کد خبر 395157
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۱:۱۱

زمانی که نمایندگان کنگره آمریکا با کف زدن‌های ممتد از سخنرانی نتانیاهو استقبال می‌کردند، فعالان جنبش ضد جنگ در آمریکا با برگزاری تظاهرات و سر دادن شعارهایی اعتراض خود را نسبت به جنایات رژیم صهیونیستی اعلام کردند.

به گزارش مشرق، سه‌شنبه 3 مارس زمانی که نمایندگان حاضر در جلسه مشترک کنگره آمریکا با کف زدن‌های ممتد از سخنرانی نتانیاهو استقبال کرده و او را تشویق می‌کردند، فعالان جنبش ضد جنگ در هوای سرد خارج از محل اجلاس در واشنگتن با برگزاری تظاهرات و سر دادن شعارهای «نتانیاهو جنایتکار جنگی است» و «نه به نتانیاهو» اعتراض خود را نسبت به جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین و تهدیدات جنگی و تلاش این رژیم برای حفظ تحریم‌ها علیه ایران اعلام کردند.

اهمیت این تظاهرات به حدی بود که نیویورک تایمز و تعدادی دیگر از رسانه‌های اصلی هیأت‌ حاکمه آمریکا مجبور به انعکاس اخبار آن شدند.

تظاهرات روز سه‌شنبه بخشی از برنامه وسیع‌تری بود که نیروهای صلح‌طلب در آمریکا در اعتراض به سفر اخیر نخست‌وزیر اسرائیل به این کشور تدارک دیده بودند.

روز یکشنبه اول مارس هم فعالان کمپین «همبستگی با ایران» همراه با «ایرانیان مخالف تحریم، مقیم نیویورک» و «مرکز اقدام بین‌الملل» با برگزاری صف تظاهرات در نیویورک در هوای برفی و طوفانی خواستار لغو فوری و بدون قید و شرط همه تحریم‌ها علیه ایران شدند.

ائتلاف «انسر»، «کد پینک»، «یونک» و یهودیان مخالف با رژیم صهیونیستی از جمله سازمان‌دهندگان اصلی تظاهرات اعتراض آمیز نسبت به سفر نتانیاهو در شهرهای مختلف آمریکا بودند. 

در شرایطی که 63 درصد از مردم آمریکا در نظرسنجی‌های انجام شده اظهار کرده بودند که سخنرانی نتانیا‌هو در کنگره این کشور باید لغو شود، برگزاری تظاهرات فعالان جنبش ضد جنگ در نیویورک و واشنگتن حاکی از مخالفت فزاینده افکار عمومی در آمریکا با جنایات و سیاست‌های تهاجمی رژیم صهیونیستی در خاورمیانه و حمایت حکومت ایالت متحده از این سیاست‌ها می‌باشد.

وحدت‌نظر دولت‌های آمریکا و اسرائیل برای اعمال فشار و اخذ امتیازات بیشتر از ایران در جریان مذاکرات هسته‌ای از نظر تعدادی از نیروهای سازمان‌ده تظاهرات علیه نتانیاهو پنهان نمانده بود. در این زمینه در بیانیه‌ای که کمپین «همبستگی با ایران» به همین مناسبت منتشر کرد و در تظاهرات نیویورک توزیع شد، آمده است:

«نخست وزیر اسرائیل با اشاعه مواضع سخت خود در واقع وزنه‌ای را در اختیار حکومت آمریکا قرار می‌دهد تا با توسل به آن قدرت نفوذ خود و تیم مذاکره‌ کننده‌اش در کشورهای 1+5 را برای تحت فشار قرار دادن ایران افزایش دهد. هدف این فشارها که علائم آن در تحریم‌های اقتصادی و تهدیدات جنگی مشهود است، این است که ایران را مجبور کنند از حقوق مشروع خود برای توسعه انرژی هسته‌ای با اهداف صلح‌آمیز صرفنظر کند، اگرنه از تمامی این حقوق، لااقل از بخشی از آن. در این زمینه، دولت آمریکا و اسرائیل به اتفاق در بازی قدیمی «پلیس خوب» و «پلیس بد» با هدف مشترک کسب امتیازات بیشتر از ایران در جریان مذاکرات مداوم هسته‌ای، نقش ایفا می‌کنند.»


منبع: فارس