به گزارش مشرق به نقل از ايسنا، پژند در گفتوگويي خاطرنشان کرد: انيميشن سلمان فارسي شش ماه پيش توليد داشته و توليد آن از سال 1386 آغاز شده که در حال حاضر مراحل صداگذاري را پشت سر ميگذارد و تا پايان سال آماده پخش خواهد شد.
وي ضمن اشاره به اينکه انيميشن سلمان فارسي با تکنيک طراحي دستي، رنگ آميزي و کامپوزيت کامپيوتري دو بعدي توليد شده است، گفت: آشنايي نوجوانان با تاريخ اسلام، ياران پيامبر(ص) و سرگذشت سلمان فارسي از بدو تولد تا گرويدن او به دين اسلام هدف توليد اين انيميشن است.
وي علت توجه و ساخت اين مجموعه را ايراني بودن سلمان به عنوان يکي از ياران پيامبر(ص) عنوان کرد و بيان کرد: به علت اينکه داستان سلمان فارسي در ايران، عراق، ترکيه ( در آن زمان روم) و عربستان اتفاق ميافتد و سلمان در ابتدا زرتشتي و سپس مسيحي و بعد اسلام را اختيار ميکند، لازم بود در مورد اين سه دين و درمورد رسوم، پوشاک و مکانهاي عبادت آنها نيز تحقيق به عمل آيد.
پژند افزود: براي تهيه اين مجموعه درباره کليساهاي قديم ايران و دين مسيح در اصفهان تحقيقات لازم صورت گرفته و تصاويري از عبادتگاه زرتشتيان در يزد، لباسها و بناهاي کشورهاي قيد شده در زمان هخامنشيان فراهم شد.
وي در پايان خاطرنشان کرد: اين مجموعه به سفارش امور استانهاي صدا و سيما براي پخش از شبکه هاي سراسري درنظر گرفته شده و نظارت آن توسط استاد صفورا صورت مي گيرد.
به گزارش روابط عمومي امور استانهاي صدا و سيما، عوامل دستاندرکار انيميشن «سلمان فارسي» عبارتند از:
کامپوزيت: سهيلا پژند؛ نويسنده و مونتور: فريدون کوثري؛ تحقيقات: حجت الاسلام محمدحسن پاکدامن؛ طراح کليدي: اکرم کريمي؛ طراحان مياني: حبيبه يوسفي، زهره وجداني، فائزه روحبخش؛ طراحان زمينه: لاله حائري، زهرا جوادي، نوشين اشکذري، بهجت محمدي نژاد؛ رنگ آميزي حرکات: مهديه واحدي، ليلا کهتري، سعيده واحدي، آسيه واحدي؛ قلم گيري: مليحه خاکسار؛ اسکن و کامپوزيت: شفيقه آساني؛ پشتيباني فني: احسان نژاد سليماني و محسن کوثري؛ مدير دوبلاژ: فاطمه برزويي.