به گزارش مشرق، انتشارات عماد فردا از جمله ناشران جبهه فرهنگی انقلاب است که در بیست وهشتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران حضور فعالی دارد. عماد فردا در شبستان اصلی، راهروی 17، غرفه 20 مستقر شده است. در زیر تعدادی از کتابهای این ناشر معرفی میشود.
«پسران دوزخ؛ فرزندان قابیل»؛ ورود ابوبکر البغدادی به ادبیات داستانی
بسیاری از حوادث و رویدادهای اطراف ما قابلیت دراماتیک و داستانی دارند و بستر مساعدی برای ادبیات داستانی محسوب میشوند. این روزها، «داعش» نقل مجالس خانوادگی و رسمی و اداری است. گروهی که با برداشتهای تند و افراطی، انسان را یاد شبیخونهای صدر تاریخ بشر میاندازند. حالا به همت مجید پورولی کلشتری و همراهی نشر عماد فردا، این گروهک تروریستی - تکفیری و حیت شخصیت ابوبکر البغدادی هم به فضای ادبیات داستانی کشور راه یافته است. موضوع وقتی جالبتر میشود که بدانیم یکی از شخصیتهای اصلی و محوری داستان هم ایرانی است. از این حیث شاید این کتاب اولین نمونه در نوع خود باشد که این موضوع را دستمایه خلق یک اثر هنری و ادبی کرده است. داستان هر چند در زمان حال میگذرد و شخصیتهایی امروزی دارند ولی پورولی در عین حال کوشیده با حفظ استنادات تاریخی، مخاطب را در بطن برخی وقایع تاریخی هم قرار دهد تا اصل واقعیت را آن چنان که بوده است ببیند و سپس خود در مورد آنها قضاوت کند. این رمان، روز گذشته در مصلای تهران رونمایی شد.
«حزباللهیهای افراطی»؛ دردنوشتههای یک حزباللهیِ نسل سومی
«مدام به خودم میگویم اگر بنویسم چه پیش میآید؟ اما ناچار دل را به دریا میزنم و برای کسانی مینویسم که با هم دغدغههای مشترکی داریم و سطر سطر این نوشتهها را به خوبی درک میکنند. من عمار نیستم اما کسانی که لباس طلحه و زبیر پوشیدهاند برایم کامنتهای تهدیدآمیز میگذارند و من در نبودن بسیاری از دوستانم حتی در خط مقدم فضای مجازی هم احساس تنهایی میکنم. وصیتنامهام را نوشتهام. دلم میخواهد مانند پدر موشکی ایران روی سنگ قبرم بنویسند اینجا کسی خوابیده است که آرزوی نابودی اسرائیل را داشت.» اینها بخشهایی از سطوری است که نویسنده کتاب در مقدمهاش به آنها اشاره کرده است. «حزباللهیهای افراطی» شرح درد دلها و دغدغههای فردی از نسل سوم است که هماره از جانب دستگاهها رسمی به افراطیگری متهم میشود. آدمهایی که دغدغهشان، حفظ آرمانهایشان است و در این مسیر حتی ابایی هم ندارند که گاه و بیگاه حتی از جانب برخی دوستانشان هم در معرض اتهام قرار گیرند. «حزباللهیها افراطی» به قلم علی روحانی قوچانی و توسط انتشارات عماد فردا راهی بازار نشر شده است.
«غرش رعد»؛ روایتِ جنگ بالای ابرها
«غرش رعد» روایتِ زندگی یک خلبان اف پنج است. خلبانی که جنگ، بخش مهمی از زندگی او را به خود اختصاص داده است. شرح زندگیِ فردی که قرار بود راهی رشته پزشکی شود اما از نیروی هوایی سر در آورد و برای طی دورههای پیشرفته پرواز راهی امریکا شد. انقلاب که شد و بعدش، جنگ که شروع شد، زندگی نجفی و همکاران او هم وارد دوره تازهای شد. حالا وقت آن بود که اندوختههای آموزشی خود را در میدان واقعی محک بزنند. «غرش رعد»، آکنده از لحظات مهیجی است که بعضا نجفی تا آستانه مرگ نیز برده است. این کتاب، دریچه و چشماندازی دیگر و جدید از تجربه زیسته رزمندگان ایرانی در جنگ تحمیلی به پیش چشم مخاطب باز میکند.
«نظم»؛ گفتارهایی از حجتالاسلام و المسلمین مرتضی آقاتهرانی
آقاتهرانی را خیلیها به عنوان یک چهره سیاسی یا خطیب دینی و اخلاقی میشناسند و شاید انتشار کتابی تحت این عنوان کمی غیرمنتظره باشد. آقاتهرانی سعی کرده در این کتاب از اهمیت نظم و برنامهریزی گفته و راهکارهایی برای این کار ارائه بدهد. نویسنده به شدت با این دیدگاه مخالف است که نظم باعث خطکشی زندگی انسان شده و میزان ریسکپذیری او را کاهش میدهد. آقاتهرانی صریحا این دیدگاه را اشتباه و غلط میداند. کتاب سعی کرده پاسخ به سوالات متعدد این موضوع را در پنج فصل ارائه کند. اهمیت و ضرورت نظم، ضرورت و کیفیت برنامهریزی، عوامل موثر بر برنامهریزی، و آسیبشناسی بینظمی رئوس مطرح در این کتاب است. «نظم؛ راهکارهای ایجاد نظم و برنامهریزی در زندگی»، در 178 صفحه و قیمت هشت هزار تومان منتشر شده است. این کتاب در زمستان سال گذشته برای اولین بار راهی بازار نشر شده است.
«آسمان مال آنهاست؛ کتاب تفحص»؛ مینیمالهایی از تفحص
جنگ که تمام شد، رزمندهها به خانه و کاشانهشان برگشتند. لباس رزم و پوتینهایشان را هم آویختند. برای بعضیها اما جنگ هنوز تمام نشده بود. هنوز خیلی از خانوادهها بودند که خبری از رزمندههایشان نداشتند. برای همین عدهای دوباره دست به کار شدند و به منطقه برگشتند. این بار اما برای پیدا کردن ردی از کسانی که خبری از آنها نبود. کتاب تفحص شرح حال و خاطراتی از یکی از همینهاست. آدمی که دلش پیش شهدا جا مانده بود. باید میرفت و بر میگرداندشان!نویسنده و راوی سعی کردهاند با روایتهایی کوتاه، مخاطب را به حال و هوای وقایع دوران تفحص ببرند. حال و هوایی که کم ندارد از حال و هوای جنگ. از تفحص شهدا در هفت هشت کیلومتری خاک عراق گرفته تا نحوه تعاملات با بعثیها و بعضا همراه شدن افسر عراقی با زیارت عاشورا خواندن تیم تفحص ایرانی! «آسمان مال آنهاست؛ کتاب تفحص» شامل خاطراتی از محمد احمدیان به قلم رضا مصطفوی و در 72 صفحه منتشر شده است.
«جاده بهشتیان»؛ با نیروهای جهاد سازندگی در جنگ
عمده کتابهای ادبیات دفاع مقدس بر خاکریز و رزمندگان خطشکن و امثالهم متمرکز شده است. حال اینکه نویسندهای در این میان به سراغ نیروهای جهاد و سنگرسازان و بی سنگر برود، جای بسی خوشحالی است. نصرتالله محمودزاده در این کتاب با همراه شدن گردانهای مهندسی جهاد سازندگی درمناطق عملیاتی کردستان و عبور رزمندگان از کوهها و قلهها و رودخانهها، به مکتوب کردن مشاهدات پرداخته است. سوژهای که در نوع جذاب و نادر است. روایت جنگ از زبان جهادگران، در این سالها چندان مطمح نظر مستندنگاران دفاع مقدس نبوده است. از این نظر، «جاده بهشتیان» نوعی مستندنگاری نیز محسوب میشود و بخشی از اسناد جنگ است. «جاده بهشتیان» در 112 صفحه و به قلم نصرتالله محمودزاده منتشر شده است.
«آسمان مال آنهاست؛ کتاب آسمانیها»؛ مینیمالهایی از جنگ
کتاب «آسمان مال آنهاست؛ کتاب آسمانیها» هم مانند دیگر کتابهای سریِ آسمان مال آنهاست، شامل روایتهایی مینیمالیستی از جنگ و آدمهایش است. مهدی قزلی که این روزها رئیس بنیاد شعر و ادبیات داستانی است، مسئولیت گردآوری و نگارش این روایتها را به عهده داشته است. نویسنده در مقدمه این کتاب آورده است: «بعضی حرفها آنقدر بزرگاند که گاهی کلمات نمیتوانند بار امانتشان را به دوش بکشند. میشکنند و کوچکشان میکنند. آنچه در این مجموعه آمده دنیایی است، هرچند کوچک شده و کوتاه. چه، جنس این حرفها موجز است و فارغ از اطناب. حالا که تو میخوانی اینها را یادت باشد، بعضی حرفها آن قدر بزرگاند که گاهی کلمات نمیتوانند بار امانتشان را به دوش بکشندو میشکنند و کوچکشان میکنند.» «آسمان مال آنهاست؛ کتاب آسمانیها» در 79 صفحه و به قلم مهدی قزلی منتشر شده است.
«حاجی بخشی»؛ روایتِ زندگیِ پیر جبههها
اسمش ذبیحالله بخشی بود به حاجی بخشی اما معروف بود. اهل روستای شمسآباد، اطراف اراک و شازند. گذر روزگار او را به اهواز کشاند و بعد هم تهران. از دستفروشی در ایستگاه راهآهن تا دکهای که خرج خود را از آن در میآورد. کسی نمیدانست نوجوانِ دستفروش آن سالهای ایستگاه راهآهن بعدها میشود ماشین روحیه جنگی که هشت سال طول کشید. اصلا خودش بشود بخشی از تاریخ جنگ و بعدها هم کتابی چاپ و منتشر شود دربارهاش. خاطرات شفاهی حاج ذبیحالله بخشی تحت عنوان «حاجی بخشی» به قلم محسن مطلق منتشر شده است. مطلق در این کتاب بعد از 52 جلسه دیدار و ثبت خاطراتِ حاج بخشی، به تنظیم و انتشار آنها دست زده است. حاجی بخشی در 232 صفحه و قیمت شش هزار تومان منتشر شده است.
«نصرالله»؛ روایتی از دیداری اختصاصی با دبیرکل حزبالله لبنان
محمدرضا زائری، سالها قبل در مصاحبهای اختصاصی به گفتگو با دبیرکل حزبالله لبنان نشسته بود. متن این گفتگو هر چند بارها منتشر شد اما این بار زائری آن را با چند متن دیگر تلفیق و در قالب یک کتاب توسط انتشارات عماد فردا منتشر کرده است. زائری سعی کرده در این کتاب وجود دیگری از شخصیت دبیرکل حزبالله لبنان به عنوان یکی از میراثداران انقلاب اسلامی و امام خمینی(ره) به تصویر بکشد. زائری معتقد است عملکرد نظام رسانهای داخلی، سیدحسن نصرالله را از یک شخصیت بزرگ جهانی به یک شخصیت درجه دو سیاسی تنزل داده است. زائری در این کتاب در ابتدا به داستان تولد و رشد حزبالله لبنان اشاره کرده است. در ادامه متن گفتگوی اختصاصی او با نصرالله ذکر شده است. برخی گفتگوهای مطبوعاتی دبیرکل حزبالله و یادداشتهای پراکنده در خصوص شخصیت وی نیز به کتاب پیوست شده است. نصرالله در 104 صفحه و قیمت 3500 تومان منتشر شده است.
«فانوس کمین»؛ میفات در سنگرِ کمین
«نقطه کمین در بین درگیری دو طرف قرار میگرفت. برای همین یک فانوس تو سنگر کمین داشتم تا بچههای ما بفهمند یک سنگر کمین جلوی رویشان هست. همین که خاموش میشد، یک مرتبه گلوله بود که از کنار گوشت رد میشد. چرا که بچهها با دیدن هر شبحی شلیک میکردند. شبها تا صبح زیارت عاشورا میخواندم و نماز قضا. یک جور میقات بود.» اینها توضیحاتی است که پشت جلد کتاب «فانوس کمین» چاپ شده است. «فانوس کمین» شرح خاطرات جانباز آزاده گرگانی، رسول کریمآبادی است که روزهای آخر جنگ اسیر شد. رسول در سنگر کمین و جلوی خط مقدم بود که در یورش عراقیها در نهایت به محاصره افتاد و به اسارت رفت. اسارتی که ششصد و اندی روز به طول انجامید. فانوس کمین به قلم غلامعلی نسایی و در 168 صفحه منتشر شده است.
کد خبر 414176
تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۷
انتشارات عماد فردا از جمله ناشران جبهه فرهنگی انقلاب است که در بیست وهشتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران حضور فعالی دارد. عماد فردا در شبستان اصلی، راهروی 17، غرفه 20 مستقر شده است. در زیر تعدادی از کتابهای این ناشر معرفی میشود.