کد خبر 349322
تاریخ انتشار: ۶ مهر ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۱

يک روش قديمي و آسان براي درمان برآمدگي ها، گرم کردن قسمت متورم است. اين کار از طريق کمپرس حوله گرم يا حوله مرطوب با آب گرم انجام مي شود. اين روش درد و ورم را به سرعت کاهش مي دهد.

به گزارش گروه اجتماعی مشرق، برآمدگي هاي زيربغل بر اثر ورم گره هاي لنفاوي به وجود مي آيد و نشانه عفونت است که بدن تلاش مي کند با آن مقابله کند. اين برآمدگي ها در برخي موارد نيز ممکن است نشانه سرطان باشد.

البته بايد دانست که همه اين برآمدگي ها سرطاني نيست بلکه يک عفونت خوش خيم است و به راحتي قابل درمان است.

در اين مطلب به نقل از سايت «Prevention» به درمان هاي خانگي براي رفع اين برآمدگي ها اشاره شده است که نه هزينه دارد و نه عوارض جانبي براي مصرف کننده.

* آب بخوريد: اغلب مشکلات بدن به علت عدم تنظيم ميزان مايعات بدن و خون است. براي گردش خون مناسب لازم است که آب کافي مصرف کنيد. از اين طريق مواد مغذي لازم و آنتي بادي هاي مورد نياز براي مقابله با ورم تامين مي شود و درد کاهش مي يابد.

* درمان با گرما: يک روش قديمي و آسان براي درمان برآمدگي ها، گرم کردن قسمت متورم است. اين کار از طريق کمپرس حوله گرم يا حوله مرطوب با آب گرم انجام مي شود. اين روش درد و ورم را به سرعت کاهش مي دهد.

* ماساژ: ماساژ آرام باعث بهبود گردش خون و کاهش ورم خواهد شد.

مصرف زياد ويتامين E:

مشکلات پوستي اغلب به علت کمبود برخي پروتئين ها و ويتامين ها در بدن رخ مي دهد. يکي از ويتامين هاي لازم براي پوست انسان، ويتامين E است. بنابراين، شير، ميوه و سبزي که همه آن ها حاوي ويتامين E است مصرف کنيد. در صورت نياز، مي توان از مکمل ويتامين E کمک گرفت.

* هندوانه بخوريد: اين ميوه خاصيت سم زدايي دارد. مصرف روزانه يک ليوان آب هندوانه باعث پاکسازي بدن مي شود.

* آب ليموي تازه: آب اين ميوه منبع غني ويتامين C و ماده ضدالتهابي است که علاوه بر کاهش ورم باعث درمان آن نيز مي شود. براي اينکه سريع نتيجه بگيريد، علاوه بر خوردن آب ليمو، کمي از آن را نيز زير بغل بماليد.

* جوز هندي: اين ادويه داراي خاصيت ضدالتهابي و ضد باکتريايي است که درد را کاهش مي دهد.

* پياز: پياز داراي خاصيت ضد ميکروبي و ضدعفوني کننده است؛ آب آن به طور معجزه آسايي با تورم مقابله مي کند.

* زردچوبه: اين ادويه خاصيت ضدعفوني کننده، ضدالتهابي و ضد باکتريايي دارد. مصرف يک ليوان شير داغ با کمي زردچوبه مي تواند درد و ورم را کاهش دهد.

* مصرف نوشيدني هاي حاوي کافئين را کاهش دهيد.

قهوه و چاي که منابع غني کافئين است، مي تواند باعث افزايش ورم شود. براي درمان سريع بهتر است از مصرف اين نوشيدني ها پرهيز کنيد.

* ويتامين A: براي تسريع در درمان مصرف ويتامين A را افزايش دهيد؛ هويج منبع غني اين ويتامين است.

* سير: براي گرفتن نتيجه بهتر چند حبه سير را با آب ولرم ميل کنيد يا به غذاي روزانه تان اضافه کنيد. سير خاصيت ضدالتهابي دارد.

* حمام گرم و سرد: براي درمان از حمام آب گرم و سرد استفاده کنيد. آب سرد درد را تسکين مي دهد و آب گرم، گردش خون را بهبود مي بخشد.

* پرهيز از غذاهاي چرب و پرادويه: اين نوع غذاها باعث ايجاد تعريق بيشتر در زير بغل مي شود که رشد باکتري را در پي دارد.

* رعايت بهداشت شخصي: هر نوع عفونت، بيماري يا ورم با تميز و خشک نگه داشتن از بين مي رود.غدد زير بغل به دليل فعاليت زياد تعريق زيادي دارد.

* نکات مهم:

* فردي که دچار تورم غدد لنفاوي زيربغل است، بايد لوازم شخصي کاملا جدا داشته باشد و لباس هاي وي جداگانه شست وشو شود.

* بيمار از لوازم بهداشتي ديگران استفاده نکند.

* از صابون هاي زبر استفاده نشود.

* برآمدگي نبايد دست کاري شود زيرا احتمال پخش شدن عفونت وجود دارد.

* زير بغل با تيغ اصلاح نشود.

* تا زمان خوب شدن از دئودورانت هاي زير بغل استفاده نشود.

* اين بيماران هر روز بايد حمام کنند.

مخاطبان محترم گروه اجتماعی مشرق می توانند اخبار، مقالات و تصاویر اجتماعی خود را به آدرس shoma@mashreghnews.ir ارسال کنند تا در سریع ترین زمان ممکن به نام خودشان و به عنوان یکی از مطالب ویژه مشرق منتشر شود. در ضمن گروه اجتماعی مشرق در صدد است با پیگیری مشکلات ارسالی شما از طریق کارشناسان و مشاوران مجرب پاسخی برای ابهامات مخاطبان عزیز بیابد.

منبع: خراسان