طبخ این آش برای سیزدهمین سال متوالی است که انجام میشود و هزینهای بالغ بر 120 میلیون تومان برای پخت آن صورت گرفته است.
600 آقا، 100 خانم، سه آشپز و یک سر آشپز پخت این آش را برعهده دارند و تعداد 50 دیگ برای طبخ تدارک شده که بر هر پنج دیگ یک نفر نظارت میکند. بیش از 120 رأس گوسفند در قالب 2300 کیلوگرم گوشت، 4000 کیلوگرم برنج، 1500 کیلوگرم نخود، 1500 کیلوگرم عدس، 2500 کیلوگرم لوبیا چیتی و 100 کیلوگرم ترخون برای طبخ این آش آماده شده است.
{$sepehr_album_21097}
منبع: خلیج فارس
600 آقا، 100 خانم، سه آشپز و یک سر آشپز پخت این آش را برعهده دارند و تعداد 50 دیگ برای طبخ تدارک شده که بر هر پنج دیگ یک نفر نظارت میکند. بیش از 120 رأس گوسفند در قالب 2300 کیلوگرم گوشت، 4000 کیلوگرم برنج، 1500 کیلوگرم نخود، 1500 کیلوگرم عدس، 2500 کیلوگرم لوبیا چیتی و 100 کیلوگرم ترخون برای طبخ این آش آماده شده است.
{$sepehr_album_21097}