کد خبر 341295
تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۴

متخصصان تغذیه و سلامت در مطالعه اخیر دریافتند که رژیم‌غذایی حاوی کربوهیدرات کمتر در کاهش وزن تاثیر چشمگیر دارد.

به گزارش گروه اجتماعی مشرق، این متخصصان بنابر مطالعه جدید به افراد توصیه می‌کنند که برای کاهش وزن از میزان مصرف کربوهیدرات‌ها در رژیم غذایی روزانه خود بکاهند. طبق این بررسی رژیم غذایی حاوی میزان پایینی کربوهیدرات و مقدار مناسب و متعادلی از چربی‌های لبنی و سالم در کاهش وزن و حفظ سلامت قلب مؤثر است.

رژیم‌های غذایی با میزان کربوهیدارت پایین که شامل کاهش مصرف نان و پاستا است در میان افرادی که به دنبال از دست دادن وزن اضافی خود هستند بسیار شناخته شده است اما تا پیش از مطالعه اخیر ارتباط این نوع رژیم غذایی با سلامت قلب آشکار نشده بود. در نتایج آخرین بررسی انجام شده در این رابطه معلوم شد که کاهش میزان کربوهیدرات‌ها در رژیم غذایی نه تنها به پایین آمدن وزن کمک می‌کند بلکه در حفظ سلامت قلب نیز نقش دارد.

نتایج این بررسی بر اساس اطلاعات جمع‌آوری شده از 148 زن و مرد است که در شروع مطالعه هیچ‌ یک به بیماری قلبی یا دیابت مبتلا نبودند. همچنین تمامی آنان جزو افراد دارای اضافه وزن محسوب می‌شدند. از این افراد درخواست شد تا رژیم غذایی با میزان کربوهیدرات پایین یا رژیم غذایی با میزان چربی پایین را دنبال کنند. طبق نتایج این مطالعه، پس از حدود یک سال در گروه نخست کاهش وزن بیشتر مشاهده شد. همچنین گروه اول که مصرف کربوهیدرات را کم کرده بودند، نسبت به گروه دوم توده چربی کمتری داشته و فاکتورهای خطرزای قلبی – عروقی در آنان نیز کمتر بود.

به گزارش ایسنا به نقل از نچرال ورلد نیوز، دکتر «لیدیا بازانو»، متخصص این مطالعه از دانشگاه «تولان» در نیواورلئان گفت: این مطالعه نشان می‌دهد در صورتی‌ که فرد به اضافه وزن مبتلا و در معرض فاکتورهای خطرزای بیماری قلبی – عروقی باشد و رژیم‌های غذایی دیگر در وی نتیجه مثبت نداشته باشد، رژیم غذایی با میزان کربوهیدرات پایین توصیه می‌شود.