کد خبر 36160
تاریخ انتشار: ۳ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۳:۴۰

معاون عمليات سازمان امداد و نجات جمعيت هلال احمر آمار فوتي‌ها و مصدومان نوروزي تا صبح روز سوم فروردين سال 90 را براساس گزارشات عمليات‌هاي امدادگران هلال‌احمر 121 نفر کشته و يک هزار 422 مصدوم اعلام کرد. <BR>

به گزارش مشرق، حيدر حيدري در گفت‌وگو با ايسنا، از انجام 779 مورد عمليات از ابتداي شروع طرح نوروزي اين سازمان تاکنون خبر داد و گفت: در اين عمليات‌ها يک هزار و 880 نفر از آسيب ديدگان، ساماندهي شدند.

وي با اعلام اين که از ابتداي شروع طرح نوروزي سازمان امداد و نجات تا صبح روز سوم فروردين 779 مورد عمليات امداد و نجات توسط نيروهاي اين سازمان صورت گرفته است، اظهار کرد: همچنين در جريان اين حوادث يک هزار و 880 نفر در قالب 562 خانوار توسط اين نيروها ساماندهي شده‌اند.

وي افزود: از اين تعداد يک هزار و 422 نفر مجروح و مصدوم و 121 نفر در حوادث مختلف فوت شده‌اند.

معاون عمليات سازمان امداد و نجات جمعيت هلال احمر تصريح کرد: همچنين تعداد افرادي که توسط نيروهاي امداد که به آنها کمک شده است، يک هزار و 725 نفر و تعداد افرادي که درمان سرپايي داشته‌اند 690 نفر و تعداد افراد منتقل شده به بيمارستان 765 نفر بوده است.

وي يادآور شد: همچنين در اين مدت 744 مورد اسکان اضطراري صورت گرفته که به اين افراد غذاي گرم و نيز وسايل زيستي ارائه شده است.

حيدري خاطرنشان کرد:‌ از ابتداي شروع طرح نوروزي تاکنون 29 هزار و 348 نفر ـ روز امدادگر براي امدادرساني در جاده‌هاي کشور به کار گرفته شده است.

معاون عمليات سازمان امداد و نجات جمعيت هلال احمر با بيان اين که عمده حوادث مربوط به تصادفات جاده‌ايست، خاطرنشان کرد: ‌در اين حوادث از تصادف يک دستگاه اتوبوس با 11 نفر کشته تا حوادثي منجر به خسارت‌هاي مالي وجود داشته که متاسفانه در عمده اين موارد شاهد حضور خانواده‌ها بوده‌ايم.