{$sepehr_album_21176}
کد خبر 373552
تاریخ انتشار: ۱ دی ۱۳۹۳ - ۱۶:۳۰
غذای نذری مردم استان کرمان نوعی آبگوشت است که به «آبگوشت امام حسینی» مشهور است. درست کردن این غذا تدارکات خاص خود را دارد. مواد تشکیل دهنده این غذا نخود، لوبیا، نخود نیمکوب، آرد نخود، آرد برنج، سبزیتلخان، شنبلیله، ربگوجه و گوشت است که آماده سازی و پخت آن چندین روز زمان می برد. سید محمد معین الدینی ساکن شهر تاریخی ماهان 30 سال است که بنابر بر اعتقادات مذهبی خود به خاطر شفای چشم پسرش که در اثر جرقه آتش در آستانه نابینایی بوده و همچنین ستون فقرات خود که در اثر سانحه ای شکسته و وی را نیم فلج کرده بوده 28 صفر نذری میدهد و چند هیئت در این روز برای عزاداری به منزل وی میآیند و مهمان سفره نذری او هستند.