یک منبع آگاه دیگر تصریح کرد که باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا نیز در ماه فوریه توسط شیخ تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر در جریان سفر به واشنگتن، از وجود این مذاکرات آگاه شده است. سخنگوی کاخ سفید حاضر به ارائه توضیح در این باره نشده است.
دولت آمریکا به طور کلی کشورهای خلیج فارس را تشویق کرده است تا با تلاش های خود امنیت منطقه به خصوص سوریه را ارتقا دهند ولی این مذاکرات تنها در حد مذاکره باقی مانده است. هنوز معلوم نیست که آیا این مذاکرات نسبت به گذشته متفاوت خواهد بود یا نه ولی مداخله نظامی اخیر عربستان سعودی در یمن نشان می دهد که ریاض قصد دارد به جای تکیه بر نیروهای نیابتی، به نیروهای نظامی خود متکی باشد.
اوباما پس از دیدار با امیر قطر تاکید کرده است که دو طرف ایده های خود را برای چگونگی سرنگون کردن بشار اسد به اشتراک گذاشته اند. اوباما گفت: ما هر دو عمیقا نگران وضعیت سوریه هستیم. ما به حمایت خود از مخالفان میانه روی سوری ادامه می دهیم و همچنان بر این باوریم که تا زمانی که بشار اسد در قدرت باشد، این امکان وجود نخواهد داشت تا سوریه به ثبات کامل برسد.
از زمانی که اوباما این اظهارات را بیان داشته، آمریکا به حملات هوایی خود علیه مواضع داعش در خاک سوریه ادامه داده است و برنامه آموزش نیروهای مخالف سوری را نیز دنبال کرده ولی هیچ گاه به طور علنی اعلام نکرده است که برای مذاکره با دولت اسد چه راهبردی دارد.