به گزارش گروه دفاع و امنيت مشرق به نقل از ايرنا، امير دريادار فرهاد اميري معاون تحقيقات و جهاد خودکفايي ارتش روز يکشنبه و در آستانه 29 فروردين روز ارتش گفت: به دنبال رهنمودهاي فرمانده معظم کل قوا مبني بر اينکه نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي ايران يک نيروي راهبردي مي باشد، طبيعي است که براي حضور قدرتمندانه در آبهاي بين المللي و حفظ و حراست از منافع ايران علاوه بر بهينه سازي و دادن عمر بيشتر به تجهيزات موجود، نياز است که تجهيزات جديدي هم داشته باشيم.
وي خاطرنشان کرد: يکي از مهمترين اين تجهيزات که جزو راهبردهاي نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي ايران است، يگان هاي زيردريايي مي باشد.
معاون تحقيقات و جهاد خودکفايي ارتش تصريح کرد: در زمان گذشته يکسري يگانهاي زيردريايي را از روسيه خريداري کرديم ولي بعد از اينکه فرهنگ استفاده از زيردريايي وارد کشور شد، تعميرات اساسي وتوليد را در دستور کار قرارداديم و در زمان حاضر به دانش طراحي و ساخت زيردريايي ها دست يافته ايم.
دريادار اميري افزود: از جمله اين زيردريايي ها، زيردريايي کلاس غدير است که در هر سال شاهد هستيم تعدادي از آنها توسط صنايع دفاع ساخته و به آب اندخته مي شود.
وي اظهارداشت: ما بين زيردريايي غدير که از نوع زيردريايي ها کلاس سبک است و کلاس طارق که از نوع زيردريايي هاي سنگين است، زيردريايي هاي متوسط هم وجود دارد که طراحي و ساخت کامل آن توسط صنعتگران ايراني در حال انجام است.
معاون تحقيقات و جهاد خودکفايي ارتش ابراز اميدواري کرد که اين زير دريايي 500 تني ساخت ايران در شهريور ماه سال آينده (91) به آب انداخته شود.
دريادار اميري با اشاره به حضور نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي در آبهاي محدوده تنگه هرمز، درياي عمان و شمال اقيانوس هند، خاطرنشان کرد: براي حضور در هر يک از اين مناطق نياز به زيردريايي با يک ماموريت و تناژ خاص داريم.
وي تصريح کرد: زيردريايي که بتواند در نزديکي تنگه هرمز عمل کند يک سري ويژگي ها و خصوصيات دارد و زيردريايي که بتواند در اقيانوس عمل کند نيز داراي ويژگي هاي خاص خود است.
معاون تحقيقات و جهاد خودکفايي ارتش ابراز اميدواري کرد که با بکارگيري اين زيردريايي 500 تني، حلقه پدافندي جمهوري اسلامي در زيردريا کامل شود.
کد خبر 40431
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۵:۲۸
معاون تحقيقات و جهاد خودکفايي ارتش با تاکيد به اينکه ايران به دانش طراحي و ساخت کامل زيردريايي هاي متوسط دست يافته است، گفت: مراحل ساخت زيردريايي 500 تني ايران بسرعت پيش مي رود و به آب انداخته مي شود.