کد خبر 397619
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۲:۱۸

مدیر سازمان سیا در سخنانی اعلام کرد که با فرمانده سپاه قدس ایران بحث و گفتگویی نداشته‌ایم.

 به گزارش مشرق، جان برنان، مدیر سازمان سیا در سخنانی اعلام کرد که با قاسم سلیمانی، فرمانده سپاه قدس ایران بحث و گفتگویی نداشته‌ایم.

وی طی سخنانی در نشست شورای روابط خارجی آمریکا گفت: ما شاهد ظهور یک تهدید تروریستی هستیم که غیرمتمرکز بوده و رهگیری و دفع آن دشوار است. پیروزی علیه تروریسم نیازمند صبر و عزمی راسخ است.

برنان در ادامه با اشاره به چالش‌های پیش آمده در عصر اطلاعات خاصه دلالت‌های آن برای سازمان سیا گفت: سیا با همکاری سایر بخش‌های دولتی و خصوصی به دنبال کاهش تهدیدهای ناشی از حملات سایبری است. دشمنان سایبری ما بامهارت و مصمم هستند و تقابل با آن‌ها نیازمند تمرکز و تفکر است.

وی در ادامه گفت از طریق همکاری با متحدان و شرکای خود، بهتر می‌توانیم شکاف‌های اطلاعاتی خود را در مورد سرسخت‌ترین دشمنانمان رفع کنیم.

مدیر سازمان سیا گفت که ما برای ردیابی افراطی‌های خشن، اطلاعات خود را با شرکایمان در سرتاسر جهان به اشتراک می‌گذاریم.

وی در پاسخ به سوالی در مورد خطرناک‌ترین تهدید موجود در حال حاضر گفت: پدیده داعش که با استفاده از فناوری‌های نوین روایت‌های خود را به تصویر می‌کشد یک جنبش نگران‌کننده است. داعش شکست‌ناپذیر نیست و می‌توان آن را متوقف کرد. حملات هوایی ائتلاف، نیروهای داعش را تضعیف کرده و شبکه‌های آن‌ها را به هم ریخته است. نیروهای عراقی توان این را دارند که دوباره به هم پیوسته و ائتلاف بین‌المللی در حال تقویت آن‌ها است. جنگ علیه داعش نبردی طولانی و سخت است.

برنان با اشاره به بحران سوریه گفت که این بحران در عرصه نبرد حل نخواهد شد. و تنها راه‌حل سیاسی برای آینده این کشور وجود دارد.

وی در پاسخ به سئوالی در مورد حضور ایران در عراق گفت: ما با دولت عراق همکاری نزدیکی داریم. ایرانی‌ها نیز چنین هستند. ما هدف مشترکی ضد داعش داریم.

مدیر سازمان سیا در مورد برنامه هسته‌ای ایران گفت: بنا به تجربه‌ام، تلاش شدید و با دقتی برای درک تمام ابعاد هسته‌ای ایران انجام شده است.

وی در پاسخ به سئوالی در مورد نیروهای داعش گفت: همچنان تعداد قابل توجهی از افراد عازم عراق و سوریه می‌شوند. موتور داعش دچار مشکل شده است، اما هنوز توان خود را از دست نداده است.

برنان در ادامه گفت: رئیس جمهوری اوباما بیش از پیشینیان خود با چالش‌های امنیتی ملی راهبردی و عمده روبه‌رو شده است. به گفته وی: ایالات متحده توان یکجانبه‌ای برای شکل‌دادن به مسیر رخدادهای جهانی ندارد. این کار بایستی با همکاری شرکایمان انجام شود.
منبع: تسنیم