کد خبر 390071
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۲

يک قلاده شير گرسنه ،در نمايش سيرک کوهستان پارک شادي مشهد، سرمربي خود را به دهان گرفت که حضور بموقع پليس مانع از مرگ حتمي مربي شد.

سرویس چندرسانه ای مشرق- ساعت 11.10 در تاریخ 15 آذر 85، تعدادي از تماشاگران سيرک کوهستان پارک شادي مشهد، با مشاهده تقلاي مربي سيرک که سرش در دهان شير بود، ابتدا چنين تصور کردند اين حرکت مربي هم جزئي از نمايش است، اما وقتي متوجه شدند شير گرسنه و خشمگين با فشار آرواره‌هاي خود قصد جدا کردن سر مربي را دارد، وحشت‌زده از محل سيرک متواري شدند و موضوع را به مرکز فوريت هاي پليسي 110 گزارش کردند.

به دنبال اين تماس، بلافاصله مأموران در محل حادثه حضور يافتند و مشاهده کردند يک قلاده شير تنومند با حمله به مربي خود و زخمي کردن وي، سر او را به دهان گرفته و تلاش ديگر مربيان براي نجات مربي نگون‌بخت بي فايده است.

به دنبال اين ماجرا و از آنجا که هر لحظه احتمال مي رفت سر مربي با آرواره‌هاي شير تنومند از بدنش جدا شود، يکي از مأموران انتظامي با شليک گلوله به شير خشمگين، مربي را که آخرين لحظات عمر خود را سپري مي کرد، نجات داد.

با نجات مربي 22 ساله، وي که از ناحيه سر، دست، پا و گردن به‌شدت مجروح شده بود، به کمک مأموران پليس و با يک دستگاه آمبولانس اورژانس به بيمارستان منتقل شد.

اين شير خشمگين که "اسکار" نام داشته است تا آن زمان، به مدت شش سال تحت تعليم و تربيت مربي جوان خود قرار داشت.