است.

حجت‌الاسلام زائری در بخش پایانی سخنان خود اظهار کرد: فقط تعریف و رونمایی از اندیشمندان ادیان، کافی نیست بلکه قدم اول است. ما می توانیم برای این نویسندگان و اندیشمندان این چنینی جایزه نوبل جهان اسلام در نظر بگیریم تا همگان بدانند که اقدام آنان ارج نهاده شده و دارای اهمیت بسیاری است.
منبع: شفقنا