کد خبر 35071
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۰:۱۹

مسئول روابط عمومي و انتشارات سپاه گفت: هر زماني که يکي از نمودهاي انقلاب اسلامي بروز ويژه‌تري مي‌يابد و آمريکايي‌ها و همپيمانانشان از آن بروز و ظهور متضرر مي‌شوند، به تصور اينکه کانون اين شکست ها به انقلاب اسلامي و نهادهاي انقلاب اسلامي بر مي‌گردد، شروع ب

به گزارش گروه دفاع و امنيت مشرق به نقل از سپاه نيوز، سردار رمضان شريف  مسئول روابط عمومي و انتشارات سپاه در بيان تفاوت ها و مزيت هاي سپاه، در مقايسه با ساير نيروهاي مسلح رايج در دنيا و تبيين چرايي عمليات رواني و هجمه رسانه اي عليه آن اظهار داشت: سپاه مدل و نوع جديدي از سيستم امنيتي، نظامي و دفاعي است که قبل از ايران اسلامي در هيچ کشور و يا انقلابي تجربه نشده است.
وي افزود: سيستم هاي نظامي و امنيتي کشورهايي که بعد از يک حرکت مردمي و سقوط رژيم ها عمدتاً وابسته به دو بلوک غرب و شرق، توسط آمريکايي ها و حتي شوروي سابق، تأسيس مي شد، استفاده از همان سيستم هاي موجود در آن کشورها بود.
سردار شريف با اشاره به تلاش ابرقدرت ها در بازسازي و سازماندهي سيستم هاي نظامي اينگونه کشورها خاطر نشان کرد: آنها با مهره چيني از فرماندهان و کادر سيستم هاي نظامي، امنيتي قبلي و انجام شکل هايي از آموزش، تجهيزات و طراحي هاي مورد نظر، سيستم هاي جديد را مسلط مي کردند تا منافع خود را در آن کشور دنبال کنند. اين مسئله در تاريخ حيات آمريکايي ها در ايران نيز قبل از انقلاب در چندين دوره صورت پذيرفته است.
مسئول روابط ‌عمومي و انتشارات سپاه يادآور شد: براي اولين بار بود که حضرت امام(ره) با شناخت عميقي که از کارکرد امريکايي‌ها و سيستم موجود در جهان داشتند، براي تداوم و بقاي انقلاب اسلامي يک سيستم خاصي که به سپاه پاسداران انقلاب اسلامي معروف شد، بنيان نهادند که رسالت اصلي آن صيانت و حفاظت از انقلاب اسلامي است.
وي با بيان اينکه عمليات رسانه‌اي و تبليغات رواني بيگانگان و رسانه‌هاي عليه سپاه پاسداران انقلاب اسلامي موضوع تازه و جديدي نيست، گفت: اين مسئله از بدو تأسيس سپاه و از زماني که کارکرد اين نهاد پس از پيروزي انقلاب اسلامي نمود عيني پيدا کرده، شروع و ادامه داشته است.
به گفته سردار شريف بعد از اينکه سپاه کارکرد‌هاي خود را در کشف کودتاها، کنترل ناآرامي‌هاي قومي و بعد به صورت گسترده‌تر در دفاع مقدس و غيره نشان داد، آمريکايي‌ها يکي از محورهاي ثابت خود را در تبليغات منفي و عمليات رواني خود عليه ايران را پس از ولايت فقيه به عنوان عمود خميه انقلاب، سپاه و بسيج قرار دادند.
وي تصريح کرد: آمريکايي‌ها ولايت فقيه، روحانيت و سپاه و بسيج را موانع اصلي در مسير بازگشت خود به روندي که آروزي آن را دارند، مي‌دانند، لذا همواره تخريب‌ها عليه اين نهادها و مؤلفه‌ها در کلان و بطور کلي براي ما قابل پيش‌بيني است.
افزايش حمله به سپاه متناسب با ضرر آمريکا!
سردار شريف در پاسخ به اين پرسش که چرا در برهه کنوني اين تخريب‌ها شدت گرفته است، توضيح داد: هر زماني که يکي از نمودهاي انقلاب اسلامي بروز ويژه‌تري مي‌يابد و آمريکايي‌ها و همپيمانانشان از آن بروز و ظهور متضرر مي‌شوند، به تصور اينکه کانون اين شکست ها به انقلاب اسلامي و نهادهاي انقلاب اسلامي بر مي‌گردد، شروع به تخريب مي‌کنند.
مسئول روابط عمومي و انتشارات سپاه خاطر نشان کرد: به طور مثال به ياد مي‌آوريم که در دوره‌اي که حزب‌الله لبنان در جنگ 33 روزه بر رژيم صهيونيستي پيروز شد، هجمه‌اي سنگين عليه سپاه شکل گرفت و يا وقتي دولت مردمي حماس در جنگ 22 روزه به پيروزي دست يافت، باز هم مي‌بينيم کانون تهاجم به سمت انقلاب اسلامي و سپاه سوق مي‌يابد.
وي با اشاره به شکل‌گيري موج بيداري اسلامي در منطقه و به خطر افتادن برخي همپيمانان ديرينه و مؤثر آمريکايي‌ها و صهيونيست ها گفت: اين تحولات رژيم صهيونيستي را به لرزه در آورده است و به دليل اينکه معتقدند اين بيداري اسلامي الگوگيري کشورها از گفتمان حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبري نشأت گرفته شده از استقامت و پايمردي 32 سال گذشته ملت ايران است، فشارها و حمله رسانه‌اي خود را به سمت جمهوري اسلامي و سپاه شدت بخشيده‌اند.
سردار شريف اظهار کرد: آمريکايي‌ها و دشمنان در دوره‌اي که همه رسانه‌ها لنز دوربين‌هاي خود را به سمت حوادث منطقه سوق داده‌اند، تلاش مي‌کنند با خلق صحنه‌هايي مصنوعي در ايران جهت اين لنز‌ها را به سمت ايران اسلامي و تهران برگردانند، لذا ما حوادث 25 بهمن را در اين راستا ارزيابي مي‌کنيم.
وي با اشاره به شکست دشمنان در اين طراحي اظهار کرد: همه آگاهان سياسي متوجه اين ترفند دشمنان شدند و اين مسئله ضررهايي زيادي به آمريکايي‌ها و دشمنان ايران اسلامي وارد کرد.
مسئول روابط عمومي و انتشارات سپاه در ادامه درباره برخي اتهام‌هايي که پيرامون فعاليت‌هاي اقتصادي سپاه مطرح مي‌شود، اظهار داشت: بعد از پايان جنگ تحملي و دفاع مقدس، براي سپاه در سه حوزه مي‌توان نقش و وظيفه تعريف کرد؛ نخست حوزه‌اي که بتواند از تجارب دوران دفاع مقدس به گونه‌اي استفاده کند که سيستم نظامي و دفاعي کشور به مرحله‌اي برسد که ديگر هيچ کشوري قصد تهاجم به ايران را نداشته باشد. در واقع يکي از مأموريت‌هاي سپاه اين بوده که با تقويت بنيه دفاعي کشور از طرق جذب نيروي و آموزش انساني کارآمد، ارائه طرح‌هاي خلاقانه، تجهيزات متناسب، کشور را در شرايطي قرار دهد که ديگر در شروع نبردي ديگر مثل دفاع مقدس در شرايط غافلگيري قرار نگيرد همان چيزي که از آن با عنوان بازدارندگي تعريف مي‌شود.
سردار شريف اضافه کرد: در کنار اين کارکرد اصلي، سپاه در حوزه‌هاي فرهنگي و اقتصادي نيز کارکردهايي داشته است. شايد يکي از دلايلي که تخريب‌ها بيشتر متوجه کارکرد اقتصادي سپاه بوده، اين است که سپاه تلاش کرده با تجربه مهندسي که در دوران دفاع مقدس داشته، با هماهنگي با مجموعه سپاه براي کمک به دولت در امر سازندگي، عمران و آباداني به ويژه مقطع بعد از جنگ تحميلي فعاليت کند.
وي افزود: نياز انقلاب و مردم اين بود که در اين حوزه يک پتانسيل جديدي با توانمندي‌هاي جديد وارد عرصه سازندگي شود، سپاه وارد اين عرصه شد و به گواهي تمام کساني که در اين حوزه کار مي‌کنند، پروژ‌ه‌هاي سپاه چند شاخص ويژه از جمله کوتاه‌‌تر بودن مدت اجرا، هزينه کمتر و افزايش نيروهاي آموزش ‌ديده در کشور داشته است.
دشمن فکر مي کند توان سازندگي نداريم
مسئول روابط عمومي و انتشارات سپاه تصريح کرد: دشمنان تصور مي‌کردند ما توانمندي بازسازي کشور و تأمين رفاه موجود را براي مردم نداريم، لذا با توجه به اهميت موضوع اقتصادي براي مردم، با ساخت و پردازش خبرها و استفاده از کارشناساني که بعضا تصور مي‌کنند حضور سپاه جا را براي آن‌ها تنگ کرده و منافع آن را در کشور به خطر انداخته است، عليه سپاه دست به تخريب زده‌‌اند.
سردار شريف با بيان اينکه دشمن به دنبال تخريب منزلت و جايگاه مردمي سپاه است، اظهار داشت: ما در مجموعه سپاه و همه کساني که در قالب قرارگاه سازندگي خاتم‌الانبيا در حوزه سازندگي فعاليت‌ مي‌کنند، کار خود را تداوم دفاع مقدس براي ارائه يک کشور نمونه و الگو در دنياي اسلام که گفتمان جديدي را بنيان نهاده است، مي‌دانيم.
وي تأکيد کرد: مجموعه سپاه به لحاظ دستاوردهاي ويژه‌اي که در بحث عمراني داشته و با توجه به رقابتي که با شرکت‌هاي خارجي داشته است و بعضا دست آن‌ها را کوتاه کرده و نيز توانمندسازي برخي شرکت‌هاي داخلي، آثار زيادي در سراسر کشور بجا گذاشته است، لذا هجمه‌هاي دشمن نگران‌کننده نيست، ولي مهم اين است که بتوانيم اثرات اين توانمندسازي‌ها و اقدامات سپاه را براي مردم خوب تشريح نماييم.
سردار شريف در پايان گفت: يک دليل اصلي هجمه عليه سپاه اين است که فعاليت‌هاي اين نهاد را در اين عرصه‌ها متوقف کنند، در حالي که سپاه و پاسداران انقلاب اسلامي عهدي را که با امام(ره)، مقام معظم رهبري و ملت ايران بسته‌اند هرگز فراموش نمي‌کنند و امروز به لحاظ تدبير، وقت و زمان، جوشش سپاه از دوران دفاع مقدس گسترده‌تر است.