با وجود گذشت یکسال و نیم از عمر دولت یازدهم، تنها 10 درصد از کابینه تدبیر و امید درباره حماسه مردمی نهم دی اظهار نظر کرده‌اند و مابقی وزرا، مشاورین و معاونین رییس جمهور، سکوت درباره این روز را به اعلام موضع ترجیح داده‌اند.

گروه سیاسی مشرق - فتنه 88 که با دخالت کشورهای خارجی و عناد و لج‌بازی عناصر داخلی اتفاق افتاد، یکی از تهدیدات جدی جمهوری اسلامی ایران بود که با حماسه مردمی نه دی خنثی شد و در این روز مردم به مانند 23 تیرماه 78، با آرمان‌های انقلاب اسلامی و ولایت فقیه تجدید بیعت کردند.
از سوی دیگر، دولت‌های مردمی نیز باید در پاسداشت این روز و اعلام موضع نسبت به خط قرمز نظام یعنی فتنه 88 بیش از مردم عادی، در صحنه حضور پیدا کنند و برای رفع هرگونه شبهه و سوءاستفاده دشمنان نسبت به شفاف کردن مواضع خود، اهتمام بورزند.

با وجود گذشت یکسال و نیم از عمر دولت یازدهم، تنها 10 درصد از کابینه تدبیر و امید درباره حماسه مردمی نهم دی اظهار نظر کرده‌اند و مابقی وزرا، مشاورین و معاونین رییس جمهور، سکوت درباره این روز را به اعلام موضع ترجیح داده‌اند، از سوی دیگر، بیش از نیمی از کابینه یازدهم، فتنه 88 و بی قانونی‌های انجام گرفته در آن دوران را محکوم کرده‌اند.

** نکته: لازم به ذکر است که جداول ذیل، بر اساس جستجوهای خبرنگاران مشرق در پایگاه های خبری و خبرگزاری‌ها، تهیه شده است و برای برخی مسؤولان دولتی، هیچ سابقه و اظهارنظری درباره نهم دی و محکومیت فتنه یافت نشد، در صورت اشتباه سهوی، مشرق آمادگی اصلاح جداول ذیل و ذکر اظهارات دولتمردان درباره دو موضوع نهم دی و محکومیت فتنه را دارد.

جدول 1: اظهارنظر کابینه یازدهم در حمایت از نهم دی

برای دیدن جدول در اندازه بزرگتر روی عکس کلیک کنید



جدول 2: اظهارنظر کابینه یازدهم در محکومیت فتنه 88

برای دیدن جدول در اندازه بزرگتر روی عکس کلیک کنید