کد خبر 345203
تاریخ انتشار: ۲۴ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۶

وزیر ورزش و جوانان گفت: تحلیل درست مسائل ورزشی نیاز امروز جامعه ورزش است.

به گزارش مشرق، وی در نشست گردهمایی مدیران کل ورزش و جوانان سراسر کشور با تاکید به تحلیل درست نسبت به مسائل ورزشی که نیاز امروز جامعه ورزش است، گفت: امیدوارم بعد از بازی‌های آسیایی نکات مهم آسیب‌شناسی و تحلیل شوندتا بتوانیم به سمت شرایط مطلوب پیش برویم.

وی با اشاره به برخی چالش‌های پیش روی ورزش کشور، اظهار داشت: ورزش ما درگیرمعضلات فراوانی است؛ به عنوان مثال چالش‌های ساختاری، نیروی انسانی، چالش‌های محیط حقوقی و قانونی ورزش و منابع و توسعه که هر کدام از آن‌ها می‌تواند این حوزه را تحت تاثیر قرار دهد.
گودرزی خاطرنشان کرد: منشاء واکاوی این چالش‌ها تغییر نگرش در مدیریت ورزشی است که متاسفانه در ورزش مسائل حاشیه‌ای، ‌متن را در بر می‌گیرد و ادارات کل ورزش و جوانان استان‌ها بیشتردرگیر منابع‌اند تا مسائل؟ و تکمیلی ورزش.

وزیر ورزش و جوانان با اشاره به این نکته که ورزش خود یک عنصر چالش برانگیز است، ‌گفت: چالش در وزارتخانه بد نیست؛ مثل تلاطم در یک مسابقه ورزشی. اما چالش‌هایی که از این دست نیست وعارض می‌شود محیط را متلاطم می‌کند.

وی ادامه داد: در یکی دو ورزش پول نقش اصلی را ایفا و زراندوزان را جذب خودمی کند که فساد برانگیز است. این گروه می‌خواهند تریبون داشته باشند تا به خواسته‌های خود برسند؛ این‌ها مسائل پاکی در ورزش نیست.

گودرزی با تاکید به اینکه تنش زدایی از اولویت‌های اصلی ما در ورزش است، گفت: آرامش حوزه ورزش به زیان کسانی است که در هیاهو به موفقیت می‌رسند. ان‌ها دنبال آب گل آلود کردن هستند وماباید در جهت آرام سازی محیط و حرکت بر محور عقل و خرد حرکت کنیم.

وی با بیان اینکه ما باید بر همین اساس، ‌شروع به فعالیت کنیم تا به توسعه ورزش کشور برسیم، اظهار داشت: توسعه یعنی فرهنگ سازی وحرکت به سمت علاقه مندکردن مردم به ورزش. ورزشی برای بهبود جسمی سالم‌تر و در نتیجه زندگی بهتر.

وزیر ورزش و جوانان در ادامه این نشست با تاکید به این نکته که وجه قهرمانی ورزش باید توسعه یابد گفت: ورزش کردن بید در بین مردم ما نهادینه شود تا به یک جامعه فرهنگی ورزشی تبدیل شویم. ورزش قهرمانی اثرات مثبت زیادی در پی دارد و جذابیت‌های ان باعث بروز علاقه‌مندی در افراد می‌شود.

وی با مثال زدن مسابقات والیبال در این خصوص افزود: مدت زمان برگزاری مسابقات والیبال مردم بیشتر به سمت ورزش روی آوردند ومیزان جرم و جرائم در این مدت کاهش یافت. هم چنین نمی‌توان تاثیر ورزش به خصوص قهرمانی و حرفه‌ای آن را بر اقتصاد نیز انکار کرد.

به دنبال ایجاد نگاه متوازن به ۴ مقوله ورزش هستیم


گودرزی با تاکید به این نکته که هدف وزارت ورزش و جوانان نگاه متوازن به چهارمولفه ورزش یعنی، تعلیم تربیتی، همگانی، قهرمانی و حرفه‌ای است، گفت: عمده اعتبارات ورزشی باید برای عموم جامعه صرف شود.

وی افزود: در عدم توازن است که حاشیه‌ها متولد می‌شوند و اینکوتاهی در توزیع سهم و حق باعث بروز فساد خواهد شد.

صدای غیر متخصصان ورزشی‌ها از همه بلند‌تر است


وزیر ورزش و جوانان با تاکید به این نکته که افراد غیر متخصص نبایددر مدیریت ورزشی ورود پیدا کنند و در حال حاضر صدای آن‌ها از همه بلند‌تر است، گفت: ساختار ورزش باید به سمت تخصصی شدن پیش برود و این سازمان تخصصی و تخصص گرا باید در مسیر جذب افراد خبره و کارآمد حرکت کند.

در تدوین استراتژی باید تهدیدات را پیش بینی کرد

گودرزی در ادامه گردهمایی مدیران کل ورزش و جوانان استان‌ها با اشاره به این نکته که اگر در تدوین استراتژی تهدیدات پیش بینی نشوند دیگرسیاست گذاری و برنامه ریزی معنا پیدا نمی‌کند، اظهار داشت: تا کنون ساخت و سازهای ورزشی و کلنگ زنی این اماکن با عدم برنانه ریزی جامع و کامل همراه بوده است یعنی بدون درنظر گرفتن شرایط آینده این پروژه‌ها آماده ساخت شده‌اند.
وی افزود: باید در وحله نخست اولویت بندی کرد که چه پروژه‌هایی، در چه محیط جغرافیایی و با چه تراکم جمعیتی ایجاد و راه اندازی شوند.

وزیر ورزش و جوانان صحبت‌های خود را در چند سطح ادامه داد، وی در خصوص اقدامات وزارتخانه در دولت یازدهم گفت: در ساختار ورزش ما لایحه «قانون ورزش» را توسط کارگروهی متخصص در ۱۵ ماده تدوین کرده‌ایم که طی چند روز آینده به تصویب مجلس خواهد رسید، در ضمن قانون جامع ورزش نیز در حال تدوین است.

گودرزی در خصوص ساختار تشکیلاتی وزارتخانه، بحث ارتقای ورزش زنان، تدوین راهبردهای دو حوزه ورزش و جوانان، راه اندازی شورای عالی ورزش و شورای عالی جوانان، تلاش در جهت تحصیح و تکمیل اساسنامه فدراسیون‌ها، تخصص گرایی در ورزش، برگزاری انتخابات کمیته ملی المپیک و انتخابات مجامع فدراسیون‌ها، خصوصی سازی و نگاه متوازن به ورزش، پیگیری پاداش ورزشکاران، مبارزه با بداخلاقی و فساد در میادین ورزشی، شفاف سازی و کاهش دستمزد‌ها و حذف افرادی که نامشروع به ورزش وارد شده بودند نکاتی بیان کرد.

وی ادامه داد: هم چنین در بخش همگانی ۱۰ درصد اعتبارات را به این حوزه اختصاص دادیم که امیدواریم هرسال این اعتبارات افزایش یابد، توسعه کمی و کیفی ورزش زنان و پر کردن اوقات فراغت آن‌ها، تکمیل پروژه‌های نیمه تمام، ساماندهی امور جوانان با بهره گیری از ظرفیت‌های بالقوه آن‌ها، آگاه سازی ۱۸ دستگاه ونهادی که وظیفه خدمت رسانی به جوانان را دارند، مددکاری و مشاوره به جوانان، توسعه منابع انسانی مربوط به این حوزه از دیگر اقدامات ما در وزارت ورزش و جوانان است.

گودرزی خاطرنشان کرد: جذب ۱۰۰ درصدی اعتبارات شش ماه نخست سال، رسیدگی به معارضین، فعالیت‌های گسترده در حوزه بین الملل، ایجاد مراکز استعدادیابی، تقویت شورای رهبردی استان‌ها نیز از دیگر اقداماتی بود که انجام داده‌ایم. هم چنین تجمیع فدراسیون‌های ورزشی در یک مکان، بازسازی ورزشگاه‌های بزرگ و حیاتی کشور، ایجاد سازمان نظام ورزشی، تقویت هرم نیروی انسانی و تقویت تیم‌های ملی از اموری است که در دست اقدام داریم.

دکتر گودرزی در پایان گفت: ما رویکردو برنامه‌های عملیاتیمان مشخص است که امیدوارم بتوانیم در این مدت کوتاه خیر و برکات را برای کشور فراهم کنیم.

در این جلسه ایرج رحمانی با تقدیر از مدیران کل استانی که در راس ورزش و جوانان استان‌ها فعالیت کردند مدیران جدیدی که بعد از حضور دکتر گودرزی روی کار آمدند را معرفی کرد.

بر همین اساس رحمانی به معرفی سلطان حسینی به عنوان مدیرکل اصفهان، گل محمدی مدیرکل البرز، قاسمی مدیرکل چهارمحال و بختیاری، صبوریان مدیرکل خراسان رضوی، کیانی‌زاده مدیرکل خوزستان، حسینی مدیرکل زنجان، علی‌زاده مدیرکل سمنان، مشهدی آقایی مدیرکل قزوین، جولایی مدیرکل کردستان، جوهری مدیرکل کرمانشاه، ایزدپور مدیرکل کهگیلویه وبویراحمد، رهنما مدیرکل گیلان، محمودی نیا مدیرکل کرمان، شریعتی مدیرکل یزد، عابدی مدیرکل قم، ‌حسین زادگان مدیرکل مازندران و امین رشید لمیر مدیرکل خراسان شمالی پرداخت.
در این گردهمایی برای شادی روح عمیدیان مدیرکل خراسان جنوبی از سوی حاضرین نیز طلب غفران و رحمت الهی شد.
منبع: سایت وزارت ورزش و جوانان