جانشين رئيس سازمان بسيج مستضعفين گفت: همانطور که به ما هجمه سايبري مي شود لشگر سايبري ما هم که شامل متخصصيني از بسيج اساتيد، دانشجويي، طلاب و بسيج خواهران است به سايتهاي دشمن هجمه وارد مي کنند.

به گزارش گروه دفاع و امنيت مشرق به نقل از مهر، سردارعلي فضلي در خصوص فعاليت اين سازمان در مقابله با تهديدات سايبري، اظهارداشت: رويکرد سازمان بسيج مقابله با جنگ نرم، عمق بخشي داخلي و همچنين سازماندهي ارتش دهها ميليوني است.

وي با تاکيد براينکه بسيجيان در حوزه هاي مختلفي از جمله حوزه فرهنگي و سازندگي ورود جدي داشته اند، گفت: بسيجيان دريادل در عرصه دفاع و حفظ امنيت کشور نيزنقش بسزايي را در طول تاريخ انقلاب و بويژه در مقاطع اخير برعهده داشته است.

جانشين رئيس سازمان بسيج مستضعفين با بيان اينکه معاونت فن آوري واطلاعات سازمان بسيج در حوزه سايبر و مقابله با جنگ نرم گامهاي اساسي را برداشته است، عنوان کرد: در حوزه سايبر ما بدون اتکا به توان بسيجيان قادر به رصد کردن و مقابله جدي با دشمنانمان نبوديم.

وي با تاکيد براينکه هيچ دفاعي بدون هجمه معنا ندارد، گفت: با توجه به اينکه عرصه جنگ بويژه جنگ سايبري دوطرفه است بنابراين دفاعي موفق است که هجمه اي توام با فکر، انديشه و برنامه داشته باشد.

سردار فضلي تصريح کرد: درحقيقت همانطور که در حوزه سايبري به ما هجمه وارد مي شود لشگر سايبري ما هم که شامل متخصصيني از بسيج اساتيد، بسيج دانشجويي، بسيج طلاب و حتي بسيج خواهران است به سايتهاي دشمن هجمه وارد مي کنند.

گفتني است، سردار سرلشکر محمدعلي جعفري فرمانده کل سپاه پاسداران پيش از اين در خصوص فعاليت ارتش سايبري در مقابله با دشمنان گفته بود که ‏با توجه‎ ‎به ‏اتصال‌ سپاه به بسيج و نيروهاي انقلاب هيچگونه محدوديتي در رابطه با تعداد‎ ‎نيروهاي متخصص در ‏زمينه جنگ ‏سايبري نداريم‎ و علت موفقيت سپاه در عرصه جنگ سايبري هم استفاده از متخصصين بسيجي است.