به گزارش گروه جهاد و مقاومت مشرق ، اصلیت بهروز مرادی اصفهانی است اما به سال 1335 در خرمشهر متولد شد.
بهروز مرادی را تمام بچه های انقلاب در خرمشهر می شناسند ، اما عموم مردم ، حتی ساکنان خرمشهر ،بیش از آن که خود او را بشناسند ، تابلوی معروف ورودی شهر را به یاد می آورند که روی آن نوشته شده بود:«خرمشهر ، جمعیت: 36میلیون نفر» . این تابلو یکی از آثار بهروزی مرادی بود.
بهروز را باید یکی از فرهنگی ترین رزمندگان سال های دفاع مقدس دانست. آثار به جا مانده از این عزیز ، همگی نشان گر زاویه ی دید منحصربفرد او در آن سال ها است. شاید بتوان ادعا کرد که بهروز مردای ، نخستین کسی بود که به آسیب شناسی جریان های موافق و مخالف جنگ پرداخت و در آثار خود به مسائلی پرداخت که تنها پس از گذشت یک دهه از پایان جنگ ، مورد توجه اقشار جبهه رفته قرار گرفت.
بهروز مردای در چهارم خرداد ماه سال 1367 ، یعنی حدود چهل روز پیش از پایان جنگ ، در شلمچه یه شهادت رسید و نماند تا تحقق پیش گویی ها و تعین تحلیل های خود را ببیند، گرچه او تنها سخنی را به زبان می آورد که به آن ایمان کامل داشت.
آن چه خواهید دید ، فیلمی است که چند ساعت پیش از شهادت بهروز مرادی از وی گرفته شده است. در این فیلم، بهروز به سخنرانی برای جمعی از مردم اهواز مشغول است و با زبان برنده و صادق خویش ، به بیان برخی مشکلات و مسائل پایان جنگ می پردازد. این فیلم حقیقتا جذاب و گیرا و منقلب کننده است. شنیدنش را به هر دوست دار انقلاب و جهاد توصیه اکید می کنیم. سخنان این پاسدارِ از دنیا بریده، به قدری داغ و سوزان است که همین امروز، با گذشت بیش از دو دهه، از حرارت آن کاسته نشده است. توگویی این جملات دلگداز، همین چند روز قبل به ثبت رسیده اند: