به گزارش مشرق، 'بهروز جعفري' در گفت وگو با ايرنا، افزود: فعاليت صنفي در کشور و بخصوص در عرصه فرهنگ و هنر تعريف مشخصي دارد اما متاسفانه تعريف دقيقي از اين نوع فعاليت در سينما ارايه نشده و برخي امور صنفي به بيراهه رفته است.
عضو کميسيون فرهنگي مجلس ادامه داد: آنچه امروز در خانه سينما رخ داده انجام فعاليت هاي سياسي بجاي فعاليت هاي صنفي است و در حقيقت کار صنفي سينمايي بهانه اي براي دستيابي به اهداف سياسي، افرادي خاص شده است.
جعفري يادآورشد: يکي از وظايف امور صنفي دفاع از حقوق سينماگران در زمينه هاي مختلف است اما عده اي فيلم اخراجي هاي 3 را قاچاق مي کنند خانه سينما در برابر اين بي عدالتي سکوت اختيار مي کند.
نماينده مجلس شوراي اسلامي ادامه داد: سکوت در برابر تضييع حق يک فيلمساز، نشان از عدم کارکرد صحيح خانه سينما و صنوف سينمايي دارد، متاسفانه جامعه اصناف عرصه يادشده به محلي براي تفکيک سينماگران به خودي و غير خودي تبديل شده است.
وي تصريح کرد: امروز بيش از هر زمان ديگري نيازمند تعريفي صحيح از فعاليت صنفي در بخش فرهنگ و بخصوص سينما هستيم.
نماينده مردم سميرم در مجلس شوراي اسلامي تصريح کرد: به نظر مي رسد بايد راهکارهاي قانوني براي تشکيل صنوف حقيقي فرهنگي و سينمايي در کشور بررسي و زمينه براي تاسيس صنوف مستقل و در عين حال کارآمد، فراهم شود.
جعفري از افرادي که به نام صنوف سينمايي به دنبال رسيدن به اهدافي خاص در سينما هستند، انتقاد کرد و گفت: صنوف و سازمان مردم نهاد نيازمند نظارت از سوي مسوولان هستند و برخي با تبليغات سو نمي توانند مانع از نظارت دقيق بر فعاليت صنوف مختلف شوند.
کد خبر 40458
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۶:۳۸
عضو کميسيون فرهنگي مجلس گفت: دست اندرکاران خانه سينما به نام فعاليت صنفي، کار سياسي مي کنند و از رسالت خود در پيگيري حقوق اعضاي صنوف مختلف غافل شده اند. <BR>