کد خبر 36116
تاریخ انتشار: ۲ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۶:۱۵

رژيم صهيونيستي از سال 1967 ميلادي تاکنون برخي از جزاير عربستان از جمله صنافير و تيران را در اشغال خود دارد، در حاليکه حاکمان سعودي درقبال اين اشغالگري صهيونيست ها سکوتي معنادار اختيار کرده اند.

به گزارش مشرق به نقل از شبکه خبري العالم ، به نظر مي رسد بيشتر مردم عربستان گمان مي کنند که رژيم صهيونيستي تنها اراضي فلسطيني ، ارتفاعات جولان سوريه و مزارع شبعا را اشغال کرده و براي آنان تصور اشغال بخشي از سرزمينشان توسط اين رژيم اشغالگر سخت باشد.

کارشناسان بي خبري مردم عربستان از اشغال سرزمينشان توسط صهيونيست ها را به سکوت معنادار مقامات سعودي و سانسور رسانه هاي وابسته به رژيم سعودي مرتبط دانسته و معتقدند هدف اين سکوت و سانسور فراهم نشدن زمينه هاي رويارويي آنها با برداران صهيونيستشان است.

امروز زمان پاسخگويي مقامات سعودي به سکوت در مقابل اشغال کشورشان توسط صهيونيست ها فرارسيده است و آل سعود بايد به مردم خود درباره صدور نفت با قيمت ارزان از بندر " ينبع " به بندر" ايلات" در جهت منافع رژيم صهيونيستي پاسخگو باشند.

موقعيت اين دو جزيره

همانگونه که از نقشه ها پيداست، اين دو جزيره، موقعيت استراتژيک و بسيار پر اهميتي براي رژيم صهيونيستي دارند،ا اين دو جزيره، تنها منفذ و ورودي اين رژيم به درياي سرخ هستند.

رژيم غاصب اسراييل در زمان حاضر در اين دو جزيره، ايستگاه بزرگي براي واکنش سريع به وجود آورده است.

در دو جزيره بزرگ تيران و جزيره کوچک صنافير،اگر تجهيزات نظامي مستقر شود، براحتي مي توان حرکت کشتي هاي رژيم صهيونيستي را از طريق بندر ايلات و خليج عقبه را بطور کامل فلج کرد.

ادعاهاي عربستان

عربستان ادعا مي کند که اين دو جزيره، جزايري مرجاني و بدون اهميت و غير مسکوني هستند و به همين دليل است که توجهي به آن ندارد و البته اين ادعا به هيچ وجه درست نيست.

اين دو جزيره به دليل موقعيت استراتژيکي حساسي که دارند، جزايري حياتي محسوب مي شوند ؛ اين دو جزيره در ورودي تنگه تيران قرار دارند و با توجه به اين، بر ورودي خليج عقبه وبندر ايلات رژيم صهيونيستي اشراف و تسلط دارند.

اهميت اين دو جزيره همانند جزاير حريش است که يمن با پناه بردن به دادگاه هاي بين المللي آن را از اريتره باز پس گرفت.

عربستاني ها اگر راست مي گويند و اين جزاير مرجاني و غير مسکوني و بي اهميت هستند و منابع معدني و نفت در آن وجود ندارد، چرا با يمن در مورد برخي جزاير مرجاني کوچک و مشابه مانند جزيره فرسان وارد نزاع هاي خونيني شدند، هر چند اين جزاير همانند جزاير تيران و صنافير، برگذرگاه ها و ورودي هاي دريايي مشرف نيستند؟

داستان اشغال اين دو جزيره

رژيم صهيونيستي اين دو جزيره را به دليل اهميت استراتژيک آن ها، در سال 1967 ميلادي به اشغال خود در آورد، زماني که ملک فيصل کنترل اين دو جزيره را در زمان جنگ اسراييل با مصر، به مصر واگذار کرد زيرا اين دو جزيره از نظر استراتژيک و جغرافيايي اهميت زيادي داشت و مي توانست مانع حرکت کشتي هاي رژيم صهيونيستي به بندر ايلات شود.

پس از سال 1967 که رژيم اسراييل بخش هاي زيادي از کشورهاي عربي و همچنين اين دو جزيره را به اشغال خود در آورد، عربستان و مصر هر يک ديگري را مالک اين دو جزيره معرفي مي کردند تا باعث ايجاد حساسيت مردمشان در مورد اين دو جزيره اشغالي نشوند. اما حقيقت اين است که اين دو جزيره، به عربستان تعلق دارند.

با مراجعه به سايت هاي جست وجوگر متوجه مي شويم که در مورد آنها نوشته است به عربستان تعلق دارند. با نگاه به نقشه عربستان که در ادارات دولتي اين کشور نصب شده اشت و همچنين کتاب هاي جغرافياي عربستان، متوجه مي شويم که اين دو جزيره جزء خاک عربستان است نه مصر.

طبيعتا از نظر اطلاع رساني، اين امر سانسور شده است، زيرا برادران صهيونيست مقامات سعودي به اين گذرگاه دريايي براي عبور کشتي هايشان و رسيدن به بندر ايلات بسيار نياز دارند.

خروج صهيونيست ها از اين جزاير

رژيم اسراييل پس از پيمان کمپ ديويد، تنها نيروهاي نظامي خود را از اين جزاير خارج کرد؛ اين خروج پس از آن صورت گرفت که توافق حاصل شد، کشتي هاي اسراييلي با آزادي تمام از آن جا عبور کنند و تنگه تيران نيز به عنوان يک گذرگاه بين المللي شناخته شود و اينگونه بود که عربستان، حاکميت خود را بر اين گذزگاه بسيار مهم از دست داد.

اين منطقه اکنون به منزله دهانه بطري براي بندر ايلات اسراييل از سمت درياي سرخ است که تنها راه ارتباطي با داخل آن است.

پس از خروج رژيم صهيونيستي

اينگونه به نظر مي رسد که اسراييل خواسته است سلامت و امنيت اين ورودي را تضمين کند به گونه اي که بعدها باعث ايجاد هيچگونه مشکلي براي آن نشود و به همين دليل توافق شد که سازمان ملل متحد اين جزيره را به وسيله نيروهاي چندمليتي شامل نيروهاي آمريکا و مصرآن را اداره کند و يک دفتر برا ي نظارت بر پايبندي تمامي طرف ها در الجزيره تاسيس شود.

از آن زمان تا کنون، عربستان حاکميت خود را بر اين منطقه استراتژيک در درياي سرخ از دست داد و حاکميت اصلي آن در زمان حاضر در دست صهيونيست است.

رژيم صهيونيستي به صورت صوري نيروهاي نظامي خود را از آن خارج کرده و نيروهاي آمريکايي جايگزين آن ها شده اند ، امروز به آساني کشتي هاي اين رژيم به آنحا رفت و آمد مي کنند، صهيونيست ها از آنجا اسلحه براي جنگ ها مي فرستند و ارتش خود را تجهيز مي کند در نزديکي مرزهاي عربستان. بدون اينکه در عربستان کسي جرات داشته باشد چيزي در اين مورد بگويد.