وی افزود: گاهی پیش میآمد که سردار تقوی بیش از دو ماه در عراق میماند و در کنار خانواده خود نبود. وی انسانی متدین، شجاع، مخلص، خستگیناپذیر، مجاهدی نستوه بود که تنها برای رضای خدا، در راه شهدا و برای اباعبدالله الحسین(ع) مجاهدت کرد.
مسجدی به بیان برخی از جنبههای مدیریتی و کارشناسی عملیاتی شهید تقویفر پرداخت و گفت: شهید تقویفر سرتیپ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سازماندهی، آموزش، تشکیل یگانهای عملیاتی و تشکیل کتائب از مجاهدان عراق در دوران دفاع مقدس بود و در مقابله با داعش که با فتوای آیتالله سیستانی صورت گرفت و جوانان شیعه عراقی به سوی جبههها آمدند نقش بسیار برجسته داشت.همچنین شناخت خوبی میان عراقیها و سردار تقوی حاکم بود و او را مانند فرمانده خود دوست داشتند.
وی اظهار کرد:کارگاهها و عملیات انتحاری در کربلا و کاظمین از منطقه «جلفالصخر» سازماندهی میشد و در عملیات «جلفالصخر» جاده کربلا تا بغداد پاکسازی شد،شهید تقوی در کنارنیروهای عراقی در عملیات سعدیه و جلودار «عله» نیروهای داعش حضور داشت و دشمنان را از مرزهای جمهوری اسلامی ایران تا پشت رودخانه دجله به عقب راندند. سردار تقویفر پس از این عملیات در منطقه بند در جنوب سامرا و شمال بغداد برای عملیات بعدی حاضر شد. وی فرمانده شجاع میدانی، نیروی متخصص اطلاعاتی و در سازماندهی نیروی مردمی و عشایر کارشناس خبره بود و هیچکس نمیتوانست کار او را انجام دهد.
وی عنوانکرد: در عملیات سامرا خمپارههای داعش در حرم امامین عسکریین(ع) میآمد و عملیات بند برای پاکسازی این منطقه و بیرون آوردن سامرا از تهاجم نیروهای تکفیری با فرماندهی سردار تقوی صورت گرفت که عملیات بسیار سختی بود و سه روز به طول انجامید تا پاکسازی انجام شد.
مسجدی اظهارکرد: خون شهید تقوی باعث شد خون هزاران زائر شیعه و مخلص حضرت علی(ع) و حضرت حسین(ع) حفظ شود و بغداد، کاظمین، کربلا، نجف و مرزهای جمهوری اسلامی از تهدید نیروهای تکفیری داعش، در امنیت قرار دارد.