کد خبر 373504
تاریخ انتشار: ۱ دی ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۲

آیا آنان برای خدمت به فوتبال کار می کنند یا تنها به حفظ منافع خویش می اندیشند ، آقایان سررشته ای از فوتبال ندارند ولی آنقدر دلسوزند که دلشان نمی آید از فوتبال بروند!؟

مشرق - متاسفانه باید پذیرفت که عزم جدی برای مقابله با فساد در ورزش بخصوص رشته فوتبال وجود ندارد و انگار فساد در این رشته نهادینه شده است.

رسوایی فساد در فوتبال ایران رشته بی خاصیتی که در پنج سال اخیر به هیچ مقامی و دستاوردی نرسیده است از کارت معافیت جعلی گرفته تا افشاگری‌هایی مربوط به تبانی و رشوه و هر چیزی که فکرش را هم بکنید هست که منجر به محرومیت برخی داوران و مربیان شده و غیره شده و همچون سالهای گذشته تنها رسیدگی به آن ادامه دارد!؟

مشخص  است در رشته ای که حداقل حدود ۵۰۰ میلیارد تومان گردش مالی دارد و عده زیادی از بازار آشفته آن مشغول سودجویی هستند طبیعی ست که برای آن که به مقاصد پلید خود برسند از هیچ کوششی دریغ نورزند،

جالب این که این حلقه مافیایی تا آنجا ریشه دوانده که متاسفانه به برخی رسانه ها هم نفوذ کرده و کار به جایی رسیده که عده ای خبرنگار پاک قربانی این دستهای آلوده می شوند !؟ و در دوراهی همکاری با آنان و یا ترک محیط کار را می گیرند .

واقعا خجالت آور است در کشور اسلامی که اصولش بر مبنای پاکی و صداقت بنا شده است به علت نفوذ مافیای فوتبال ، خبرنگاران شریف باید زیر سایه باشند!؟ و برخی خبرنگاران تازه به دوران رسیده و یا به قول قدیمی های عرصه قلم ( مو قشنگا)  ، چند خبرنگاری که متاسفانه از روی رابطه فعلا موج سوار پیش می روند و متاسفانه میکروفون تلویزیون هم در اختیار چند تن از آنان است، سرمربی تیم ملی انتخاب می کنند و ...

آن وقت خبرنگار شریفی مانند محمد رزمجوی عزیز و شریف که اتفاقا ورزشکار بزرگی هم بوده باید بخاطر سلامت کاری با 20 سال سابقه خبرنگاری راننده تاکسی شود!؟ البته خبرنگاران سالم و شریف هم فراوان داریم که در سایه با کلی سابقه کاری تنها نظاره گر هنر نمایی تازه واردان و خط دهنده های هستند که مشغول خدمت به مافیای فوتبال هستند!؟ و کسی بدون اجازه آنها به برخی حوزه ها اجازه ورود ندارد!؟

خدا بزرگ است چرخ می گذرد ولی تا مسئولین ناکارآمد سکاندار رشته فوتبال هستند اختاپوسها هم عرض اندام می کنند ...

در سالهای اخیر در ورزش فوتبال همیشه ناکام بودیم و در تمام رده های سنی ناموفق ظاهر شدیم ،

دادکان در برنامه زنده سبما گفت: دکتر یحیی زاده فوت کرد، روحش شاد. می گفت من گزارش تهیه کرده ام از فسادها اما تهدید شده ام که گزارش را در مجلس قرائت نکنم!؟

خدا رحمت کند این روحانی شریف را که اتفاقا با نگارنده در تماس بود ، وی پرونده قطوری در ارتباط با مافیای فوتبال در اختیار داشت و عزم راسخی برای افشای مافیای کثیف فوتبال داشت ولی...

معلوم نیست این پرونده قطور کجاست ؟

قاطعانه عرض می کنیم در شرایطی که اکثر مردم شریف ما از مشکلات اقتصادی رنج می برند عده ای زالو صفت اختاپوس وار به فوتبال ما چسبیده اند و به اکثر شاهرگهای عرصه فوتبال دسترسی دارند و براحتی در این رشته جولان می دهند.

چرا مسئولیتهای کلیدی و شاهرگ فوتبال در اختیار پنج نفر دست به دست می شود ؟

آیا آنان برای خدمت به فوتبال کار می کنند یا تنها به حفظ منافع خویش می اندیشند ، جالب این که این آقایان سررشته ای از فوتبال ندارند ولی آنقدر دلسوزند که دلشان نمی آید از فوتبال بروند!؟

سرمربیگری فوتبال در لیگ برتر در چند سال اخیر به غیر از چند مربی شریف بین حدود ۱۰ مربی دست به دست می شود، بخاطر کارنامه ضعیف امروز از تیم؟ جدا می‌شود، فردا مربی؟ می‌شود، متاسفانه این قصه ادامه دارد...

مقام معظم رهبری در مورد مبارزه با فساد فرمودند: «نفس اهتمام آقایان به امر مبارزه با فساد را تحسین میکنم. لیکن این سمینار و امثال آن بناست چه معجزهای کند؟ توقع من این است که چه با سمینار و چه بدون آن، تصمیمات قاطع و عملی بدون هیچگونه ملاحظهای بگیرید و اجرا کنید.»

چرا مسئولین ورزش در برخورد با مفاسد قاطعیت ندارند؟ با این توصیه و تأکید رهبر فرزانه انقلاب دیگر هیچ عذر و بهانه ای از سوی مسئولین ورزش پذیرفتنی نیست و به اصطلاح حجت بر همه دستاندرکاران تمام است.

بدون تردید توصیه و تأکید مقام معظم رهبری متوجه تمامی حوزه ها و مسئولین آن است. به همین جهت انتظار از کارگزاران نظام که خودشان را تابع و پیرو ولایت می دانند، این است که بیش از حرف و شعار وارد عمل شوند.

به هر حال با وعده رسیدگی به پرونده ها چیزی تغییر نمی یابد ، باید مسئولان امر در عمل وعده های خود عملی کنند،
منبع: جهان