برخی از بازیکنان جدا شده پاس همدان و یک سرمایه‌گذار گفتند که مدیرعامل این باشگاه سر آنها را کلاه گذاشته است.

به گزارش مشرق، در روزهای گذشته زمزمه‌هایی از باشگاه پاس همدان به گوش رسید، مبنی بر اینکه تعدادی از بازیکنان این تیم پس از امضای نامه تسویه حساب، پس از چند روز که برای دریافت مطالبات‌شان مراجعه کردند، متوجه شدند که پولی در کار نیست.

ظاهرا مدیرعامل جدید باشگاه پاس از این بازیکنان خواسته برای جدایی و گرفتن حق‌شان، نامه تسویه حساب را امضا کنند و تا یک ماه دیگر پول به حساب آنها واریز خواهد شد اما بازیکنان پس از مراجعه به بانک متوجه شدند که پولی در کار نیست و با توجه به امضایی که داده‌اند، دیگر حقی برای گرفتن پول‌شان ندارند.

وحید علی آبادی که جزو این بازیکنان بود با تایید این موضوع گفت: متاسفانه سر ما را کلاه گذاشتند. من 110 میلیون تومان از پاس طلب داشتم که به خاطر همدانی بودن  از 30 میلیون آن گذشتم. پدرم که از طرف من وکالت داشت، برای گرفتن پول و تسویه حساب به باشگاه مراجعه کرد.

وی ادامه داد: پدرم نامه تسویه حساب را امضا کرد اما در کمال تعجب متوجه شدیم که پولی در کار نیست. به این موضوع اعتراض کردیم اما پاسخ‌شان این بود که بروید شکایت کنید. با این شرایط مانده‌ایم چه کار کنیم.

مهرداد رضایی دیگر بازیکنی است که با چنین مشکلی روبرو شده است. وی عنوان کرد: با من تماس گرفتند که برای تسویه حساب به باشگاه مراجعه کنم. باشگاه مدعی شد که استاندار همدان خواسته که بازیکنان بومی پاس، تنها یک چهارم قراردادشان را دریافت کنند. پس از کلی چانه زدن توافق کردیم که 25 میلیون تومان به من پرداخت کنند. آنها از من امضای نامه تسویه حساب را گرفتند و اعلام کردند تا یک ماه دیگر پول در حساب من خواهد بود. حتی خانمی به نام حاتمی به من گفت که اگر پرداخت پول یک روز عقب بیفتد، همان 70 میلیون تومان‌تان را دریافت می‌کنید اما پس از یک ماه پولی در حساب نبود.

بازیکن پیشن تیم پاس همدان تصریح کرد: با این شرایط مجبور هستیم از باشگاه پاس شکایت کنم. چطور آقایان ادعا می‌کنند که پول ندارند ولی از دوبی لباس خریداری می‌کنند؟

دیگر بازیکنی که اعتقاد دارد او را فریب داده‌اند، مصطفی علیزاده است. این بازیکن اظهار داشت: 7 سال است عضو تیم پاس هستم و در رده‌های پایه تیم‌های ملی بازی کرده‌ام. سال گذشته قراردادی 2 ساله با تیم پاس بستم که مبلغ قراردادم 110 میلیون تومان بود. از سال‌های گذشته هم حدود 140 میلیون تومان طلب داشتم که «یدی» مدیرعامل باشگاه به ما اعلام کرد استاندار همدان خواسته بودجه 7 میلیاردی تیم به 2 میلیارد تومان کاهش پیدا کند و به همین دلیل از مبلغ قرارداد کم کنیم.

وی ادامه داد: مدیرعامل باشگاه از من خواهش کرد تا رقم قراردادم را کم کنم. من هم پذیرفتم و 110 میلیون تومان قراردادم به 45 میلیون رسید اما امسال اجازه ندادند در تمرینات تیم شرکت کنم. پس از مدتی خودم به محل تمرین رفتم و زمانی که داود مهابادی من را دید، گفت چرا دیر در تمرینات شرکت کردی؟ در آنجا متوجه شدم که آقایان نمی‌خواستند امسال در تیم بمانم. پس از مدتی هم که برای گرفتن پول به باشگاه مراجعه می‌کردم، در پاسخ گفتند که تو در باند علی رمضانی مدیرعامل پیشین پاس همدان هستی و به تو پول نمی‌دهیم!

بازیکن پیشین تیم پاس همدان تصریح کرد: آنها من را تهدید کردند و گفتند کاری می‌کنیم که مثل حنیف عمران‌زاده یک‌سال محروم شوی. با توجه به مشکلاتی که پیش آمد وکیل گرفتم تا بتوانم حقم را بگیرم. وکیلم اعتقاد دارد، باشگاه سر من را کلاه گذاشته است. هر وقت با «یدی» مدیرعامل باشگاه صحبت می‌کنم، در پاسخ می‌گوید برو شکایت کن، استاندار پشت من است.

ماجرا زمانی جالب‌تر شد که سرمایه‌گذاری به نام حسین دائمی که باشگاه الوند همدان را از مدیرعامل پاس خریداری کرده بود، با چنین مشکلی روبرو شد. دائمی در این رابطه اظهار داشت: من یک سرمایه‌گذار هستم و 80 درصد سهام باشگاه الوند همدان را از بهرام یدی مدیرعامل باشگاه پاس خریداری کردم و در همین راستا دو فقره چک به وی دادم.

وی افزود: قرار بود ظرف 3 روز «یدی» باشگاه را به نام من انتقال دهد اما به دلیل بدهکاری باشگاه الوند، نتوانست این کار را انجام دهد. در تاریخ 93/06/04 جلسه‌ای تشکیل دادیم تا تکلیف واگذاری الوند مشخص شود. با توجه به اینکه 50 میلیون تومان پول داده بودم، خواستار بازپس گرفتن پولم شدم که مدیرعامل باشگاه پاس از من خواست نامه تسویه حساب را امضا کنم و سپس برای گرفتن پول به بانک بروم اما پس از امضا، در کمال تعجب متوجه شدم که خبری از پول نیست.

دائمی خاطرنشان کرد: کاری که مدیرعامل باشگاه پاس انجام داد، اصلا درست نبود. مجبور شدم برای گرفتن حقم اقامه دعوا کنم تا بتوانم به حقم برسم.
منبع: تسنیم