کد خبر 400529
تاریخ انتشار: ۸ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۹

یک کارشناس طب سنتی توصیه‌های غذایی به دیابتی‌ها در تعطیلا ت نوروز را تشریح کرد.

به گزارش مشرق، سید جوادعلوی درباره تدابیر غذایی دیابتی‌ها در نوروز اظهار داشت: حفظ سلامتی در ایام عید بسیار ضروری است.

به گفته وی افراد از روزهای تعطیل عید نوروز کمال استفاده را داشته باشند به خصوص افرادی که در طول سال فرصت صبحانه خوردن با اعضاء خانواده را ندارند نوروز بهترین فرصت است که از صرف صبحانه در کنار اعضاء خانواده لذت ببرند چرا که صبحانه نقش اصلی را در سلامتی برعهده دارد.

این کارشناس طب سنتی افزود:  بهتر است که افراد در وعده صبحانه از عسل طبیعی، مربای بالنگ، مربای سیب یا مربای "به" یا مربای هویج همراه با کره محلی استفاده کنند.

علوی عنوان کرد: زرده تخم مرغ عسلی، مویز و بادام که هم مقوی هستند و هم هضم راحتی دارند مصرف کنند و معده را تقویت کرده و موجب افزایش قوای افراد می‌شود.

تاثیر منفی صرف غذا هنگام سیر بودن

وی بیان داشت: افراد در تعطیلات نوروزی از پرخوری و روی هم خوری غذاها، آجیل، شیرینی و تنقلات، چای و میوه پرهیز کنند چرا که بدترین مسئله برای سلامتی روی هم خوری و صرف غذا در زمانی که غذای قبلی در معده وجود دارد و هضم نشده است.

این کارشناس طب سنتی ادامه داد: افراد دیابتی در طول تعطیلات رژیم غذایی خود را رعایت کنند چرا که در صورت عدم رعایت توصیه‌های غذایی مشکلات جدی برای آنان ایجاد می‌شود، افراد دیابتی بیشتر از سایر افراد مستعد به بروز یبوست هستند که یبوست بیماری‌آنها را عود می‌کند و بروز یبوست موجب به هم ریختن تعادل قند خون آنها می‌شود بنابراین بهتر است که در طول تعطیلات و در دید و بازدیدهای عید مراقب باشند که بیش از حد غذا، آجیل، میوه و ... مصرف نکنند.

علوی گفت: در مهمانی‌ها و دید و بازدیدهای عید افراد مراقب باشند که ساعت خوابشان مختل نشود چرا که بسیار برای بدن مضر است و اختلال خواب به بدن آسیب می‌رساند و اختلال خواب موجب کسالت و عدم نشاط در طول تعطیلات می‌شود.
منبع: تسنیم