به نظر میرسد اقدام عجولانه رسانههای صهیونیستی در اعلام هدف اصلی این حمله تروریستی که با مشخص شدن هویت شهدای این حادثه مهر تأییدی بر شکست صهیونیستها در رسیدن به این هدف خورد، در نتیجه سرمستی و غرور اولیه ناشی از انجام این عملیات بود.
رسانهای شدن هدف اصلی از این حمله نشان میدهد که صهیونیستها برخلاف واقعیت موجود، از حضور وی در کاروان هدف قرار داده شده و شهادتش مطمئن بودند، در غیر این صورت اعلام این خبر به معنی اعلام شکست عملیات بود، این نشان از ضعف سرویسهای اطلاعاتی رژیم صهیونیستی و مزدوران منطقهای آن شامل برخی عناصر گروههای تروریستی فعال در سوریه است.
نکته جالب توجه دیگر اینکه، با وجود اذعان رسانههای صهیونیست به تلاش برای هدف قرار دادن ابو علی الطباطبایی، سه شنبه یک منبع امنیتی اسرائیلی در اظهاراتی متناقض به خبرگزاری رویترز گفت که این رژیم قصد نداشته فرمانده ایرانی با مقامات ارشد حزب الله را هدف قرار دهد و تصور میکرده به گروهی از نیروهای سطح پائین حمله کرده است.
ترس محافل صهیونیستی بعد از اطلاع از واکنش قطعی مقاومت به این حمله بویژه بعد از اظهارات سردار سرلشکر محمد علی جعفری فرمانده سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران و تلاش این رژیم برای آرام کردن فضای منطقه به حدی ملموس بود که حتی خبرگزاری رویترز نیز در تحلیل این اظهارات نوشت که به نظر میرسد این منبع ارشد امنیتی اسرائیلی با هدف جلوگیری از بروز هرگونه تنش با ایران و حزبالله لبنان این اظهارات را مطرح کرده است.
با مطرح شدن معادله سید حسن نصرالله دبیرکل حزبالله لبنان مبنی بر آزادسازی منطقه الجلیل در هر حمله احتمالی رژیم صهیونیستی به لبنان، حزبالله در سال 2008 یگان مخصوصی را برای ورود به منطقه اشغالی الجلیل در شمال فلسطین تاسیس کرد. فرماندهی این یگان بر عهده ابو علی الطباطبایی بود، به همین علت بود که الون بن دیوید تحلیلگر ارشد مسایل نظامی اسرائیل در شبکه 10 رژیم صهیونیستی در ابراز شادمانی شتابزده خود در اعلام خبر جعلی شهادت این عنصر مقاومت گفت که وی خواب را بر اسرائیلی ها حرام کرده است. وی نیز در اظهارات خود تأکید کرد که ابو علی الطباطبایی نیروهایش را برای اشغال الجلیل و شهرکهای صهیونیست نشین دیگر آموزش میدهد.
برخلاف تصور رایج که این مقام حزبالله لبنان را ایرانی معرفی می کند، وی تابعیت لبنانی دارد و از پدر ایرانی و مادری اهل جنوب لبنان به دنیا آمده و تولد و رشدش در جنوب لبنان بوده است. وی در جوانی به گروههای مقاومت این کشور ملحق شده است.
بنا بر اطلاعات پایگاه خبری الحدث انجام مأموریتهای مختلف در حزبالله لبنان، او را به پیشرفتهای قابل توجهی رساند تا این که فرماندهی نیروهای واکنش سریع را بر عهده گرفت، این یگان مسئول عملیات هجومی حزبالله لبنان است که تا زمان شهادت حاج عماد مغنیه به همین ترتیب باقی ماند، اما پس از شهادت این فرمانده نظامی حزبالله، با یگانهای ویژه این حزب ادغام شد و نام یگان رضوان را به خود گرفت. به این ترتیب بود که ابوعلی طباطبایی از مسئولیت فرماندهی نیروهای واکنش سریع به فرماندهی یگان رضوان رسید.
درست است که برای عملیات تروریستی القنیطره اهداف و انگیزههای متعددی ذکر شده است، اما مطرح شدن ترور ابو علی الطباطبایی به عنوان یکی از هدفهای اصلی این عملیات نشان میدهد که اسرائیلی ها تا چه حد از وی و توانمندی های خاص اطلاعاتی و نظامیاش می ترسند که حاضرند تمامی ریسک های ناشی از عملیات احتمالی انتقام جویانه مقاومت را به جان بخرند، اما وی را ترور کنند؛ هدفی که در نهایت نیز صهیونیست ها موفق به دستیابی به آن نشدند.
اسرائیلیها میدانند که پس از این، مطالب زیادی از این فرد خواهند شنید، به همین علت است که او را خطری جدی برای موجودیت خود میدانند و دشمنی خطرناک به حساب میآورد، آنها میدانند که صدور دستور ورود نیروهای مقاومت لبنان به منطقه اشغالی الجلیل برای بازگرداندن آن به آغوش جهان اسلام آغاز مأموریت اصلی این عنصر برجسته مقاومت است، موضوعی که از زمان مطرح شدن توسط سید حسن نصرالله به کابوس استراتژیستهای نظامی و مقامات سیاسی و امنیتی رژیم صهیونیستی تبدیل شده است.