به گزارش مشرق به نقل از ايسنا، خالد العبود، دبير مجلس الشعب سوريه شامگاه شنبه در گفتوگو با شبکه العالم اظهار داشت: لغو وضعيت فوق العاده در سوريه و ديگر اقداماتي که تا 48 ساعت ديگر به دستور بشار اسد، رئيس جمهوري سوريه تحقق مييابد، دروازه اصلاحاتي است که ملت سوريه را قادر خواهد ساخت با توطئههاي بيگانگان براي ايجاد تنش در اين کشور مقابله کنند.
وي افزود: تصميم براي انجام اين اصلاحات که تا 48 ساعت ديگر اعلام ميشود، در آخرين نشست کنگره حزب حاکم در نظر گرفته شد و قرار بود پيش از اين اعلام شود، اما به دلايلي اعلام آن به تعويق افتاده بود.
دبير مجلس الشعب سوريه با اشاره به حوادث اخير در سوريه، برخي سازمانهاي اطلاعاتي بيگانه را مسئول برنامهريزي براي اين حوادث دانست و گفت : سوريه با تشکيل مثلثي قدرتمند در منطقه در کنار ايران و ترکيه و همچنين با ايجاد محور مقاومت در کنار حزب الله لبنان و مقاومت فلسطين، خشم برخي طرفها را برانگيخته بود و اين طرفها مدتهاست براي تسويه حساب با سوريه لحظهشماري ميکنند.
وي افزود: طرفهاي مزبور براي منحرف کردن سوريه از مسير کنوني خود، به دنبال آن هستند تا سوريه را با مشکلات امنيتي داخلي مشغول کنند که حوادث اخير بخشي از اين برنامه بود.
خالد العبود با بيان اينکه اين نخستين بار نيست که دولت و ملت سوريه با چنين توطئههايي روبرو ميشوند، ابراز اميدواري کرد که اين تنشها نيز مانند گذشته با راهکارهاي عاقلانه سياسي حل و فصل شده تا امکان تبديل چالشها به فرصت فراهم شود.
وي با انتقاد از شيوه اطلاعرساني برخي رسانهها از حوادث سوريه، آنها را به ابزاري براي اجراي برنامههاي بيگانگان توصيف کرد و گفت: اين رسانهها کساني را براي مصاحبه برميگزينند که يا واقعيت در سوريه را نميبينند، يا به عمد مسيري را ميپيمايند که براي آنها در نظر گرفته شده تا به اوضاع داخلي سوريه دامن بزنند.
دبير مجلس الشعب سوريه گفت: همين رسانهها درباره تنشهاي کشورهاي منطقه سکوت ميکنند اما هنگامي که سخن از کشوري باشد که حامي مقاومت است، با پستي تمام به سخنپراکني ميپردازند.
عضو مجلس سوريه، حمايت از نيروهاي مقاومت، ملت فلسطين و انتخاب گزينه مقاومت در برابر آمريکا را از جمله دلايل هدف قرار گرفتن سوريه دانست.
اين نماينده حزب بعث در مجلس سوريه با اشاره به تصميمات گرفته شده براي وقوع تحولات مهم سياسي در کشور و اعلام مواضع جديد توسط رئيس جمهور گفت: اين تصميمات مهم بايد پنج سال پيش خود را نشان ميداد، زماني که کنگره سراسري حزب بعث اين تصميمات را اتخاذ کرد، اما فشارهاي فزاينده بر سوريه، حضور اشغالگران آمريکايي در عراق و دادگاه بينالمللي ترور رفيق الحريري، نخستوزير اسبق لبنان اين موضوع را به تعويق انداخت، اما در پايان بشار اسد، رئيس جمهوري سوريه با جانبداري از مردم خود و اعتماد به آنها جسورانه بدان اقدام کرد.