رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مسائل دولت و کنگره و مشکلات داخلی آمریکا به ما مربوط نمی‌شود، گفت: در صورت به نتیجه نرسیدن مذاکرات، اوباما مسئول خواهد بود.

به گزارش مشرق، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی صبح امروز در همایش ستادهای دهه فجر انقلاب اسلامی سراسر کشور طی سخنانی با اشاره به ترور اخیر نیروهای مقاومت در خاک سوریه اظهار داشت: اینکه اسرائیل عده‌ای از افراد مقاومت را در خاک سوریه ترور کرد، مسئله مهمی است و نشان می‌‌دهد تروریسم و صهیونیسم دو روی یک سکه هستند.

وی ادامه داد: اگر ایران در اشغال عراق کنار مردم این کشور قرار داشت، به خاطر مردم عراق بود چرا که مظلوم بودند در حالی که همه کشورهای دیگر به نوعی با آمریکایی‌ها وصل شدند اما در نهایت آمریکا مجبور شد از عراق برود.

لاریجانی با بیان اینکه تروریسم یک ظلم مضاعف به مردم عراق و سوریه بود، گفت: جریان اخیری که در سوریه رخ داد خیلی چیزها را مکشوف کرد. اگر ما از اول می‌گفتیم این تروریست‌ها دستشان با آمریکا و اسرائیل یکی است، همه می‌گفتند نه، اینها دنبال دمکراسی هستند زیرا اینها زیر زرورق پنهان شده بود.

وی افزود: جمهوری اسلامی جزو معدود کشورهایی بود که با مسئله تروریسم مبارزه اصیل کرد و بقیه کشورها تنها شعار می‌دادند. مثلا ائتلاف 40 کشور درست کردند اما وقتی این 40 کشور نتوانستند کاری کنند فضاحت بار است چرا که نشان می‌دهد هیچ قدرتی نداشتند و خجالت هم نمی‌کشند و تنها کشور ایران بود که به کمک دولت عراق رفت تا این شر از سر مردم عراق رفع شود بنابراین پیام حمایت از مظلوم و مستضعفین ماندگار و زنده کننده برای انقلاب اسلامی است.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه سخنان خود در همایش ستاد‌های دهه فجر انقلاب اسلامی سراسر کشور گفت: علت اینکه در برنامه هسته‌ای باید در مقابل غرب بایستیم این است که این موضوع نشانه زورگویی آنها به ایران است. چون زور آنها در عرصه‌های دیگر تاثیری نداشت و اگر هم می‌توانستند جنگ به راه می‌انداختند. اما از آنجایی که نتیجه جنگ برای آنها گران و سنگین است و زورشان به ایران نمی‌رسد، پس باید از راه دیگر به ایران فشار بیاورند و حالا در مساله هسته‌ای یک چیزی جفت و جور کرده‌اند و با تحمیل تحریم‌ها سعی کردند ایران را تحت فشار قرار دهند. اما پس از مدتی دیدند که تحریم‌هایشان موثر نبود و ایران پیشرفت کرد و آنها نتوانستند جلوی ایران را بگیرند و پای میز مذاکره آمدند.

وی افزود: حالا شعار می‌دهند که ایران را به خاطر تحریم‌ها پای میز مذاکره‌ کشانده‌ایم. در حالی که این تحریم‌های آنها موثر نبود و خودشان پای میز مذاکره آمدند وگرنه ایران که میز مذاکره را ترک نکرده بود، آنها ترک کردند و وقتی دیدند تحریم‌هایشان بی‌اثر است پای میز مذاکره برگشتند.

لاریجانی با اشاره به سخنان اوباما و مشکلات دولت این کشور با کنگره آمریکا گفت: حالا اوباما می‌گوید که کنگره فلان کار را کرده است. وقتی آقای اوباما نمی‌تواند مشکلات داخلی خود را حل کند، این به ما مربوط نیست. ایران انعطافات خود را داشته و حالا شما باید وضعیت داخلی خود را حل کنید. اوباما باید بتواند اوضاع داخلی خود را درست کند و اگر نتوانست او مسئول به هم زدن مذاکرات است.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: میدان هسته‌ای نشان می‌دهد که ایران می‌تواند جلوی استکبار بایستد و مساله هسته‌ای ایران موضوعی نیست که درون تعارفات بگنجد. آنها می‌گویند وضعیت کنگره این طور شده و ما تحت فشار هستیم در حالی که این موضوعات به ما مربوط نیست و خودشان باید مشکلاتشان را حل کنند.

وی با اشاره به دفاع و حمایت انقلاب اسلامی از مستضعفین و مردم مظلوم فلسطین گفت: دفاع ایران از مردم فلسطین یک حرکت بزرگ و تاثیرگذار است و ما تنها کشوری هستیم که حرف‌مان از ابتدا یکی بود و امروز کشورهای دیگر فهمیدند که حرف ایران که می‌گفت باید با مقاومت حقوق ملت فلسطین را استیفا کرد، درست بود و مشاهده کردید که کدام یک از طرح‌هایی که کشورهای دیگر دادند حقوق ملت فلسطین را استیفا کرد؟ همین طرح‌های صلحی که مطرح کردند سبب شد که رژیم صهیونیستی در قدس شهرک‌هایی بسازد که در هر کدام از آنها 600 هزار یهودی زندگی می‌کند در حالی که پیش از این طرح‌های صلح، حضور یهودیان در فلسطین پراکنده بود. بنابراین این موضوعات در قالب طرح‌های صلح اتفاق افتاد. این طرح‌ها حاصل دیگری نداشت و به جای اینکه فلسطینی‌ها را در سرزمین‌های خود جای دهد، یهودیان را در این سرزمین بیشتر کرد.

لاریجانی با اشاره به سالروز پیروزی انقلاب اسلامی گفت: امسال سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی از جهاتی پراهمیت است، چرا که شرایطی در صحنه بین‌الملل وجود دارد و برخی چنگ و دندان‌ نشان می‌دهند. همچنین در صحنه بین‌المللی آشفتگی‌هایی را ملاحظه می‌کنید که برخی از آنها دست‌ساز است و سمت و سوی آنها با جوهره تفکر امام ستیز می‌کند. البته آنها موفق نمی‌شوند، اما ما صف‌آرایی‌های موجود را می‌بینیم.

وی برهمین اساس ادامه داد: انقلاب اسلامی در واقع یک حرکت زنده و توفنده‌ای است که از 35 سال قبل شروع شد و همچنان هم طراوت و زنده‌بودن خود را دارد. به همین دلیل ما به انقلاب اسلامی به عنوان یک رویکرد تاریخی نگاه نمی‌کنیم، چرا که انقلاب اسلامی یک  حرکت ارگانیک، زنده و پویا است.

رئیس مجلس شورای اسلامی برهمین اساس تصریح کرد: بسیاری از پدیده‌های مهم در داخل و خارج از کشور متاثر از بیداری بود که از انقلاب اسلامی به وجود آمد لذا انقلاب اسلامی یک پدیده زنده و پویا است که باید درست شناخته شود و از آن بهره برد. همچنین شعارهای انقلاب اسلامی کهنه نمی‌شود و یکی از ویژگی‌های آن این بود که یک انقلاب دینی و اسلامی بود.

لاریجانی با بیان اینکه جوهره اسلامیت، انقلاب اسلامی را از سایر حرکت‌ها جدا می‌کند، گفت: مانند انقلاب اسلامی در سطح جهان رخ داد، اما به دلیل اینکه ویژگی انقلاب اسلامی دینی بودن و اسلامی بودن آن است، این انقلاب از سایر حرکت‌ها و انقلاب‌ها متمایز شد. لذا این دینی بودن یک اسم و لفظ نیست و پشت آن تئوری نهفته است.

وی با اشاره به کارشکنی‌های غرب در برابر انقلاب اسلامی گفت: غربی‌‌ها از دو قرن قبل به دنبال این بودند که دین را نحیف کنند تا حدی که امروز افتخار می‌کنند که به پیامبر اسلام توهین کردند؛ آنها به قدری حوزه دین را کوچک و بی‌معنا کردند که افتخار می‌کنند بسیاری از شرایط آسمانی دین را زمینی کرده‌اند و افتخار می‌کنند که به پیشوای یک دین توهین می‌کنند و این توهین خود  را با آزادی بیان توجیه می‌کنند. در حالی که ما آزادی بیان را برای ارتقای فکر می‌خواهیم، اما آنها آزادی بیان را در مسیر انحطاط می‌خواهند.


منبع: تسنیم