کد خبر 35725
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۰:۵۰

رييس موسسه سلامت و بهبود تغذيه به هموطنان توصيه کرد در ايام نوروز به علت اينکه ديد و بازديدها باعث مي شود فرصت پخت و پز محدود شود، غذاهاي فوري کم چربي همراه با انواع سالاد استفاده شود.

به گزارش مشرق، 'ربابه شيخ الاسلام ' در گفت و گو با ايرنا افزود:در ايام نوروز لازم است سبزيجات شسته شده به طور مناسبي در يخچال نگهداري شوند.
وي با بيان اينکه کاهو، کرفس، هويج، انواع کلم ، انواع فلفل هاي دلمه اي، خيار، گوجه فرنگي و گل کلم سرشار از مواد مغذي و فيبر هستند، اظهار داشت: بهتر است بر اساس سليقه و ذائقه اعضاي خانواده، تن ماهي و انواع حبوبات پخته، کشمش شسته شده يا پنير رنده شده را به اين سالاد اضافه کنيد که غذاي سالم و کاملي است .
اين متخصص تغذيه تصريح کرد: در مسافرت هاي نوروزي نيز لازم است مصرف غذاهاي چرب، سرخ شده، شيريني ها، شکلات و خامه محدود و تا حد ممکن به جاي مصرف غذاهاي سرخ شده، از غذاهاي آب پز، کبابي و تنوري استفاده شود.
شيخ الاسلام ادامه داد: ميوه ها و سبزي هايي مانند هويج، گوجه فرنگي و ساقه کرفس حاوي آب، املاح و ويتامين هاي مورد نياز بدن هستند و در طول مسافرت بهترين دوستان سلامت به شمار مي روند.
به گفته وي، در طول سفر مصرف لبنيات به عنوان دوست استخوان ها نبايد فراموش شود و لازم است روزانه حدود دو تا سه ليوان شير کم چرب يا ماست استفاده شود.