به گزارش مشرق، عباس هدایتیان در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه حدود 50 درصد مدادجات و پاک کن وارداتی و 50 درصد تولید داخل است، اظهار کرد: حدود 90 درصد لوازم تحریر وارداتی و 10 درصد تولید داخل است.
وی با بیان اینکه امیدواریم دولت از تولیدکنندگان داخلی در این بخش حمایتهای لازم را انجام دهد، گفت: آن طور که باید و شاید از تولیدکنندگان این بخش حمایت نمیشود و تولیدکننده منابع مالی لازم را برای فعالیت در اختیار ندارد.
تعرفه گمرکی مدادجات 176 درصد است
هدایتیان با اشاره اینکه بیشتر واردات در این صنف از کشور هند،کره، تایوان، چین، مالزی، اندونزی و ترکیه انجام میشود، گفت: تعرفه گمرک لوازم تحریر از 15 درصد تا 176 درصد است که در حال حاضر تعرفه مدادجات 176 درصد است.
رییس اتحادیه فروشندگان نوشت افزار و لوازم مهندسی تهران با بیان اینکه تولیدکننده درخواست حمایت مالی از دولت را دارند، تاکید کرد: دولت می تواند با ارائه وام های بدون بهره و طولانی مدت از تولیدکنندگان حمایت کند تا آن ها به تولید روی آوردند و سرمایه ها از کشور خارج نشود.
ادامه فروش فوقالعاده تا دهم مهر
وی با اشاره به بحث فروش فوقالعاده گفت: فروش فوق العاده از 10 شهریور ماه آغاز شده و تا 10 مهر ماه ادامه دارد که امیدواریم جایگزین خوبی برای نمایشگاههای پاییزه باشد.
هدایتیان ادامه داد: حدود 300 واحد صنفی در این بخش در سطح شهر به فروش فوق العاده اقدام میکنند و با سود متعارف اجناس خود را می فروشند.
رییس اتحادیه فروشندگان نوشتافزار و لوازم مهندسی تهران یادآورشد: اتاق اصناف ایران، اتاق اصناف تهران، وزات صنعت معدن و تجارت و اتحادیهها به این فروش فوقالعاده نظارت دارند.