کد خبر 355552
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۲

نامه بانک مرکزی درباره شرکت گیتی پسند در سال 91 باعث بیکاری دو هزار نفر در اصفهان شد.

 به گزارش مشرق، برنامه پایش این هفته به مشکل مالی ایجاد شده برای گروه صنعتی گیتی پسند اختصاص داشت. این گروه صنعتی خصوصی که در شاهین شهر مستقر است و تجهیزات و تأسیسات ساختمانی تولی می‌کند از حدود 40 کارخانه تشکیل شده و در سال 91 پنج هزار کارگر و کارمند داشت. اما  در سال 91 یک نهاد امنیتی و نیز بانک مرکزی با انتشار نامه ای، این گروه صنعتی را به تقلب در تأمین مالی متهم کردند و به دنبال آن بانک مرکزی دستور داد هر نوع خدمات بانکی و بیمه ای برای این گروه تولیدی ممنوع شود.

به دنبال انتشار این نامه، مردمی که با سرمایه گذاری در گروه گیتی پسند ، در مورد خطوط اولید این کارخانه شریک بودند، برای دریافت وجوه خود به دفاتر این شرکت هجوم آورند و در نتیجه اداره گیتی پسند دچار مشکل شد و ده‌ها خط تولید با 2000 نفر اشتغال را به ناچار تعطیل کرد.

در این برنامه خضری مشاور حقوقی گیتی پسند نشان داد که بانک مرکزی نتوانست در دادگاه متقلبانه بودن کار گیتی پسند را ثابت کند و در نتیجه طی نامه ای به بانک‌ها در سال 92 ، نامه قبلی را پس گرفت اما این نامه دوم در شرایطی صادر شد که گیتی پسند و مردم سرمایه گذار در آن غرق در مشکلات بود.

در این برنامه همچنین مصطفی وعیدی مدیر عامل گیتی پسند گفت: علیه اقدام بانک مرکزی به سازمان بازرسی شکایت کردیم اما به ما گفتند این شکایت را تعقیب نکنید.

ناصر جنتی رئیس هیئت مدیره گروه گیتی پسند هم گفت: زمانی که این نامه در اصفهان پیچید و مردم برای گرفتن پول‌هایشان هجوم آوردند ،به مصلحی وزیر اطلاعات سابق گفتم شما به خاطر این ضربه ای که در سال تولید ملی به تولید ملی زدید باید پیش خدا جواب دهید.

در این برنامه حاجی؛ نماینده شاهین شهر با اعتراض به عملکرد بانک مرکزی علیه تولید ملی گفت نه دولت قبلی و نه دولت فعلی به وعده های خود برای جبران خیانتی که به تولید ملی شده، عمل نکرده‌اند.

طی این برنامه هزاران پیامک در اعتراض به عملکرد مسئولان دولتی به برنامه پایش رسید که اسفندیاری ، مجری دوم این برنامه برخی از ان‌ها را خواند. از جمله یکی از بینندگان نوشته بود: به جای مذاکره 5+1، با مدیران دولتی مذاکره کنید.

حیدری هم افزود مشکل اقتصاد ایران تحریم خارجی نیست بلکه تحریم داخلی و سیاست‌های ضد تولیدی و غافلگیر کننده است و تا وقتی این رفتارها اصلاح نشود مذاکرات به نتیجه هم برسد، وضع تولید و اشتغال بهتر نمی‌شود.