به گزارش مشرق، «جنگ جهاني 3: طلاي سياه» يک بازي راهبردي است که در آن شما ميتوانيد رهبري ارتش و نيروهاي يکي از سه کشور آمريکا، روسيه و عراق را در دست گرفته و با نيروهاي دو کشور ديگر وارد جنگ شويد.
ماجراي اين بازي بدين صورت است که در سال 2001 با اتمام ذخاير نفتي جهان، مجمع عمومي سازمان ملل بيانيهاي صادر ميکند مبني بر اين که کنترل کليه ذخاير نفتي جهان بايد صرفاً در اختيار سازمان ملل قرار گيرد تا اين سازمان بتواند اين ذخاير را در جهت منافع بشر به کار برد. با اين حال، کشورهاي عضو اوپک با اين بيانيه مخالفت کرده و اعلام «جهاد» ميکنند. در همين راستا، طي يک حمله تروريستي به آمريکا، يک نزاع و جنگ جهاني عظيم روي ميدهد.
اين بازي حول محور مالکيت منابع نفتي جهان ميچرخد. در واقع، در اين بازي ميزان نفت استخراجي در قلمروي بازيبازها وضعيت مالي نيروهاي نظامي، هزينه واحدها و مهمات آنان را تعيين ميکند. هر يک از طرفهاي درگير (آمريکا، روسيه، عراق) داراي واحدهاي خاصي مانند سلاحهاي شيميايي، تکاورهاي انتحاري، و فناوري نهانکاري هستند که نيازمند استراتژيهاي خاصي نيز ميباشند.
تاکتيکهاي تهاجمي موجود در اين بازي را ميتوان بدين گونه طبقهبندي کرد: ادوات ضدهوايي، ضدگلوله، تخريبي، شيميايي، کشتار جمعي، و الکترونيک که امکان شناسايي نقاط ضعف نيروهاي دفاعي دشمن را ميدهد. همچنين نيروهايي که خودروها را هدايت ميکنند ميتوانند با به دست آوردن تجربه و امتياز بر قدرت خود بيفزايند. اين بازي را ميتوان به صورت يکنفره يا چندنفره و به صورت آنلاين بازي کرد.
از جمله نکات قابل توجه در اين بازي اين است که در آن به بازيباز اين گونه القا ميشود که کشورهاي عضو اوپک که اعضاي آن اکثراً کشورهاي عربي و مسلمان هستند، برپاکننده جنگ و خونريزي ميباشند. مسئله بعدي استفاده از واژه «جهاد» است. سالهاست که آمريکا و کشورهاي غربي اين واژه را آن گونه که خود ميخواهند تعريف و تحريف ميکنند تا بتوانند اين واژه را در اذهان عمومي جهان معادل با «کشتار و خونريزي عظيم» جا بيندازند، که صد البته مسبب اصلي آن کساني جز مسلمانان نيستند!
نکته ديگر اين که اين بازي دقيقاً قبل حادثه 2001 و انفجار برجهاي دوقلوي آمريکا رخ داده است که اين خود نيز جاي سوال دارد. البته، سازندگان اين بازي در وبگاه خود مدعي شدهاند که «اين بازي الهاميافته از حملات واقعي به مرکز تجارت جهاني نميباشد، بلکه درست پيش از انجام اين حملات ساخته شده است. در واقع، اين جنگ عليه تروريست چيزي جز بهانهاي براي انگيزه واقعي پشت اين فاجعه نيست: به دست گرفتن کنترل ذخاير جهاني به سرعت رو به نزول طلاي سياه». به عبارتي، سازندگان آن خواستهاند اين چنين اظهار دارند که آنها چنين حملات تروريستياي را، آن هم از سوي کشورهاي خاورميانه و عراق، به نوعي پيشبيني کردهاند.
مسئله ديگر ساخت اين بازي توسط يک شرکت لهستاني به نام «ريالتي پامپ» است. چنانچه بر همگان آشکار است يکي از نمادهاي صهيونيستها و فراماسونها «چشم جهانبين» است که در واقع لوگوي اين شرکت لهستاني نيز چيزي جز اين نيست.
شرکت ريالتي پامپ همچنين در ساخت بازي «دو جهان» مشارکت دارد که براي کنسولهاي PS3، Xbox 360، و رايانههاي خانگي ساخته است. در گزارشات بعدي به تجزيه و تحليل اين بازي نيز ميپردازيم.