به گزارش سرويس فناوري اطلاعات مشرق، اگرچه ممکن است طراحان تبلت (رايانههاي لوحي) علاقهاي نسبت به سيستم عامل آندرويد گوگل پيدا کرده باشند، ولي بايد گفت که ناتواني آندرويد در پشتيباني از صفحات بزرگتر از 5 اينچ باعث کمرنگ شدن اين علاقه شده است.
اما تحليلگران صنعت مي گويند که اين تنها فقط يک فاکتور منفي است که ممکن است استفاده از اين دستگاه را تحت تأثير خود قرار دهد، ولي در زمان پيش بيني شده، صفحه هاي بزرگتر نيز وارد بازار خواهد شد.
مدير تيم معماري بازار شرکت سيسکو گفت آخرين نسخهي سيستمعامل آندوريد گوگل به نام Froyo، فعلاً از صفحههايي تا 854 در 480 پيکسل پشتيباني ميکند، و پشتيباني از صفحات بزرگتر، فعلا نياز به زمان دارد.
وي پيرامون اين محصول توضيح ميدهد که اين سيستم توسعهيافته مي تواند بوسيله نرمافزارهاي تکميل کننده گوگل يا از طريق اتحاديه گوشيهاي اوپن سورس، تکميل شود. اين اتحاديه از گردهم آمدن 76 شرکت تکنولوژي و موبايل تشکيل شده است.
هدف از تشکيل اين گروه شتاب دادن به نوآوريهاي گوشي همراه و پيشنهاد محصولي قويتر و با قيمتي پايين از طريق پايگاههاي وب آندرويد به مصرف کنندگان است.
سيسکو اواخر ژوئن اعلام کرد که قصد معرفي تبلت با سيستمعامل آندرويد به نام Cius را دارد که فضاي بازار را به خود اختصاص خواهد داد. مدير سيسکو در ادامه گفت که قرار است SDK (راهنماي برنامه نويسان) براي Cius پاييز امسال عرضه شوند که روي مقياس صفحات آن هم کار شده است.
اين نگاه خوشبينانه از جانب نايب رئيس بازاريابي تلفن همراه در شرکت الجي هم تکرار شد. وي اشاره کرد که اگرچه Froyo در وضوح صفحههاي بزرگ با مشکل مواجه است ولي شرکت ما منتظر نسخههاي جديد سيستم آندوريد خواهد بود.
اما دو شرکت سامسونگ و ايسوستک که هر دو اخيرا تبلتهايي با سيستم آندرويد به بازار فرستادهاند، در اين مورد اظهار نظري نداشتهاند.
سخنگوي گوگل از پاسخگويي به سؤال يکي از شرکتهاي آسيايي در مورد وضوح صفحههاي آندرويد طفره رفت و تأکيد کرد که آندرويد يک سيستمعامل رايگان با دسترسي باز است که رويکرد آن دوري کردن از پرداختن به امکانات مرسوم موبايل و در عوض ارتقاي خدمات اينترنتي آن در موبايل و نِتبوکهاست.
شايع شده است که در نسخه جديد آندرويد وضوح تصوير تا دقت 760 *1280 افزايش مييابد و صفحات 4 اينچ به بالا را پشتيباني خواهد کرد. حداقل سخت افزارهاي پيشنهادي براي اين سيستم ها شامل پردازنده 1 گيگاهرتزي و 512 مگابايت RAM ميباشند.
آندرويد در مقابل آيپد
جداي از بحث بهينهسازي صفحات، سازندگان تبلت مطمئن هستند که با وجود سيستمهاي آيپد اپل، براي سيستمهاي آندرويد تقاضا وجود دارد.
در پاسخ به اينکه آيا سيستمهاي تبلت آندرويد قابل رقابت با آيپد هستند يا نه، نائب رئيس الجي ميگويد که کاربران مختلف نيازهاي مختلفي دارند. وي در مثالي با مقايسه کردن گروه هاي آموزشي، ادامه داد که سيستم هاي آندرويد براي بخش آموزش نسبت به آيپد راه حلي مقرون به صرفهتر هستند.
همچنين نائب رئيس سيسکو در اين باره گفت که سيستمعامل آندرويد اين امکان را براي ما فراهم کرد که تمامي تکنولوژيهاي خود را در محصول Cius ادغام کنيم و نسل جديدي از تبلتهاي کاري را عرضه نماييم.
کد خبر 3749
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۲:۱۶
سخنگوي گوگل تأکيد کرد که آندرويد يک سيستمعامل رايگان متنباز است که رويکرد آن اجتناب از پرداختن به امکانات مرسوم موبايل و در عوض ارتقاء خدمات اينترنتي آن در موبايل و نِتبوکهاست.