به گزارش مشرق به نقل از مهر، حميد جبلي به ويژگيهاي شهري انساني اشاره کرد و در خصوص کيفيت آثار رسيده به بخش مسابقه انيميشن جشنواره فيلم شهر، يادآورشد: بيشتر آثار انيميشني که تاکنون مشاهده کردم در جهت اهداف جشنواره فيلم شهر ساخته نشدهاند، بلکه عموما فيلمهاي هستند که به شهر مربوط ميشوند.
به گفته نويسنده مجموعه "کلاه قرمزي"، اگر انيميشنهاي منتخب جشنواره فيلم شهر با هدف ترويج شعار اين رويداد هنري ساخته ميشدند، به طور حتم ارتباط مضموني بهتري با اهداف جشنواره پيدا ميکردند.
وي با يادآوري اينکه کيفيت داستاني آثار حاضر در بخش انيميشن جشنواره فيلم شهر متناسب با رويکرد فراگير اين جشنواره نيست، گفت: اکثر آثار از بيان سينمايي و قصه گويي رنج مي برند، چرا که با توجه به دشواري ساخت انيميشن، داستانها بايد از کيفيت مناسبي برخوردار باشند تا با مخاطب ارتباط برقرار کنند.
جبلي توضيح داد: بيان تصويري آثار منتخب بسيار محدود است، گمان ميکنم فيلمسازان اين عرصه با ادبيات و داستان کوتاه بيگانه هستند و اين در حالي است که سينماي انيمشين به رشد تکنيکي و فني خوبي دست پيدا کرده است.
کارگردان فيلم "خواب سفيد" به معيار هيات داوران بخش انيميشن براي ارزيابي آثار و انتخاب بهترينهاي اين بخش اشاره کرد و افزود: بيان تصويري، ارتباط موضوعي فيلمها با اهداف جشنواره به همراه کيفيت هنري و تصويري، معيار داوران براي انتخاب بهترينهاست.
وي همچنين به نقش و جايگاه سينماي انيميشن در ارتقاي آموزش شهري و ارتقاي فرهنگ عمومي مبتني بر رويکرد "شهري انساني براي انسان شهري" اشاره کرد و ادامه داد: سينما و تلويزيون ميتوانند در بيان اهداف مديريت شهري با درونمايه فرهنگ تاثير گذار باشند به طورمثال انيمشينهاي آموزشي که با موضوع راهنمايي و رانندگي توليد و عرضه ميشود.
اين قبيل توليدات تاثير بسزايي در ارتقاي فرهنگ رانندگي و کاهش تصادفات و آسيبها در فضاي شهري داشتهاند.