کد خبر 384619
تاریخ انتشار: ۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۵:۲۸

پلیس فدرال استرالیا هم وارد کار شد و در کمال تعجب این تماشاگران ایرانی بودند که از سوی پلیس مورد ضرب و شتم قرار می‌گرفتند.

به گزارش مشرق، همه چیز از روز شکست ایران مقابل عراق در شهر کانبرا شروع شد. کانبرا پایتخت استرالیا شهری ۳۰۰ هزار نفری است که البته تعداد عراقی‌هایش بیشتر از ایرانی‌های ساکن این شهر بود. آنها هر چند با ناامیدی پا به ورزشگاه کانبرا گذاشته بودند اما درنهایت این عراقی‌ها بودند که جشن پیروزی گرفتند و تا ساعت‌ها در اطراف ورزشگاه و خیابان‌های اطراف پایکوبی می‌کردند.

در هر حال پس از اینکه ایران به عراق باخت، طرفداران ایرانی بیرون از ورزشگاه کانبرا به شادی طرفداران عراق احترام گذاشتند و هیچ گونه درگیری اتفاق نیفتاد و این در حالی بود که پلیس فدرال استرالیا که مسئول مقابله با درگیری‌های خیابانی است با اسب‌های قوی‌هیکل و ماشین‌ها آماده هرگونه برخورد با درگیری‌های احتمالی بود. با حضور عراق در نیمه‌نهایی، برخی از ایرانیان در شبکه‌های اجتماعی اعلام کردند که علاقه‌مند‌ند تا عراق برنده این بازی نباشد، همین امر هم سبب شد برخی از ایرانیان حاضر در استرالیا تصمیم بگیرند به ورزشگاه سیدنی بروند و بلیت بازی را هم خریدند تا در شادی کره‌ای‌ها سهیم باشند. آنها در شبکه‌های اجتماعی اعلام کردند که ایرانی‌هایی که می‌خواهند به ورزشگاه بروند احتیاجی به خریدن بلیت هم ندارند.



 تماشاگران وارد شدند

معمولا نیروهای امنیتی ورزشگاه به پرچم‌هایی که وارد می‌شوند حساسیت چندانی نشان نمی‌دهند. حتی در بازی‌های ایران مقابل بحرین و قطر و امارات آنها مشکلی با پرچم‌های خلیج فارس نداشتند هر چند که نمایندگان کشورهای عربی در نامه‌ای به کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام کرده بودند اگر پلاکاردهایی با این مضمون به ورزشگاه برده شود، قابل پیگرد خواهد بود، اما درنهایت استرالیایی‌ها وقتی دیدند که نام واقعی خلیج فارس است، اجازه ورود پلاکاردها و پرچم‌ها را دادند. در روز بازی عراق و کره‌جنوبی چند تماشاگر ایرانی وارد ورزشگاه شدند و در کنار کره‌ای‌ها به تشویق این تیم پرداختند حدود ۳۶ هزار کره‌ای به ورزشگاه ۸۴ هزار نفری «ANZ» سیدنی رفته بودند و البته حدود ۲۰ هزار نفر از آنان طرفدار تیم ملی کره‌جنوبی بودند و اتفاقا صدای کره‌ای‌ها خیلی بیشتر از صدای عراقی‌هایی بود که با طبل به ورزشگاه آمده بودند. ایرانی‌هایی که در ورزشگاه بودند منتظر بودند تا کره‌جنوبی به عراق گل بزند تا شادی کنند.

از آغاز تا پایان درگیری

همین که گل اول کره به ثمر رسید یکی از تماشاگران ایرانی با پرچم ایران جلو رفت و در سکوی پشت دروازه و نیمکت ذخیره کره‌جنوبی شروع به شادی و تکان دادن پرچم کرد، طوری که حواس دوربین‌های تلویزیونی و عکاسی به آن جلب شد.

در همان لحظه یک ایرانی دیگر هم با مشت‌های گره‌کرده جلو رفت و به لاتین گفت که عاقبت ناداوری و حق‌خوری و استفاده از بازیکن غیرمجاز همین است. در همین حین چند تماشاگر عراقی با این دو ایرانی درگیر شدند، اما پس از دقایقی درگیری بالا گرفت. در این هنگام پلیس فدرال استرالیا هم وارد کار شد و در کمال تعجب این تماشاگران ایرانی بودند که از سوی پلیس مورد ضرب و شتم قرار می‌گرفتند. این در حالی بود که تماشاگران ایرانی فقط پرچم تکان می‌دادند و هیچ توهینی هم به تیم ملی عراق نمی‌کردند. این درگیری فضای کلی ورزشگاه را تحت تاثیر قرار داد.

خبرنگار سایت نود هم از جایگاه خبرنگاران شاهد این درگیری بود. با گسترش درگیری بین تماشاچیان دو تیم، پلیس فدرال هم با تعداد نیروی بیشتر وارد شد و اول سعی در متفرق کردن و جدا کردن داشت ولی متاسفانه در پایان با چهار تماشاگر ایرانی برخورد شدیدتری ‌کرد و درنهایت بر دستان این چهار نفر دستبند زده شد و از ورزشگاه خارج شدند. متاسفانه این چهار تماشاگر ایرانی با ون‌های مخصوص پلیس به کلانتری منتقل شدند و اما خبر رسید که دیروز خوشبختانه آزاد شده اند.

در پایان نیمه دوم هم یک جیمی جامپر عراقی وارد زمین بازی شد و پلیس فدرال استرالیا او را دنبال و دستگیر کرد و این طرفدار تیم ملی عراق را مورد ضرب و شتم قرار داد و به بیرون از ورزشگاه برد که باعث شد ضلع شرقی ورزشگاه که در اختیار عراقی‌ها بود متشنج شود. درنهایت با شکست دو بر صفر عراق از کره جنوبی، تیم کره جنوبی به فینال رفت و عراق در رده‌بندی با اماراتی بازی خواهد کرد که به استرالیای میزبان دو بر صفر باخت.
منبع: وب سایت برنامه نود