به گزارش مشرق، مسلم بیات مدیر کل اداره استاندارد تهران اظهار داشت: در جریان بازرسیهای کارشناسان استاندارد در سال 93 ، انواع فراردههای لبنی غیراستاندارد شامل35 هزار و 880 عدد بستنی ، 9200 بطری دوغ ، 15 هزار و 150 عدد خامه و ماست ، 5300 عدد پنیر ، هزار بسته شیر و 1800 کیلو کره ، در واحدهای تولید و عرضه در استان شناسایی وتوقیف شد.
بر اساس این گزارش ، بیات ضمن تاکید بر مصرف لبنیات کارخانهای و دارای نشان استاندارد ، نسبت به مصرف لبنیات باز و فلهای ، همزمان با شروع فصل گرما هشدار داد.
وی توصیه کرد : هنگام خرید به تاریخ تولید و انقضا دقت شود. این مقام مسوول در خصوص مصرف برخی از انواع لبنیات نکاتی را متذکر شد : پرهیز از مصرف پنیر تازه ( پنیر تازه زمانی قابل مصرف است که به مدت دوماه در آب نمک و داخل یخچال باقی بماند تا عاری از آلودگیهای میکروبی شود.) ، تهیه بستنیهای سنتی از شیر پاستوریزه و عدم استفاده از هرگونه رنگ مصنوعی در بستنی ، جوشاندن کشک مایع قبل از مصرف به مدت 10 تا 20 دقیق و نداشتن علایم کپک زدگی و بوی نامطبوع در آن ، مصرف نکردن خامه و کره غیرپاستوریزه ، نگهداری کره بسته بندی شده پاستوریزه در یخچال تنها به مدت یک هفته و نگهداری در فریزر برای مدت بیش از یک هفته.
بر اساس این گزارش، در حمل و نقل محصولات لبنی از کارخانه به بازار باید از وسایل نقلیه یخچالدار استفاده شود ، همچنین در فروشگاه نیز باید تا زمان فروش در یخچال نگهداری شود ، به ویژه درمورد شیر و دوغ از نوع بسته بندی نایلونی که امکان فساد در آن بالا است.
منبع:روابط عمومی اداره کل استاندارد استان تهران
بر اساس این گزارش ، بیات ضمن تاکید بر مصرف لبنیات کارخانهای و دارای نشان استاندارد ، نسبت به مصرف لبنیات باز و فلهای ، همزمان با شروع فصل گرما هشدار داد.
وی توصیه کرد : هنگام خرید به تاریخ تولید و انقضا دقت شود. این مقام مسوول در خصوص مصرف برخی از انواع لبنیات نکاتی را متذکر شد : پرهیز از مصرف پنیر تازه ( پنیر تازه زمانی قابل مصرف است که به مدت دوماه در آب نمک و داخل یخچال باقی بماند تا عاری از آلودگیهای میکروبی شود.) ، تهیه بستنیهای سنتی از شیر پاستوریزه و عدم استفاده از هرگونه رنگ مصنوعی در بستنی ، جوشاندن کشک مایع قبل از مصرف به مدت 10 تا 20 دقیق و نداشتن علایم کپک زدگی و بوی نامطبوع در آن ، مصرف نکردن خامه و کره غیرپاستوریزه ، نگهداری کره بسته بندی شده پاستوریزه در یخچال تنها به مدت یک هفته و نگهداری در فریزر برای مدت بیش از یک هفته.
بر اساس این گزارش، در حمل و نقل محصولات لبنی از کارخانه به بازار باید از وسایل نقلیه یخچالدار استفاده شود ، همچنین در فروشگاه نیز باید تا زمان فروش در یخچال نگهداری شود ، به ویژه درمورد شیر و دوغ از نوع بسته بندی نایلونی که امکان فساد در آن بالا است.
منبع:روابط عمومی اداره کل استاندارد استان تهران