این شهید گرانقدر در فعالیت های قبل و حین انقلاب و در جلسات مذهبی شرکتی فعال داشته و در راستای پیشبرد اهداف والای نظام از هیچ کوشش فروگذاری نکرده است.
شهید نورعلی پور در بعد از انقلاب و ۸سال جنگ تحمیلی حضوری فعال داشته و در این زمینه فرماندهی گردان مالک اشتر و مسئول پل سازی لشکر مهندسی رزمی ۴۳امام علی (ع) را بر عهده داشته است.
در بخشی از زندگینامه شهید آمده است که بارها به همسرش سفارش کرده بود که فرزندانم را از پیروان صادق امام خمینی(ره) قرار دهید و به فرزندانش سفارش می کند مبادا بگذارید که بعد از شهادت من اسلحه من به زمین بیفتد و پسرانم راه حسین(ع) و دخترانم راه زینب(س) را ادامه دهندو هیچ وقت از اهداء خون خود در راه خدا دریغ نکنند.
خاطره ای از زبان برادر بزرگ شهید
برادر بزرگ شهید در رابطه با خصوصیات اخلاقی شهید می گوید من در طول مدتی که شهید در قید حیات بودند غیر از تواضع و رعایت تقوا و خلق نیکو از وی مشاهده نکردم و با وجود کوچکی سن الگوی انسانیت برای من بود، هرکس از ایشان سؤال می کرد که شما در جبهه چه مسئولیتی دارید می گفتند من راننده هستم ولی بعد ها مشخص شد که فرمانده گردان بوده است.
خاطره ای از زبان همسر شهید
همسر شهید در مورد زندگی مشترک خود با این شهید می گوید: من در طول ده سال زندگی مشترک با ایشان علی رغم فعالیت های زیاد و تلاش در جهت کسب روزی حلال هیچ وقت ایشان را نسبت به زندگی و لطف الهی مأیوس ندیدم بلکه با همت والا و اراده محکم مشکلات را تحمل و حل می کرد.
این شهید گرانقدر سرانجام در تاریخ ۲۴بهمن ۱۳۶۴در منطقه فاو و در عملیات والفجر۸به هنگام احداث یک پل بر روی اروند رود و در لحظه ای که توسط هواپیماهای دشمن بمباران شد به درجه رفیع شهادت نائل آمد.