کد خبر 4026
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۴:۳۵

يک پايگاه خبري ابعادي از نفوذ بالاي سازمان جاسوسي رژيم صهيونيستي در عراق را فاش کرد.

به گزارش مشرق، پايگاه خبري النخيل در گزارشي به بررسي فعاليت‌هاي جاسوسي رژيم صهيونيستي در عراق و نقش موساد در ابعاد مختلف فعاليت‌هاي تجاري، سياسي و امنيتي در اين کشور پرداخته است.
اين گزارش در ابتدا با پرداختن به ادله مختلف، نفوذ و حضور موساد در عراق را مورد تاکيد قرار داده و به هدف قرار گرفتن تعدادي از مقرهاي جاسوسان اسرائيلي در عراق در التاجي، کرکوک و بغداد و ساير نقاط اين کشور اشاره کرده است.
اين گزارش تاکيد دارد که اسناد مختلفي نشان مي‌دهند که حضور موساد در عراق امري قطعي و مسلم است، يکي از اين اسناد اظهارات "ژانت کاربنسکي" يک مسئول سابق آمريکايي در زندان ابوغريب در سال 2004 است که در گفت وگو با بي‌بي‌سي از حضور بازجوهاي صهيونيست در اين زندان خبر داده بود.
بي‌بي‌سي همچنين فيلمي از افسران صهيونيستي منتشر کرده بود که در حال آموزش کردهاي شمال عراق بودند.حضور موساد در عراق را مي‌توان در موارد زير مورد توجه و بررسي قرار داد:
- حضور اقتصادي موساد در عراق: روزنامه صهيونيستي يديعوت آحارونوت اولين روزنامه‌اي بود که گزارشي از حضور شرکت‌هاي صهيونيستي در عراق را در سال 2005 منتشر کرد، اين گزارش تأکيد کرد که دهها شرکت صهيونيستي در عراق در زمينه‌هاي مختلف فعال هستند، روزنامه معاريو در سال 2007 از حضور گسترده صهيونيست‌ها در عرصه اقتصادي عراق پرده برداشت و در گزارشي نوشت که اسرائيلي‌ها به سرمايه‌داران بزرگي در عراق تبديل شده‌اند.
بر اساس اين گزارش بيش از هفتاد شرکت اسرائيلي در آن زمان در عراق فعاليت مي‌‌کردند که سود اقتصادي آنها در تجارت در عراق بالغ بر صدها ميليون دلار بود.مدير سابق آکادمي صادرات اسرائيل حجم صادرات اسرائيل در بخشهاي ساخت‌وساز و زيرساخت‌ها در عراق را بيش از صد ميليون دلار در سال تخمين زده است.
- حضور نظامي: نقش نظامي موساد در عراق در زمينه انتقال تکنولوژي‌هاي پيشرفته به اين کشور براي مقابله با مقاومت هاي مردمي و مشاوره به آمريکايي‌ها براي مبارزه با آن چيزي است که تروريست در اين کشور خوانده مي شود.
- آموزش نيروهاي کرد: گزارش‌هاي رسانه‌اي که در سال 2007 به نقل از برخي منابع اطلاعاتي فرانسه منتشر شده است، حاکي از اين است که بيش از 1200 عضو سازمان جاسوسي نظامي رژيم صهيونيستي در عراق حضور دارند و نيروهاي پيشمرگ کرد را در شهرهاي اربيل و سليمانيه آموزش مي‌دهند، اين گزارشي بود که روزنامه صهيونيستي يديعوت آحارونوت نيز آن را تاييد کرد.
- جذب يهوديان کرد و عراقي‌ها براي مهاجرت به "سرزمين موعود": شهر کرکوک محور اصلي فعاليت موساد در اين زمينه است، صهيونيست‌ها با تبليغات گسترده خود سعي دارند تا يهوديان اين مناطق را به سرزمين‌هاي اشغالي منتقل کنند، علت ديگر حضور گسترده اسرائيلي‌ها در شهر کرکوک اين است که اين منطقه ذخيره فراواني در زمينه نفت دارد و به اين ترتيب سرمايه‌گذاري بيش از هشت ميليارد دلار در اين زمينه در کرکوک توجيه اقتصادي دارد.
- جاسوسي عليه ايران و هم‌پيمانان آن: از ديگر مسايلي که سازمان‌هاي جاسوسي رژيم صهيونيستي در عراق به دنبال آن هستند، جاسوسي عليه ايران و هم‌پيمانان اين کشور نظير سوريه است که از طريق جاسوسان اسرائيلي در عراق انجام مي‌شود، "سيمور هرش" نويسنده مشهور در روزنامه انگليسي گاردين نوشت که اسرائيل اهداف مختلفي در شمال عراق دارد که يکي از آنها تاسيس پايگاهي براي جاسوسي عليه تاسيسات هسته‌اي ايران است.
جاسوس‌هاي صهيونيستي همچنين حضور خود در مناطق استراتژيک عراق مانند فرودگاه بغداد،‌منطقه الخضراء و چندين پايگاه نظامي را نيز افزايش داده‌اند تا بتوانند بر فعاليت‌هاي ايران در داخل خاک خود نظارت داشته باشند.
اين گزارش در ادامه تاکيد دارد که بدون توجه به دقت اطلاعات فوق شکي نيست که کشوري که در حالتي از ناامني و هرج‌ومرج قرار دارد و از سوي ديگر با داشتن ثروت‌هاي طبيعي فراوان در قلب جهان واقع شده است، بسياري از سازمان‌هاي جاسوسي را به سوي خود مي‌‌کشد، چه برسد به سازمان‌هاي جاسوسي رژيمي که مدعي مالکيت بر نيل تا فرات است.
- پوشش اردني براي جاسوس‌هاي صهيونيستي در عراق: روزنامه معاريو در گزارش خود از فعاليت جاسوس‌هاي موساد در عراق به اين نکته نيز اشاره کرده است که بسياري از شرکت‌ها و اشخاص برجسته صهيونيست در عراق با پوشش اردني در اين کشور مشغول به فعاليت هستند، به عنوان مثال فردي به نام "امنون ليبکن شاحاک" رئيس اسبق ستاد ارتش اسرائيل است، وي به عنوان وزير ارتباطات رژيم صهيونيستي در زمان کابينه "ايهود باراک" نيز فعاليت کرده است، اما هم اکنون از بزرگترين بازرگانان اسرائيلي در عراق به شمار مي‌رود.
مسؤول اطلاع رساني شرکت مشاوره‌اي وابسته به ايهود باراک که به اين بازرگان صهيونيست مشاوره مي‌دهد اعلام کرده است که شرکت تحت مديريت شاحاک در دو مناقصه جديد در عراق پيروز شده است.
وي تاکيد کرده است که بيشتر شرکت‌هاي اسرائيلي فعال در عراق تحت پوشش شرکت‌هاي اردني فعاليت مي‌کنند و در قبال اين موضوع پول‌هايي را به اردني‌ها مي‌پردازند.