چگونگی ورود، استفاده و کنترل عوارض سموم و همچنین قابل استفاده بودن یا نبودن آن در محصولات را باید سازمان حفظ نباتات تایید کند.

 به گزارش گروه اجتماعی مشرق، دکتر سیدهدایت حسینی مدیر کل نظارت بر فراورده‌های غذایی، در این باره گفت: بر اساس قانون، نظارت بر سموم، چگونگی ورود، تولید و کنترل کیفیت سموم تحت نظارت شورای عالی نظارت بر سموم کشور است که در سازمان حفظ نبابات مستقر است.

وی گفت: البته در بحث کاهش استفاده از سموم در محصولات کشاورزی اقداماتی از پیش تعیین شده و در حال انجام است. در این راستا هفت محصول پرمصرف در 10 نقطه کشور در حال بررسی است که پس از پایان بررسی‌ها، اقدامات و همچنین اطلاع رسانی‌های لازم صورت می‌گیرد.

مخاطبان محترم گروه اجتماعی مشرق می توانند اخبار، مقالات و تصاویر اجتماعی خود را به آدرس shoma@mashreghnews.ir ارسال کنند تا در سریع ترین زمان ممکن به نام خودشان و به عنوان یکی از مطالب ویژه مشرق منتشر شود. در ضمن گروه اجتماعی مشرق در صدد است با پیگیری مشکلات ارسالی شما از طریق کارشناسان و مشاوران مجرب پاسخی برای ابهامات مخاطبان عزیز بیابد.
منبع: ایسنا