کد خبر 351571
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۷

علت کم خوني متعدد است از جمله، کمبود آهن، اسيد فوليک و ويتامين B12.

به گزارش گروه اجتماعی مشرق، کم خوني يا آنميا به علت کمبود گلبول هاي قرمز در بدن رخ مي دهد. گلبول هاي قرمز، اکسيژن را به تمامي نقاط بدن مي رساند.

علت کم خوني متعدد است از جمله، کمبود آهن، اسيد فوليک و ويتامين B12. اما غذاهايي که مي تواند با اين اختلال مقابله کند، عبارتند از:

*بادام زميني: براي تأمين نياز روزانه آهن، يک مشت بادام زميني مصرف کنيد يا هر روز ساندويچ کره بادام زميني به همراه آب پرتقال براي دريافت 0.6 ميلي گرم آهن مصرف کنيد.

*سيب: ويتامين C موجود در سيب در جذب آهن موثر است

*انار: اين ميوه حاوي ويتامين ها، آهن، فيبر و پتاسيم است که جريان خون سالم را حفظ مي کند.

*خرما: خرما غني از آهن است در نتيجه کم خوني را درمان مي کند.

*عسل: اين ماده طبيعي بسيار موثر و حياتي است. مصرف روزي ۱۰۰ ميلي گرم عسل، 0.42 ميلي گرم آهن مورد نياز بدن را تأمين مي کند. منيزيم و مس موجود در عسل نيز مي تواند ميزان گلبول هاي قرمز بدن را افزايش دهد.

*لوبيا: انواع مختلف لوبيا غني از آهن است؛ يک ليوان لوبيا ۵ ميلي گرم آهن بدن را تأمين مي کند علاوه بر آن، لوبيا حاوي پروتئين بالا و چربي پايين است که در پيش گيري از کم خوني نيز نقش دارد.

*جو دو سر: تنها مصرف روزانه ۲قاشق غذاخوري جو دو سر، 2.5 ميلي گرم از آهن مورد نياز بدن را تأمين مي کند.

*نان سبوس دار: يک برش نان سبوس دار، ۶ درصد نياز روزانه بدن به آهن را تأمين مي کند.

*چغندر قرمز: اين گياه تصفيه کننده موثر خون است و مصرف آن يکي از بهترين راه هاي پيشگيري از کم خوني است.

مخاطبان محترم گروه اجتماعی مشرق می توانند اخبار، مقالات و تصاویر اجتماعی خود را به آدرس shoma@mashreghnews.ir ارسال کنند تا در سریع ترین زمان ممکن به نام خودشان و به عنوان یکی از مطالب ویژه مشرق منتشر شود. در ضمن گروه اجتماعی مشرق در صدد است با پیگیری مشکلات ارسالی شما از طریق کارشناسان و مشاوران مجرب پاسخی برای ابهامات مخاطبان عزیز بیابد.

منبع: خراسان