کد خبر 351047
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۳ - ۱۷:۴۳

دبیر کل کمیته ملی المپیک گفت: ورزش ایران ظرفیت های زیادی دارد که امیدوارم در بازی‌های آسیایی دور بعد تیم قزاقستان را در رده چهارم این رقابت‌ها بگیریم.

به گزارش مشرق، شاهرخ شهنازی بعد از قهرمانی تیم ملی والیبال ایران در بازی‌های آسیایی، گفت: به مردم و کادر فنی به خاطر قهرمانی تیم ملی والیبال و کسب اولین مدال طلای این رشته در بازی‌های آسیایی تبریک می‌گویم. تماشاگران حاضر در سالن مسابقه نیز تاثیر زیادی در قهرمانی مردان والیبالیست ایران داشتند، چرا که در تمام لحظات مسابقه و در همه بازی‌ها در کنار بچه‌ها بودند. خود بازیکنان نیز غیرت نشان دادند و توانستند به قهرمانی برسند.

شهنازی درباره نتایج کاروان ایران در بازی‌های آسیایی گفت: خوشحالم که برنامه‌ریزی‌ها جواب داد. کاروان کیفی ایران با 100 نفر کمتر نسبت به دوره پیش عملکرد قابل قبولی داشت. جوانان ایران غیرت نشان دادند و باعث افتخار این کشور شدند.

او ادامه داد: نشان دادیم که پتانسیل مدیران و ورزشکاران ما بالاست. خبرنگاران هم در این دوره کمک زیادی به موفقیت کاروان ایران کردند و هیچ کجا ورزشکاران را تنها نگذاشتند و نباید نقش‌شان را در این موفقیت نادیده گرفت.

دبیر کل کمیته ملی المپیک درباره تکرار عنوان چهارمی ایران در بازی‌های آسیایی گفت: یادمان نرود که اگر ما ظرفیت ورزشی خودمان را در طول این چهار سال افزایش داده‌ایم کشورهای دیگر نیز این کار را انجام داده‌اند . تیم قزاقستان از چهار سال پیش برنامه‌ریزی کرد تا مقام چهارمی خود را در بازی‌های آسیایی از ما پس بگیرد. در بازی‌های آسیایی گوانگجو چند مدال آور قزاقستان به همراه کاروان این تیم نبودند، اما در این دوره حضور داشتند که این باعث شد که تعداد مدال‌های آنها افزایش داشته باشد، اما ما ظرفیت آن را داریم که در دوره آینده بازی‌های آسیایی تیم قزاقستان را در رده چهارم بگیریم.

منبع: ایسنا