استخراج آمار دقیق جنگل هایی که دچار آتش سوزی شدهاند
عضو کمسیون حقوقی و نظارت مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در این اقدام مردمی، یک کودک کم سن و سال داوطلبانه اقدام به خاموش کردن آتش کرد، حتی صورت وی هنگام تلاش برای مهار آتش آسیب دید و سوخت.این مسائل ما را وادار به انجام تحقیق و تفحص کرد.
وی صریح کرد: همچنین در صدد هستیم در کمیسیون کشاورزی و سایر کمیسیون های مربوطه عدد دقیق جنگل هایی که دچار آتش سوزی شده اند را استخراج کنیم، زیرا ضمن این که تعیین این عدد دشوار است هر یک از نهادهای متولی عدد متفاوتی را اعلام می کنند که چندان به کار نمی آید.
قرهسید رومیانی خاطرنشان کرد: در این تحقیق و تفحص به دنبال دست یافتن به کاستی ها و نواقص هستیم تا این موارد برطرف شود. همچنین در صورتی که جرمی اتفاق افتاده باشد با آن برخورد می کنیم.
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در خانه ملت خاطرنشان کرد: نباید تصور کرد تحقیق و تفحص به دوران فعلی محدود است، زیرا بسیاری از اکوسیستم هایی که از بین رفته اند بیش از دوران مدیریت فعلی به زمان برای بازیابی نیاز دارند. در نتیجه مشخص کردن این موضوع نیز می تواند در این بررسی مد نظر باشد.
تحقیق و تفحص به نحوه و شیوه مدیریت و اجرای قانون مربوط است
وی گفت: تحقیق و تفحص به نحوه و شیوه مدیریت و اجرای قانون مربوط است. در این بررسی محورهایی که دنبال می شود این که سازمان حفاظت از محیط زیست در ریل قانونی خود بوده است یا خیر و در چه مواردی منحرف شده است. اگر تحقیق و تفحصی صورت بگیرد و مجلس به انجام آن رای بدهد نکات مثبت و منفی را مشخص می کنیم تا نکات منفی آسیب شناسی و برطرف شود. لذا این اقدام موثر و کمک کننده به وضعیت زیست محیطی کشور است.
این نماینده مجلس شورای اسلامی در پایان با بیان این که سازمان ها و وزارتخانه ها از تحقیق و تفحص باید استقبال کنند، تصریح کرد: ارزیابی و بررسی ممکن است از طریق مجلس صورت گیرد یا از طریق هر سازمان و نهاد دیگر لذا این امر برای حل مشکلات رایج در یک دستگاه مفید و بهینه است.
منبع: میزان