محققان دانشگاه کپنهاگ معتقدند که این روغن با کمک به ترمیم سلول ها و دی.ان.ای آسیب دیده، روند پیری را متوقف می سازد.
در این مطالعه محققان موش های مبتلا به نقص سیستم ترمیم دی.ان.ای را مورد بررسی قرار دادند.
این نقص ژنتیکی در انسان ها موجب بروز یک اختلال نادر ژنتیکی به نام «سندرم کوکاین» (Cockayne syndrome) می شود.
بیماران مبتلا به سندرم کوکاین در کودکی دچار پیری زودرس می شوند و 10 تا 12 سال بیشتر عمر نمی کنند.
محققان در این مطالعه متوجه شدند که مصرف یک رژیم غذایی مملو از روغن نارگیل به موش های مبتلا به این نقص ژنتیکی روند پیری مانند سنگینی گوش و کاهش وزن را به تعویق می اندازد.
نتایج این مطالعه در مجله Cell Metabolism منتشر شده است.
مطالعه محققان دانمارکی نشان می دهد که مصرف روغن نارگیل پیشرفت بیماری های آلزایمر، پارکینسون و سایر علائم پیری را متوقف می کند.
به گزارش مشرق، این مطالعه نشان می دهد که استفاده از روغن نارگیل در رژیم غذایی علائم پیری مانند سنگینی گوش و کاهش وزن را به تعویق می اندازد و روند پیر شدن مغز را نیز متوقف می سازد.
منبع: ایرنا