به گزارش مشرق، «رضا ملک زاده» روز پنجشنبه در آیین گرامیداشت روز پژوهش - 25 آذر ماه - در دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: اکنون 60 هزار دانشمند برتر در دنیا فعالیت می کنند که از این تعداد 88 نفر آنان ایرانی هستند و 18 نفر از آنها در عرصه علوم پزشکی مشغول به تحقیق و پژوهش هستند.
وی ادامه داد: نظام ارزشیابی و سنجش علم باید بر اساس معیارهای کیفی تغییر یابد و این اقدام اکنون در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آغاز شده است.
ملک زاده افزود: ایران از لحاظ تعداد مقاله ها در دنیا، رتبه هفدهم را در سال 2013 میلادی به خود اختصاص داد و از نظر تعداد ارجاعات نیز در رتبه بیست و چهارم دنیا قرار گرفته است.
معاون وزیر بهداشت بر لزوم افزایش بودجه پژوهش در دانشگاه ها تاکید کرد و گفت: در کشورهای مختلف دنیا، بودجه های متفاوتی برای امور پژوهشی در نظر گرفته شده و کشور کره جنوبی، از جمله کشورهای برتر دنیا در این زمینه محسوب می شود.
ملک زاده ادامه داد: برای پیشرفت در امور پژوهشی، به دانشمندانی نیاز داریم که وقت کافی در این زمینه صرف کنند و از سوی دیگر نیازمند تربیت نیروی پژوهشگر و محقق و جذب اعضای هیات علمی پژوهشی هستیم.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت همچنین در جمع پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: این دانشگاه در زمینه تعداد مقاله ها و شاخص های استنادی دانشگاهی تیپ یک دانشگاه های علوم پزشکی کشور در بانک اطلاعاتی «آی اس آی» رتبه سوم را کسب کرده است.
ملک زاده گفت: همچنین دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نتایج ارزشیابی فعالیت های پژوهشی دانشگاه های علوم پزشکی تیپ یک کشور نیز رتبه چهارم را از آن خود کرده است.
در این آیین پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز تجلیل شدند.
کد خبر 372662
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۳ - ۲۰:۴۵
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: یک سوم تولید علم در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا، در ایران صورت می گیرد.
منبع: ایرنا