کد خبر 342699
تاریخ انتشار: ۱۷ شهریور ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۲

یک متخصص تغذیه نسبت به عوارض مصرف گوشت‌های هورمونی بویژه در زنان هشدار داد و نظارت بیش از پیش دستگاه‌های مربوطه را در این زمینه خواستار شد.

به گزارش گروه اجتماعی مشرق، دکتر علی سهیلی آزاد متخصص تغذیه، با اشاره به این مطلب که هورمون‌های تزریقی در فرآورده‌های گوشتی، ترکیب‌های شیمیایی هستند که تعادل هورمون‌های بدن را بر هم می‌زنند، گفت: لازم است برای تمام محصولات دامی و کشاورزی شناسنامه صادر شود و در آن نحوه تغذیه دام، مکان نگهداری و تمامی شرایط کاری ثبت شود تا از این طریق روند کار به راحتی پیگیری شود.

وی با اشاره به اینکه هورمون‌های تزریق شده در فرآورده‌های گوشتی بیشترین تاثیر را در زنان دارند، اظهار کرد: این هورمون‌ها باعث اختلال در هورمون‌های استروژن، پروژسترون و افزایش موهای زاید صورت در زنان شده و همچنین کاهش ترشح تیروئید، ایجاد اضافه وزن، کاهش حافظه، کندشدن فعالیت مغزی و مشکلات جنسی را نیز به دنبال خواهند داشت.

این متخصص تغذیه در پایان گفت: در صورت اختلال در ترشح هورمون‌های بدن، توصیه می‌شود که به متخصصان غدد مراجعه شود و متخصصان تغذیه نیز می‌توانند در انتخاب صحیح رژیم غذایی برای کنترل ترشح هورمون‌ها کمک کنند.

مخاطبان محترم گروه اجتماعی مشرق می توانند اخبار، مقالات و تصاویر اجتماعی خود را به آدرس shoma@mashreghnews.ir ارسال کنند تا در سریع ترین زمان ممکن به نام خودشان و به عنوان یکی از مطالب ویژه مشرق منتشر شود. در ضمن گروه اجتماعی مشرق در صدد است با پیگیری مشکلات ارسالی شما از طریق کارشناسان و مشاوران مجرب پاسخی برای ابهامات مخاطبان عزیز بیابد.
منبع: ایسنا