کد خبر 34722
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۴:۱۱

رئيس ستاد کل نيروهاي مسلح گفت: فاجعه حلبچه حاصل سکوت مجامع بين‌المللي در قبال جنايت ابر سرمايه‌داري غرب و عامل رسوايي آمريکا و اروپا و تناقض‌گويي آنان در مساله مربوط به حقوق بشر بشمار مي‌رود.

به گزارش گروه دفاع و امنيت مشرق به نقل از معاونت فرهنگي و تبليغات دفاعي ستاد کل نيروهاي مسلح؛ سرلشکر بسيجي سيد‌حسن فيروز‌آبادي در سالگرد جنايت بمباران شيميايي حلبچه توسط صدام، ديکتاتور معدوم عراق، اظهار داشت: بمباران شيميايي حلبچه که در 25 اسفندماه سال 66 و در هنگام عمليات پيروزمند و الفجر 10 رزمندگان غيور اسلام، توسط صدام و ارتش بعثي عراق به وقوع پيوست از جنايات بسيار هولناک ضد بشري محسوب مي‌شود و يادآوري آن خواهد توانست مجازات عاملين و حاميان جنايت عليه بشريت را به عنوان مطالبه افکار عمومي جهانيان برابر سازمانهاي به اصطلاح مدافع حقوق بشر قرار دهد.
رييس ستاد کل نيروهاي مسلح افزود: در قرن گذشته بارها شاهد بکارگيري سلاح‌هاي شيميايي و کشتار جمعي از سوي قدرت‌هاي‌ بزرگ و سلطه‌گر عليه کشورهاي مستقل و خارج از دايره استيلاي استکبار جهاني بوده‌ايم اما به دليل فقدان کارايي نهادها و مجامع بين‌المللي و جانبداري شوراي امنيت سازمان ملل متحد متاسفانه تکرار اين جنايت در سايه سکوت و حمايت اين سازمانها در آينده نيز منتفي نخواهد بود.
وي با اشاره به کوتاهي رسانه‌ها در ايفاي نقش بازدارندگي خود در موضوع جنايت‌هاي ضد بشري تصريح کرد: امروز رسانه‌هاي متعهد با افشاي ابعاد و زواياي حيرت انگيز جنايات ضد بشري و افشاي سياست‌ها و برنامه‌هاي قدرت‌هاي استکباري و جنگ افروز در بکارگيري مستقيم و غير مستقيم سلاح‌هاي نامتعارف و کشتار جمعي از جمله آنچه در حلبچه، بالکان، نوار غزه و برخي مناطق ديگر شاهد بوديم مي‌توانند نقش بازدارنده و مهار کننده ايفا نمايند.
دکتر فيروز آبادي در ادامه گفت: چندين دهه است که حقوق بشر بعنوان کارآمدترين ابزار در دست سياست خارجي آمريکايي‌ها و بلکه حاميان اروپايي او قرار گرفته است و سکوت هماهنگ و همراهي وقيحانه آنان در قبال جنايت و فجايع عليه ملت‌هاي خواهان آزادي و استقلال در واقع تناقضي است که امروز در فرهنگ نظام سلطه نهادينه شده است.
عضو شوراي عالي امنيت ملي با برشماري پيامدهاي جنايت آفريني صدام در حلبچه که حکومت بعثي عراق در عمليات موسوم به انفال( نسل کشي) مرتکب آن شد خاطر نشان کرد: گر چه قبلاً به دفعات و به خصوص در هفتم تيرماه سال 66 در تهاجم غير انساني به شهر سردشت کشورمان جنايات شيميايي صدام صورت پذيرفت اما جنايت حلبچه به دلايل مختلف نزد افکار عمومي از اهميت بيشتري برخوردار شد.
وي گفت: در اين جنايت هولناک 50 فروند هواپيماي ارتش بعثي هر يک طي چهار نوبت بمب‌هاي شيميايي به وزن 500 کيلوگرم گازهاي عصبي کننده، خفه‌کننده و مرگبار سارين، تابون و خردل را بر سر مردم مظلوم حلبچه فرو‌ ريختند.
سرلشکر فيروزآبادي افزود: به لحاظ دامنه و حجم بکارگيري جنگ‌افزارهاي شيميايي در اين جنايت که وسيع‌ترين مورد استفاده پس از جنگ جهاني اول به شمار مي‌رفت بيش از پنج هزار انسان غير نظامي با پيکرهاي تاول زده و کبود شده قتل عام شدند و حدود چندين هزار نفر نيز مادام العمر معيوب و فلج شدند.
وي در ادامه اقدام جمهوري اسلامي ايران در دعوت از رسانه‌هاي خارجي براي به تصوير کشاندن جنايت صدام را حرکتي هوشمندانه و خردمندانه و در عين حال کم نظير در افشاي جنايت جنگي پس از اين فاجعه دانست و بيان داشت:انتشار مصاحبه‌ها و تصاير جان باختگان و مجروحان اين فاجعه اعتراض و خشم افکار عمومي مردم جهان را در قبال جنايت صدام و سکوت قدرتهاي جهاني و مجامع بين المللي برانگيخت به گونه‌اي که شوراي امنيت مجبور شد پس از مدتي دبير کل سازمان ملل متحد را مامور اعزام کارشناساني به منطقه کرد.
وي مجامع بين المللي را بدليل سکوت دائمي برابر جنايت جنگي و شيميايي صدام مسئول و شريک جرم قرباني ساختن هزاران شهروند عراق و ايراني‌ جان باخته برابر حملات شيميايي ارتش بعثي عراق خواند و تاکيد کرد: اين سکوت و بي اعتنايي چراغ سبزي براي صدام و ديگر جنايتکاران حاکم بر جوامع بشري تلقي مي‌شد به گونه‌اي که پس از جنگ عراق عليه ايران نيز افکار عمومي جهانيان شاهد بروز يکي از سنگين‌ترين نسل‌کشي‌ها در قلب اروپا يعني در بوسني هرزگوين توسط صرب‌ها بود.
عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام خاطر در پايان تصريح کرد: اين يک واقعيت غير قابل انکار است که در هر نقطه از جهان که منافع اقتصادي و سياسي غرب با چالش‌ و تهديد مواجه مي‌شود بشريت بايد تاوان ناکامي آمريکايي‌ها و اروپايي‌هاي متحد با کاخ سفيد را بدهد و آنان بدون توجه به معاهده‌هاي بين المللي به ارتکاب ظلم و جنايت عليه مردم کشورها دست زنند.