کد خبر 38750
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۳:۰۲

اولاف پيترسون، مدرس طراحي مسير فدراسيون بين المللي سوارکاري 'FEI' گفت:جاي تاسف است که ورزشکاران ايراني در مسابقات جهاني شرکت نمي کنند.

به گزارش مشرق به نقل از ايرنا، وي که براي برگزاري نخستين دوره بين المللي طراحي مسير در سطح اول به مدت شش روز به کشورمان سفر کرده است، در گفت وگو با خبرنگار ايرنا، يکي از اصلي ترين ضعف هاي ورزش سوارکاري ايران را عدم حضور ورزشکاران کشورمان در مسابقات جهاني دانست.
پيترسون آلماني خاطرنشان کرد: من شش دوره در المپيک با سمت هاي مختلف حضور داشته ام و همواره نام ورزشکاران وزنه بردار، فوتباليست و تکواندوکار ايران را شنيده ام اما هيچگاه از سوارکاري ايران خبري نبوده است.
اين مدرس 72 ساله در ادامه در خصوص برگزاري اين دوره هاي آموزشي در ايران نيز گفت:‌قطعا برگزاري چنين کلاس هايي درآينده باعث رشد ورزش سوارکاري در ايران مي شود.
وي گفت: فدراسيون بين المللي سوارکاري در تلاش است تا سطح طراحي مسير در تمام نقاط دنيا را به يک حداقل استانداردهاي مشترکي برساند.
پيترسون اظهار داشت:‌ هدف اين دوره در واقع پيدا کردن استعدادهاي جهاني در طراحي مسير سوارکاري و پرش با اسب است.
مدرس بين المللي طراحي مسير خاطر نشان کرد: فدراسيون بين المللي پس از يافتن استعدادهاي طراحي مسير در جهان،‌ سطح فني آنان را تا چهار مرحله افزايش مي دهد تا در نهايت به طراحان مسير مسابقات المپيک تبديل شوند.
وي افزود:‌ نگاه مثبتي به وضعيت ايران در اين رشته دارم چرا که ايراني ها امکانات خوب و قابل قبولي در اين رشته دارند و با توجه به حضور چند ايراني در کلاس سطح يک طراحي مسير، متوجه شده ام که ايراني ها از هوش بالايي برخوردار هستند.
دوره آموزشي بين المللي طراحي مسير پرش با اسب از 17 تا 22 فروردين ماه سال جاري در مجموعه سوارکاري قصر فيروزه برگزار مي شود.
حاضرين در اين دوره، افرادي هستند که پيشتر دوره هاي مقدماتي شرکت در ايران کلاس را با موفقيت به پايان رسانده اند.
با وجودي که اين دوره در سطح بين المللي برگزار شده است اما هيچ دانش پژوه خارجي در آن حضور ندارد.
در پايان دوره به دانش پژوهان موفق، مدرک معتبر از سوي فدراسيون بين المللي سوارکاري اهداء خواهد شد.