کد خبر 389502
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۸

با تحقیق‌هایی که در این باره داشتم دریافتم که در دین مبین اسلام فرصت‌های زیادی برای نزدیک شدن به خداوند یکتا و بی‌همتا وجود دارد.

 به گزارش گروه مشرق، بارگاه منور رضوی مکانی بی‌بدیل در جهان اسلام است و غریب به 27 میلیون نفر در طول سال توفیق تشرف به این مکان مقدس را دارند که 24 میلیون آن‌ها ایرانی و 3 میلیون غیرایرانی هستند.

بیشتر زائران غیرایرانی در ایام خاص سال به بارگاه منور رضوی مشرف می‌شوند و از 3 میلیون زائر غیرایرانی‌ که در طول سال به این مکان مقدس مشرف می‌شوند، 2 میلیون و 987 هزار نفر مسلمان و 13 هزار نفر نیز غیرمسلمان هستند. برخی از آنها پس از تشرف به حرم مطهر رضوی مسلمان شده‌اند و به طور میانگین هر ماه یک نفر و هر سال 12 نفر در این مکان مقدس مسلمان می‌شوند و در سال جاری تاکنون 8 نفر در حرم مطهر رضوی تشرف به دین مبین اسلام داشته‌اند.

یکی از این نفرات آنا مالگورزاتا بانوی مسیحی و لهستانی‌ای است که در سفری که به مشهد مقدس داشت، در مراسمی رسمی در بارگاه منور رضوی مشرف به دین مبین اسلام و مذهب تشیع شد.

این بانوی تازه مسلمان شده سؤالات زیادی درباره دین مبین اسلام داشت و در این مکان مقدس سؤالات خود را از کارشناسان مربوطه پرسید و پس از دریافت پاسخ آن‌ها دین مبین اسلام و مذهب تشیع را برگزید. به همین بهانه و در راستای ترویج هرچه بیشتر و بهتر این دین و مذهب نمونه و بی‌بدیل گفت‌وگویی را با این بانوی تازه مسلمان شده صورت دادیم که در ادامه می‌خوانید:

 در ابتدا خودتان را برای مخاطبان ما معرفی کنید؟

آنا مالگورزاتا: من آنا مالگورزاتا از کشور لهستان هستم، تا امروز مسیحی بودم و از حالا به بعد با افتخار اعلام می‌کنم که دین مبین اسلام و مذهب شیعه را برگزیدم.

 چرا دین مبین اسلام را برگزیدید؟

آنا مالگورزاتا: ماجرا از آنجایی آغاز شده بود که من با یک آقای پاکستانی که خانواده‌اش ساکن ایران بودند، آشنا شدم و کم‌کم تصمیم به ازدواج با او را گرفتم و نخستین آشنایی من از اسلام در همین جا بود و رفته رفته درصدد برآمدم که این دین را بهتر و بیشتر بشناسم و با تحقیق‌هایی که در این باره داشتم، دریافتم که در دین مبین اسلام فرصت‌های زیادی برای نزدیک شدن به خداوند یکتا و بی‌همتا وجود دارد.

 وقتی که مسلمان شدید چه احساسی داشتید؟

آنا مالگورزاتا: از زمانی که این تصمیم را گرفتم و در چنین فضای نورانی‌ ورود پیدا کردم، حالت دعا و گریه به من دست داد و نوعی پاکی را در قلبم احساس کردم و این موضوع برایم بسیار خوشایند بود.

 آیا می‌دانید که حجاب یکی از قانون‌های اسلام است، نظرتان در این رابطه چیست؟

آنا مالگورزاتا: با توجه به اینکه سال‌ها حجاب را در زندگی‌ام تجربه نکرده بودم، ابتدا این موضوع کمی برایم سخت بود، اما وقتی که حجاب را قبول کردم متوجه شدم که مسئله‌ای بسیار ساده است و به راحتی می‌توان با آن کنار آمد و اکنون معتقدم که حجاب در واقع نقطه اتصال من به دین مبین اسلام ‌است.

 با توجه به اینکه قبلاً مسیحی بودید رابطه میان اسلام و مسیحیت را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

آنا مالگورزاتا: صحبت‌هایی که از دین مبین اسلام برایم بیان شد در واقع با برخی از اعتقادهایی که در گذشته به عنوان یک مسیحی در ذهن داشتم شباهت داشت، اما احساس می‌کنم که در دین مبین اسلام فرصت بیشتری برای نزدیک شدن به خداوند منان وجود دارد و برای من بسیار جالب است که مسلمانان در فضای عبادی و معنوی حرم مطهر رضوی معذب نیستند و کودکانشان هم با شادمانی در این مکان مقدس رفت‌وآمد می‌کنند.

 آیا پیش از این هم به مشهد مقدس آمده بودید و به حرم مطهر رضوی مشرف شده‌اید؟

آنا مالگورزاتا: خیر، این نخستین باری است که به این شهر مقدس آمده‌ام و در این بارگاه منور و نورانی حاضر شده‌ام و حس خوبی از تشرف به حرم مطهر امام رضا(ع) داشتم.

 از این حس و احساس برایمان بگوئید و اینکه در زمان ورود به حرم مطهر امام رضا(ع) چه حس و احساسی داشتید؟

آنا مالگورزاتا: وقتی که وارد حرم مطهر رضوی شدم جلوه‌های معماری و آئینه‌کاری‌های این مکان مقدس برایم بسیار جالب و شگفت انگیز بود، اما یک حس خاصی که در چنین فضای مقدسی برایم جالب بود، این بود که در اینجا همه چیز خالص و یک‌رنگ است و آدم‌ها و فضاها به دور از هرگونه دروغ و نیرنگ هستند و واقعیت زندگی در این مکان مقدس جاری است.

 چه صحبتی در پایان برای غیرمسلمانان دارید؟

آنا مالگورزاتا: اسلام کامل‌ترین دین بوده و به سایر غیرمسلمانان هم توصیه می‌کنم که تحقیق و مطالعه دقیقی از این دین داشته باشند و منابع معتبری را برای این تحقیق انتخاب کنند و مطمئن هستم که اگر اینگونه باشد آن‌ها هم همانند من مشرف به دین مبین اسلام می‌شوند. همچنین حفظ حجاب و عفاف سبب برقراری امنیت، آسایش و آرامش می‌شود و معتقدم که حجاب و عفاف مورد تأکید اسلام کامل‌ترین پوشش برای مردان و زنان است.
منبع: تسنیم