وی ادامه داد: داستان بیداری اسلامی هماکنون به مشکلاتی برخورد کرده که بسیاری از این مشکلات قابل پیشبینی بود و مقام معظم رهبری در سالهای شروع بیداری اسلامی و در کنفرانسی که در تهران برگزار شد بهصورت مبسوط فرصتها و تهدیدات بیداری اسلامی را برشمردند و بسیاری از پیشبینیهایی که مقام معظم رهبری درباره بیداری اسلامی مطرح کردند، واقعیت پیدا کرده است.
نایبرئیس دوم مجلس افزود: امیدواریم انقلابیون کشورهای منطقه علیرغم همه گرفتاریها بتوانند راه خود را ادامه دهند و بتوانند به نتیجه غایی و استقرار نظام مردمسالار واقعی در کشورشان برسند.
باهنر در پاسخ به ادعای خبرنگاری مبنی بر "آقای رحیمی اعلام کرده به نمایندگان مجلس پولی پرداخت کرده و گفته که شما نیز یکی از این افراد هستید." گفت: اینکه برای آقای رحیمی معاون اول دولت دهم حکم صادر شده و وی محکوم شده و باید دوران محکومیت خود را طی کند ما نه دخالتی داریم و نه درمورد آن حرفی میزنیم. شنیده شده آقای رحیمی با استفاده از ماده 18 اختیارات قوه قضائیه درخواست اعاده دادرسی داده و این موضوعات به مسائل قضایی بازمیگردد.
وی تأکید کرد: قوه قضائیه در قانون اساسی و در عمل یک قوه مستقل است و انشاءالله رسیدگی به این پرونده ادامه داشته باشد و عادلانه رسیدگی خواهد کرد و حکم عادلانهای را صادر میکند.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری درباره اظهارات رحیمی مبنی بر اینکه پولی را برای انتخابات مجلس خرج کرده است، گفت: این موضوعات نیز محتوای داخل پرونده است و بنده از مسائل آن خبر ندارم و اگر هم اطلاع داشته باشم قاعدتاً از نظر قوانین موضوعه کشور زمانی لازم است تا دادگاهی که قاضی تشخیص داده غیرعلنی باشد و خودشان افشا کنند و به اطلاع عموم برسانند.
باهنر درباره موضوع انتخابات گفت: در کشور احزابی وجود دارند که فعال هستند و از ابتدای انقلاب اسلامی نیز این احزاب اسامی متفاوتی را برای خود انتخاب کردند. از صدر انقلاب و بعد از جریان لیبرالها و بنیصدر و منافقین تا سال 60 که خسارتهای عظیم را به نظام وارد کردند، اختلافات درون خانواده انقلاب و خط امام از بحثهای اقتصادی آغاز شد و از همان زمان نیز گروهها به چپ و راست مشهور شدند.
وی ادامه داد: چپ و راستی که آن زمان مطرح میشد بیشتر چپ و راست اقتصادی بود، یعنی راستها معتقد بودند که کار اقتصاد باید دست بخش خصوصی باشد، اما چپها معتقد بودند کار باید در دست دولت باشد، البته من قصد ارزشگذاری را ندارم.
نماینده مردم تهران در مجلس تصریح کرد: به هر حال چپ و راست از این داستان آغاز شد و بعد به اصولگرایی و اصلاحطلبی تقسیم شدند و زمانی نیز اسم رادیکال و معتدل مطرح شد.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری اظهار داشت: احزابی که در این جریانها فعالیت میکنند طلوع و غروب کردند و برخی احزاب دولتساخته بودند، بهطور مثال دولت سازندگی حزب کارگزاران را تأسیس کرد و این حزب با آمدن آقای هاشمی شکل گرفت و کمکم بیرنگ و کمرنگ شد، یا حزب مشارکت که با روی کار آمدن آقای خاتمی شکل گرفت و با رفتن وی از بین رفت. همچنین در دولت آقای احمدینژاد نیز حزبی با عنوان رایحه خوش خدمت فعالیت میکرد و طلوع و غروب کرد.
نایبرئیس دوم مجلس شورای اسلامی گفت: البته احزاب ماندگاری وجود دارند که فعالیت میکنند، اما تعدادشان کم است، مانند حزب مؤتلفه اسلامی و جامعه اسلامی مهندسین که در عرصه فعالیت سیاسی کار میکنند، چون جریان انتخابات در غیبت واقعی احزاب برگزار شد و تلاشهایی میشد و هر حزب و جریانی از کاندیدایی حمایت مادی و معنوی میکرد.
وی در ادامه گفت: کاندیداهایی که برای انتخابات نامزد میشوند نیز به مخارجی نیاز دارند، چرا که انتخابات خرج دارد. نامزدها خرج را یا خودشان میدهند یا ستادهای آنها از مردم کمک میگیرند یا برخی اوقات هم بدون اطلاع کاندیداها علاقمندان به کاندیداها هزینههایی را انجام میدهند. این هزینهها از گرفتن پوستر و بنر و ... تا اجاره کردن محلی برای ستاد انتخابات و ... وجود دارد.
باهنر خاطرنشان کرد: کاندیداهایی که کمک جلب میکنند باید دقت کنند تا پولی که بهسمت فعالیتهای انتخاباتی میآیند منشأ آنها منشأ کثیفی نباشد و منشأ آنها پاک باشد.
نایب رئیس دوم مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه عنوان شده است پولی که آقای رحیمی به نمایندگان مجلس داده است، گفت: فرض میکنیم به هر کاندیدا 5 میلیون تومان کمک شده است، این 5میلیون تومان به پول امروز که نمایندگان صد میلیون تومان خرج هزینههای خود میکنند؛ میشود 25 درصد منابع نمایندگان به احتمال قریب به یقین هیچ یک از نمایندگان مطلع نبودند که منشأ این پول ناپاک و یا کثیف بوده است. بنابراین اگر مجموعهای از رقبای اصولگرا البته اصلاحطلبان عاقل و سالم این کارها را نمیکنند و رسانههای اصلاحطلب هم این کارها را نمیکنند اما اگر بخواهند از این موضوع استفاده کنند که کاندیداهای اصولگرایی پولی را گرفتهاند که الآن منشأ آن به شکلی ناپاک مشخص شده است.
باهنر در همین زمینه تصریح کرد: من فکر میکنم این بداخلاقی انتخاباتی است و سوال متقابل هم این است که شما کدام اصلاحطلب را سراغ دارید که هیچ پولی خرج نکرده باشد و به مجلس آمده باشد واقعا اگر کسی موردی سراغ دارد به ما اعلام کند بالاخره هر کاندیدایی چه اصلاحطلب و چه مستقل و چه اصولگرا در صورتی که بخواهد وارد مجلس شود چند تا پوستر چاپ میکند و یک ستاد فراهم میکند یک مقدار ماشین میگیرد و بعضاً هم شام و نهار هم داده باشد و بالاخره خرج دارد آنها هم قطعا از جاهایی پول گرفتهاند.
وی ادامه داد: نامزدها باید تلاش کنند پولی که جذب میکنند اولاً ناپاک نباشد و دوماً اینکه وامدار نشوند.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری با اشاره به یکی از مفسدان اقتصادی گفت: زمانی یکی از مفسدان اقتصادی را گرفته بودند و میگفتند که او به قدری نفوذ کرده بود که به دنبال این بود که قانونی را در مجلس به نفع خود تصویب کند البته این فرد موفق نبود و خوشبختانه هیچ وقت مجلس ما به این دامها پس از انقلاب نیفتاده است.
باهنر افزود: ممکن است چند تا نماینده تلاشهایی انجام دهند اما اینکه یک نفر از بیرون مجلس با خرجهایی بتواند قانونی را از مجلس استخراج کند ظرف 35 سال گذشته اتفاق نیفتاده است. فرقی هم ندارد چه مجلس چپ، اصلاحطلب و چه اصولگرا در هیچ شرایطی مجلس به چنین شرایطی دچار نشده است لذا نمایندگان باید همواره دقت کنند.
وی ادامه داد: ما هم به عنوان کسی که همواره در انتخابات فعال هستیم در مسائل انتخاباتی بودیم البته پاسخگو هم هستیم اگر پولی را گرفتیم، خرج کردیم، هزینه کردیم باید در مقابل قوه قضاییه پاسخگو باشیم که پولی را که گرفتیم دارای منشأ مبهمی نباشد یا منشأ مشتبهی نباشد و یا دستاندازی به بیت المال نباشد که متأسفانه بعضی وقتها دقت نمیشود و بعضیها این کارها را میکنند.
نایب رئیس دوم مجلس شورای اسلامی گفت: الآن نمیخواهم نام نهادخاصی را ببرم اما بالاخره هستند کسانی که در انتخابات میروند به سمت نهادی و دستاندازی میکنند و یا غیر مستقیم از برخی از شرکت های دولتی و یا وابسته به نهادهای عمومی استفاده میکنند که اینها را باید دقت کرد و رسانهها نیز باید مواظبت کنند.
باهنر تصریح کرد: شورای نگهبان اعلام کرده است که ما در این زمینه مراقبتهایی را خواهیم داشت و ما نیز در مجمع تشخیص مصلحت نظام هم سیاستهای کلی انتخابات را در حال بحث و برسی کردن هستیم و یکی از مباحث مهم ما این است که منابع و هزینههای انتخاباتی هردو طرف باید شفاف، قابل ارائه و قابل دفاع باشد.
وی گفت: هم نوع کسب مال و هم نوع هزینه مال باید به شکل سالم باشد خدای ناکرده این پول صرف خرید رأی شود تخلف میشود که از مسائل جدی قانونی است که ممکن است باعث ابطال انتخابات و یا رد صلاحیت آن نامزد شود که ما هم در حال نوشتن این سیاستهای کلی هستیم.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری ادامه داد: این پرونده از پروندههای مهم قضایی است مسیری را طی کرده است و تقریباً به نقاط آخر رسیده است و آنگونه که من خبر گرفتم آقای رحیمی باز درخواست اعاده دادرسی دادند که این هم به مقامات قوه قضایی برمیگردد. در هرصورت ما منتظر صدور و اجرای حکم نهایی هستیم.
وی در پاسخ به سؤالی درباره چگونگی وحدت در جبهه اصولگرایی، گفت: ما در قالب 6+5، 8+7، مؤتلفه، جبهه پیوران خط امام و رهبری، در زمان انتخابات بی تفاوت نیستیم، بلکه تلاش و فعالیت میکنیم و از ضمن انتخاب نامزد، از آنها نیز حمایت میکنیم که بنده نیز بسیاری از مواقع نقش محوری دارم.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر نقش محوری خودش در انتخاباتهای گذشته، افزود: در دورههای چهارم و پنجم و مجلس، فقط با جامعه روحانیت کار و فعالیت میکردیم؛ البته از کاندیداهای مورد نظر خودمان نیز میکردیم و میکنیم و باید پاسخگو نیز باشیم.
دبیرکل جامعه مهندسین با بیان اینکه کارهای انتخاباتی کسب کمک مردم است، تصریح کرد: همواره باید این دقت را داشته باشیم که پولی را که کسب میکنیم، منشأ آن باید کاملا روشن، شفاف و پاک باشد. اگر در آن پول مشتبه و خدای ناکرده کثسفی پیدا شود، همه ما باید پاسخگو باشیم. هم بنده و هم بزرگتر و هم کوچکتر از بنده باید پاسخکو باشد.
باهنر در پاسخ به این سؤال که آیا شما رسیدی به آقای رحیمی بابت دریافت پول دادهاید، گفت: خیر، بنده به کسی رسید ندادهام.
وی در پاسخ به سؤال خبرنگاری که پرسید آیا شما لیست 170 نفره نمایندگان مجلس را که گفته میشود از آقای رحیمی پول دریافت کردهاند، گفت: بنده مسائل مربوط به آقای رحیمی پاسخگو نیستم، البته میگویم که ما در طول هر دوره انتخابات، کم و زیاد، همواره بیش از 200 کاندید را حمایت میکنیم.
نایب رئیس مجلس در ادامه اظهار داشت: برای 290 نماینده مجلس ممکن است در 20 حوزه انتخابیه به نتیجه نرسیم، اما بالای 250 حوزه انتخابیه کاندیدا داریم و حمایت میکنیم.
باهنر با بیان اینکه برخی از کاندیداها را با اطلاعیه، سخنرانی و تلکس یا تراکت حمایت میکنیم و انواع و اقسام حمایتها است، افزود: اینکه 170 تن بودهاند و یا رسید دادهاند و یا بنده رسید دادهام، خیر اینطور نبوده است، اما در جریان انتخابات همواره این کارها انجام میشود.
وی در پاسخ به این سؤال که نماینده شهرضا گفته است که پولی که از سوی آقای رحیمی داده شده است، انتخاباتی نبوده و به دلیل جلوگیری از استیضاح آقای کردان بوده است، نظر شما چیست؟، گفت: از خودشان بپرسید، بنده اطلاعی ندارم.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین، در پاسخ به این سؤال که چه اقداماتی در زمینه شفافسازی اموال کاندیداهای انتخابات براساس بند 6 اصلاح قانون انتخابات در حال انجام است، تأکید کرد: مواردی مجمع تشخیص مصلحت نظام تصویب میکند، سیاستهای کلی و بالاتر از قانون است و برای اینکه اجرایی شود، باید به قانون تبدیل شود و قانون هم در حال حاضر اشارات کلی به مسائل مالی و هزینهها داردف اما ریز و شفاف نیست.
باهنر در همین زمینه، تصریح کرد: قاعدتا ما باید منتظر باشیم تا سیاستهای کلی، پس از تصویب خدمت رهبر معظم انقلاب ارائه شود که براساس اصل 110 قانون اساسی، رهبر معظم انقلاب پس از مشورت با مجمع تشخیص مصلحت نظام، سیاستهای کلی را تصویب و ابلاغ کنند که پس از آن، یا قوانین جدیدی تصویب و یا قوانین قبلی اصلاح میشود.
وی با بیان اینکه مرکز پژوهشهای مجلس، سایر پژوهشکدهها و دانشکدههای حقوق باید به مجلس کمک کنند تا پس از ابلاغ سیاستهای کلی انتخابات از سوی رهبر انقلاب، مجلس بتواند قوانینی جامع و مانع تصویب کند، گفت: باید این قانون طوری باشد که مانع از تبلیغات و شور انتخاباتی نشده و از طرفی نیز از کارهای خلاف عُرف و قانون شود که باید مجلس بر روی آن کار بیشتری بکند.